עבור לתוכן

קונסולת העל של AMD: פרטים נוספים על Project Quantum

Featured Replies

פורסם

אז מה בדיוק תכלול מכונת המשחקים העתידנית של AMD, שמבטיחה לכם משחקיות חלקה של 60 פריימים בשנייה ומעלה בכל מצב ב-4K? הפרטים מתחילים לצוץ ברשת, והם מפתיעים

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-quantum/

פורסם

איפה בדבר הקטן הזה נכנס ספק כח חזק?

פורסם

עוד כישלון מבית AMD. זה בטח יתחמם ויטקע וישרף ויחזירו למפעלים ויוציאו פיקסים וכל הסיפור המוכר של AMD.

חכו למחשבי סטים של ALIENWARE מבוססי אינטל ג'יפורס זה באמת יהיה להיט.

פורסם

ספק הכח חיצוני, רואים באחת התמונות. מאמין שגם אותו יכניסו בגרסה סופית. אין היגיון שהוא יזדנב שם מאחור.

אם זה PC, האם יהיה אפשרי לצרכן להחליף רכיבים בבית כאשר מערכת המים כה מותאמת? (שאלה רטורית..)

מזכיר במשהו את החדשנות של MacPro רק מותאם לקהל הקונסולות\PC ההיברידי שהם שואפים ליצור.

אני פחות מתחבר לעיצוב ולרעיון מאחוריו. הייתי הרבה יותר שמח לראות משהוא דוגמת NUC עם יכולות דומות. להיפתר מקירור המים תמורת ייעול ומזעור שיאפשר למאווררים לטפל בחום. כמו שזה עכשיו זה לאנוס פנימה רכיבים בכוח כאשר הטכנולוגיה לא מותאמת למטרה. אבל זה שם לך רף גבוהה לעמוד בו וזו שיטה טובה לדחיפת הטכנולוגיה קדימה.

לדים אדומים זה כבר עניין של טעם אישי- אני אישית חושב שזה צעקני, מתלהב ומיותר.

בתור מוצר קונספט, גם אם הביצוע פה פחות נראה לי, אני חושב שזו עוד תרומה מבורכת לשוק המחשבים הממוזערים ותעודד אחרים להציע את הגרסאות שלהם.

העולם תמיד צועד לכיוון מזעור איחוד ואינטגרציה של רכיבים, זה עוד צעד בכיוון הנכון.

פורסם

רציתי לשאול למה חנין זועבי מציגה את זה... אבל אז ראיתי שכבר כתבו... חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים