עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה | ראוטר Edimax BR-6478AC

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחרונה עברתי מהוט ל018, קניתי את הנתב Kasda KW5212 ששימש גם כמודם וגם כראוטר וגרם לי להמון בעיות כמו קריסה של הרשת האלחוטית מס' פעמים ביום ואיטיות בלתי נסבלת..

אתמול רכשתי ראוטר Edimax BR-6478AC (שמשדר גם 2.4G וגם 5G ביחד) וכרטיס רשת נייד Edimax EW-7822UAC (שמתחבר לUSB3 במחשב ותומך 5G).

התהליך שביצעתי כדי להפוך את הKASDA למודם בלבד היה הגדרתו כBRIDGE וביטול הרשת האלחוטית, לאחר מכן חיברתי את הEDIMAX למודם והתחברתי דרכו לאינטרנט - עד כאן הכל טוב..

מה שקורה עכשיו זה כזה דבר:

המכשירים היחידים שתומכים אצלי ב5G הם 2 מכשירי פלאפון (סמסונג גלקסי S4) והלפטופ שלי שחיברתי אליו את הדונגל של EDIMAX.. כל שאר המכשירים שמחוברים על 2.4G מקבלים מקסימום 5 מגה מהירות, שלרוב זה בכלל מסתכם ב0.3 בערך שזה הזוי לגמרי - לעומת המכשירים שמחוברים לG5 (לפטופ) שמקבלים כמעט 60 בחלק מהזמן, ובחלק אחר מהזמן מקבלים בין 25 ל-40.

השאלה היא מה יכול להיות הגורם לאיטיות הזו של 2.4G? אני משתמש בתדר הזה להזרמת תוכן עם KODI (וזה עבד מעולה עד עכשיו עם 30 מגה)..

האינטרנט שיש לי בבית הוא 100 מגה של בזק+018.

פורסם

שני הפרמטרים העיקריים הם מרחק והפרעות מנתבים אחרים. תפעיל תוכנת inSSIDer ותבדוק כמה רשתות אלחוטיות אחרות יש בסביבה שלך.

עוד פרמטר, שכדאי לבדוק, הוא אופן הגדרה של הממשק האלחוטי. האם ההצפנה היא WPA2? האם רוחב הערוץ הוא 20Mhz?

פורסם
  • מחבר
שני הפרמטרים העיקריים הם מרחק והפרעות מנתבים אחרים. תפעיל תוכנת inSSIDer ותבדוק כמה רשתות אלחוטיות אחרות יש בסביבה שלך.

עוד פרמטר, שכדאי לבדוק, הוא אופן הגדרה של הממשק האלחוטי. האם ההצפנה היא WPA2? האם רוחב הערוץ הוא 20Mhz?

צירפתי 2 תמונות של ההגדרות של 2.4G ו5G בראוטר - עשיתי בדיקה של הרשתות בסביבה ואין רשתות שמשתמשות בתדר 6 - הראוטר נמצא מספיק קרוב לכל ההתקנים (ה5G עובד מעולה ככה שלא נראה לי שיש קשר למרחק), מה זה יכול להיות?

פורסם
כל שאר המכשירים שמחוברים על 2.4G מקבלים מקסימום 5 מגה מהירות, שלרוב זה בכלל מסתכם ב0.3 בערך שזה הזוי לגמרי

אתה תשמח לשמוע (ואני עצוב לגלות את זה) שהיתה לי בדיוק אותה הבעיה עם אותו הנתב.

מה שאומר שיש כאן משהו יותר שורשי מתקלה נקודתית.

הבחור מהתמיכה הטכנית אמר לי לשנמך את ה-Firmware לגרסא 2.09 שכן הגרסאות החדשות, לדבריו, לא מתאימות לשימוש בארץ.

כמה הערות:

א. השיחה עם התמיכה היתה בתחילת השבוע, ואז רק עשיתי אתחול לנתב (כלומר- עוד לא שנמכתי) ובינתיים הבעיה לא חזרה.

ב. היום כן התקנתי את גרסת 2.09 ואני נותן לכל העסק עוד שבוע לעבוד, ואז נראה.

פורסם
  • מחבר
אתה תשמח לשמוע (ואני עצוב לגלות את זה) שהיתה לי בדיוק אותה הבעיה עם אותו הנתב.

מה שאומר שיש כאן משהו יותר שורשי מתקלה נקודתית.

הבחור מהתמיכה הטכנית אמר לי לשנמך את ה-Firmware לגרסא 2.09 שכן הגרסאות החדשות, לדבריו, לא מתאימות לשימוש בארץ.

כמה הערות:

א. השיחה עם התמיכה היתה בתחילת השבוע, ואז רק עשיתי אתחול לנתב (כלומר- עוד לא שנמכתי) ובינתיים הבעיה לא חזרה.

ב. היום כן התקנתי את גרסת 2.09 ואני נותן לכל העסק עוד שבוע לעבוד, ואז נראה.

תוכל לתת לי קישור להורדה של הגרסת קושחה שהתקנת? זה עזר לך בינתיים לבעיה או שאתה לא רואה שינוי גם אחרי שהתקנת את 2.09?

פורסם

http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6478AC_3in1/BR-6478AC_3IN1_v2.09.zip

אני עוד לא יודע אם השנמוך עזר, נכון לעכשיו.

כמו שאמרתי- אחרי אתחול בתחילת השבוע הנתב עבד כמו שצריך (כלומר, הלקוחות קיבלו את המהירות התקינה שלהם בתקן N) כמעט שבוע.

היום בכל מקרה התקנתי את 2.09, והמצב עדיין תקין.

פורסם
  • מחבר
http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6478AC_3in1/BR-6478AC_3IN1_v2.09.zip

אני עוד לא יודע אם השנמוך עזר, נכון לעכשיו.

כמו שאמרתי- אחרי אתחול בתחילת השבוע הנתב עבד כמו שצריך (כלומר, הלקוחות קיבלו את המהירות התקינה שלהם בתקן N) כמעט שבוע.

היום בכל מקרה התקנתי את 2.09, והמצב עדיין תקין.

יומיים אני שובר ת'ראש מנסה להבין למה ה5G מהיר פי 60 מה-2.4G, בסוף הבעיה הייתה בראוטר עצמו.. קטע..

התקנתי את ה2.09 וזה סידר את הבעיה, אני מקבל עם 5G 60MB ועם 2.4G 20-30MB - תודה רבה :) עשית לי את היום!

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

סתם לפרוטוקול, אני על 100 מגה באקספון 018,

זה מה שאני מקבל על WIFI 5Ghz -

4464073313.png

זה מה שאני מקבל על 2.4Ghz (ביום ממש טוב):

4464087111.png

נערך על-ידי lidorkalfa

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.