עבור לתוכן

פירמוט ההארד דיסק ובעיה בהתקנה החדשה

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם

יש לי בעיה רצינית במחשב שדורשת טיפול דחוף ובמהירות האפשרית J

לצורך חידוש מערכת הפעלה החלטתי לבצע פירמוט לדיסק הקשיח (250GB) ולהתקין את WIN7 מחדש. ביצעתי LOW פורמט להארד דיסק כולל בדיקה מקדימה של טעויות שהראתה שאין!

הארד דיסק מסוג W.D. התחלתי את ההתקנה והכל עבד בסדר...

בשלב מסויים כידוע, המחשב עשה RESTART וחזר להמשך ההתקנה כרגיל... אלא שבשלב שהוא כותב COMPLETEING SET UP או משהו בסגנון (בשלב המסך השחור עם הלוגו של ווינדוס)

הוא פשוט לא יכול להמשיך ומבצע RESTART למחשב. בפעמים הראשונות שמתי לב כי היה הבזק קצר מאוד של מסך כחול (זה שבדרך כלל מתריע על משהו פגום בחומרה). כמובן שניסיתי שוב להמשיך התקנה אך הוא שוב מאותו מקום עושה RESTART. אפילו במצב של SAFE MODE

אציין כי בשלב זה בכוונה מחובר רק ההארד דיסק הזה. כמו כן בשלב תחילת התקנת מערכת ההפעלה לא ביצעתי שום פעולה של חלוקה למחיצות. כלומר ההתקנה בוצעה מייד על הדיסק הנקי (שמסומן כ-0)

דברים נוספים שניסיתי ולא עזרו:

ניתקתי זכרונות אחד אחד, החלפתי כבלים של ה-SATA כולל החלפת המיקום בלוח אם. ניתקתי את ה-CD ROM והוצאתי רכיבים שלא נחוצים להפעלה. כמובן שבכל פעם כזו ניסיתי להעלות את המערכת ללא הצלחה. כמו כן רצוי לציין כי לפני ניסיון התקנת 7 רציתי להתקין את ה-8.1 והייתה בעיה דומה (בשלב אחר אולי של ההתקנה) על כן דרך אגב עברתי לנסיון התקנה של ה-7

מה זה לדעתכם? האם יש עוד משהו שכדי לבדוק/לעשות/לחבר/לנתק עלמנת להוציא מהמשוואה...

כמו כן, האם יש צורך בנסיון של התקנה חדשה שוב מ-0 ? כלומר פירמוט ההארד דיסק וניסיון התקנת המערכת?

בכל מקרה כמו שאתם מבינים אני עובד עיצות... וזקוק לעזרה מיידית

המחשב הוא E6600 עם לוח אם GIGABYTE צ'יפ P35

המון תודה מראש לכולם

פורסם

בתפריט של מצב בטוח עם ה F8 בטל אתחול בשגיעה

ואולי המסך הכחול ישאר מוצג.

נסה להשיג ולהתקין חלונות שכבר עם SP1 יתכן והבעיה עם ה PCIE.

פורסם
  • מחבר

תודה IVAN

לא הבנתי לגבי המצב הבטוח. איך עושים את זה, פשוט לוחצים על F8 בזמן איתחול. הסבר בבקשה

פורסם

הרי אתה עצמך כתבת שהבעיה קוראת גם במצב בטוח !

"עושה RESTART. אפילו במצב של SAFE MODE"

ועכשיו אתה שואל איך ?

כן תיקתוקים על F8 ממש בתחילת האיתחול של הריסטראט.

פורסם
  • מחבר

OK כנראה לא הסברתי את זה במדוייק בהתחלה :)

לא הייתי צריך ללחוץ על F8 כי כשהוא היה עושה RESTART לבד, הוא היה חוזר למצב של בחירת אופציות איתחול (איפה שהוא סופר 30 שניות עד שאתה מצביע עם המקלדת על השורה אותה אתה רוצה לבחור. אחת האופציות שם היא SAFE MODE ואותה בחרתי.

אז אתה אומר פשוט לא לחכות לזה אלא מייד להתחיל ללחוץ על F8...

תודה

פורסם
  • מחבר

היי, שלום גם לך :)

אני אכן עשיתי את ה- LOW LEVEL עם תוכנת היצרן. W.D DIAGNOSTIC TOOLS זו תוכנת דוס על CD ROM שעולה בהפעלה....

עשיתי גם דרך אותה תוכנה בדיקה מקיפה (FULL TEST) להארד דיסק שהניבה 0 שגיאות. כך שאני לא מבין איך הוא יכול לזייף? אשמח להבין...

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

איך אתה ממליץ לחלק את הקשיח "החשוד"?

בזמן התקנת המערכת הפעלה או עוד לפני? (אופציה פחות עדיפה עלי J )

פורסם
  • מחבר

היי חברים

הכל הסתדר :) המון תודה על העיצות המועילות שבזכותם זה הצליח

התקנתי מדיסק עם מערכת הפעלה שכוללת את -SP1 וגם פירמטתי במהלך ההתקנה

שבת שלום

פורסם

כמו שחשבתי, הבעיה כנראה עם הדרייבר של ה PCIE

פורסם
  • מחבר

ivan, יכול להיות שגם הייתה בעיה עם דיסק ההתקנה הקודם?

תודה

פורסם

מי יודע ? אני לא.

יש בעיה ידועה עם PCI והפתרון הוא כמו שנתתי.

סוף טוב - הכל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים