עבור לתוכן

שווה אבל שונה: Radeon Fury X מושק וזוכה לביקורות חיוביות

Featured Replies

פורסם

אוברקלוק ידני לא רלוונטי לרוב המשתמשים. גרסאות צד ג יקרות יותר ב 30-50 דולר. יכול ללכת לכל כיוון.

• תגובות 49
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. OC ידני רלוונטי לרוב המוחלט של האנשים שקונים כרטיס ב 500$ ומעלה ואלו עולים הרבה יותר.

ב. גם OC-out-of-the-box של 25% ברוב הדגמים עושה את זה לבלתי הפיך

ג. 50$ מתוך 650 זה 7.5%, השיפור בביצועים גדול מ 7.5% ולכן זה שולי ואפילו הגיוני לשלם את התוספת על אחת כמה וכמה כשמתחשבים בשיפור האקוסטי.

זה ה- high-end ובסגמנט הזה גם תוספת קטנה (וזה לא המצב) מצדיקה תוספת מחיר.

פורסם

רק חלק זעיר מהקונים נמצא בפורומים רובם לא יודעים מה זה אוברקלוק בכלל.

פורסם

סבבה, מקבל בקשר ל-OC ידני. שוב, זה לא משנה כשיש מגוון כרטיסים שיוצאים מהקופסה עם ביצועים עוקפי TX.

היתרון היחסי של AMD הצטמצם כרגע ל FreeSync בלבד.

אלו 100$ ביחס למסכי Gsync שמחלקת השיווק (הפנומנלית ביכולותיה) של AMD צריכה לשווק כדי לעזור במשהו.

שיעשו שותפות\מבצעים מידיים עם יצרני מסכים, שרק לאחרונה רבים מהם הוציאו מגוון דגמים תומכים (וביניהם לא אחרת מ- samsung והמבין יבין)

שיפנקו ב"חבילה ללא פשרות ______" ויחזירו לעצמם נתח שוק שכה חסר (ומגיע) להם.

פורסם

עכשיו זה כבר בדוק לחלוטין, רק NVIDIA.

אין סיבה לקנות ב 2015 שום מוצר של AMD.

פורסם

ואני חשבתי לתומי שהמחיר של 980TI ירד... AMD דפקתם את כולם עם ה-HYPE.

פורסם

התרופה הכי מהירה, וגם זה רק למי שיודע איך, זה תוכנות OC שמאפשרות לפחות Vcore.

אני פסימי לגבי הורדת מחיר מהירה או שדרוג דרייבר מהיר.

פורסם

אל תדאגו כל הפאנבויז של AMD יקנו את הזבל הזה ותראו אותם בפורום מתלוננים על מסכים שחורים, ספקים שנשרפים, חום במארז, מסכים כחולים בנוסף לשחורים' בעיות דריברים במשחקים, טקסטורות קופצות ועוד ועוד ועוד

GO AMD !

פורסם

ואני קיוויתי שה F word לא תגיע לפורום כמו זה...מיותר, לאט לך יורם.

הכי ריאלי שאני רואה עבורם זה לזרז את יצאת "הזעם הכפול" (fury MAXX) במחיר שובר שוק כמו שעשו עם 295X2 (אחרי שהמחיר שלו נפל ביותר מחצי).

שיתמחרו בפחות מ 1K וכולם יהיו מרוצים.

נשאר להם הננו בתקווה שכמו בהכרזה יצליח לגנוב את ההצגה. זה הסגמנט הכי רווחי. הם לא יכולים לוותר על זה עכשיו.

זה ייתר את כל סדרת 300 אבל אין להם הרבה ברירה לדעתי.

ובכן, עשו את זה מהר -

פורסם

בשביל ש-AMD יהיו רלוונטיים ה-Fury בקירור אוויר צריך להשיג ביצועים זהים לשל ה-X במקסימום 580 דולר. מישהו רואה את EVGA ו-Gigabyte הופכים את זה למציאות?

פורסם

אני לא רואה בעיה להיפתר מקירור המים (שלא מוכיח את עצמו) ולזרוק לשם WF3 עם הספק קירור של 600W.

אם יש גרסת FURY רגילה (מינוס כמה תת-יחידות עיבוד) לא יהיה הבדל גדול בטמפ' בינו לFX

פורסם
אל תדאגו כל הפאנבויז של AMD יקנו את הזבל הזה ותראו אותם בפורום מתלוננים על מסכים שחורים, ספקים שנשרפים, חום במארז, מסכים כחולים בנוסף לשחורים' בעיות דריברים במשחקים, טקסטורות קופצות ועוד ועוד ועוד

GO AMD !

מה עובר עליך?

הבנו שאתה שונא את AMD, אתה חייב להמשיך בקו הילדותי הזה בכל שרשור שמדבר על AMD?

אני מאוכזב מAMD כמו כל אחד אחר פה, אבל כל התופעות שתיארת לא קרו לי ב5 שנות שימוש בכרטיסים שונים של AMD.

פורסם
מה עובר עליך?

הבנו שאתה שונא את AMD, אתה חייב להמשיך בקו הילדותי הזה בכל שרשור שמדבר על AMD?

אני מאוכזב מAMD כמו כל אחד אחר פה, אבל כל התופעות שתיארת לא קרו לי ב5 שנות שימוש בכרטיסים שונים של AMD.

צודק

אנשים ,נסחפתם על הדרייברים של AMD , נסחפתם על מסכים כחולים , יש כאן מסע דיליגיטימציה נגד AMD

לא קרה לי כלום שנים רבות עם גיגבייט או אסוס

פורסם

אותי יותר מעניין לדעת איך הוא יעבוד עם מערכת הפעלה Windows 10 , ו-DirectX 12 , האם הוא יראה יותר ביצועים ? , האם הפוטנציאל שלו יפתח ? ואיך הוא יהיה מול ה-GTX 980 Ti בחלונות 10 ? , כמובן ברזולוציות QHD ו-UHD .

את זה הייתי רוצה לדעת , כי אני כבר חם לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף מהם ואיזה לבחור ..., אין לי העדפה למי לפנות , לירוקים או לאדומים , במשך השנים היו לי כרטיסים משתי החטיבות , אז מה שחשוב לי זה מקסימום ביצועים , איכות ואמינות (שיעבוד לפחות 3 שנים בלי בעיות) , והמחיר אין פה מה להוסיף יותר מידי כי אני רואה שבינתיים הם הולכים פחות או יותר ראש בראש שניהם , בערך אותו המחיר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים