עבור לתוכן

שימוש בצומת מקריס את explorer.exe

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנסה ליצור "צומת" (soft link) בין תיקיית הגיבויים של אייטיונס ב-AppData בכונן C (שהוא SSD שהמקום בו מידלדל) לכונן F (שהוא HDD של 3TB)

לפי המדריך הזה http://www.howtogeek.com/164275/how-to-change-the-backup-location-of-itunes-or-any-windows-app/

אממה?

יצרתי תיקיות נסיוניות, לפני שאני מסכן את הגיבויים של לאייפון, וכאשר הצומת נוצר, ואני מנסה לשים בו קבצים, explorer קורס ומאתחל את עצמו, והקבצים לא מועברים.

אני עושה משהו לא נכון?

המדריך אולי לא נכון?

המפרט בצד, המערכת היא 8.1 פרו עם מדיה סנטר, חוקית למהדרין ומעודכנת

פורסם

לפי המדריכים ברשת אתה פועל נכון. רק שים לב שעל התיקיות לא להיות קיימות לפני יצירת הקישור.

ניסיתי כרגע עם שתי תיקיות על שולחן העבודה והמדריך מדוייק.

אולי הפעלה מחדש לאחרי הפעולה?

אולי סגירה של תהליכי אפל במנהל המשימות?

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

אני יודע! שתי התיקיות לא קיימות לפני ההליך.

תיקיות הניסוי שלי בכלל לא היו קשורות לאפל, ולכן אני מתקשה להאמין ששירותים ותהליכים של אפל שרצים ברקע יתעסקו איתן.

השתמשתי בתיקיות Test בתיקייה הראשית של שני הכוננים.

פורסם

מוזר. עובד לי יופי. (ווינדוס 7). נסה בין שתי תיקיות על שולחן העבודה.

עריכה:

אי אפשר לעשות לתיקיות על C, מכיון שהוא מכיל את hiberfil.sys, וכן בעוד כמה תיקיות. בכל השאר זה אמור לעבוד:

https://en.wikipedia.org/wiki/NTFS_junction_point#Limitations

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

זה גם עבד לי טוב פעם (אני די בטוח שזה היה על מחשב אחר, ומערכת הפעלה אחרת)

השאלה מה הבעיה כאן.

פורסם

עיין בקישור לויקי. כל תיקיה אחרת עשויה לעבוד.

פורסם

למה פשוט לא להגיד ל itunes בהגדרות שתיקית המדיה (שכוללת את הגיבויים) היא במקום אחר וזהו ??

פורסם

כי אייטיונס זה תוכנה מפגרת שקורסת ברגע שאתה מחליף בה את תיקית המדיה, שאז אתה צריך לסיים את ההעברה של הקבצים באופן ידני. וכמובן אחרי שאתה מפעיל אותה מחדש היא מאפס את הספרייה שלך למרות שמוגדר בהגדרות תיקית המדיה החדשה ואתה צריך להוסיף את כל המוזיקה והאפליקציות מחדש לאייטיונס

ואיך אפשר שלא, ברגע שאתה מסנכרן את האייפון/אייפוד/אייפד שלך כדי להוסיף אליו תוכן הוא טוען שהוא חייב למחוק את התוכן במכשיר כי הוא מסונכרן מול ספריית מדיה אחרת

(וכן עברתי את זה לפני כמה ימים)

וחוץ מזה הגיבויים לא נשמרים בתיקית המדיה אלא בתיקית appdata ככה שאתה לא יכול להעביר אותה דרך ההגדרות

פורסם

למה לעשות את זה דווקא עם צומת (J/) ולא קישור רגיל (D/)?

פורסם
  • מחבר

פעלתי לפי המדריך..

אם יש דרך טובה יותר, כולי אוזן.

אני צריך שהגיבויים ישמרו בתיקייה שרירותית בכונן F אבל שאייטיונס יחשוב שהם ב-AppData איפה שהם צריכים להיות.

ושכל מה שישמר שם בעתיד, יישמר לכונן F.

פורסם

כאמור, ניסיתי ליצור פשוט לינק לספרייה עם Mklink /D וזה עבד יופי, כולל לכונן אחר ואפילו לכונן רשת. תנסה, מה אכפת לך?

פורסם

תנסה אולי עם link shell extension

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים