עבור לתוכן

הכוכב הבא: מידע חדש אודות ה-Radeon R9 Nano

Featured Replies

פורסם

כדי להצליח איתו הם יהיו חייבים "להרגיז" לא מעט אנשים שיקנו את 2גרסאות זעם לפני כן. המחיר צריך להיות "שובר שוק" כזה שהופך את הכרטיסים מצדיו ומעליו ללא רלוונטיים כמעט (כמו 970 בזמנו), 429$~. זה יהיה מהלך NV-קלאסי ונכון מאוד כלכלית שיטריף לא מעט חבר'ה.

הם במצב לא פשוט וזמנים-קשים-דורשים-מעשים-קשים, כמה קשים תלוי מאוד במידת ההצלחה של השניים שיצאו עוד כמה שעות.

הם גם ממש קרובים "לפספס את הרכבת", חודשיים מעכשיו עלול להיות מאוחר מדי להצלחה מסחררת.

פורסם

אכלו את NVIDIA

פורסם
אכלו את NVIDIA

מוכן להסביר את הכוונה שלך?

פורסם

אני לא אוכל להריץ את הכרטיס עם ספק 400?

פורסם

יש להם כרטיסים פחות טובים משל אנוידיה בלי הטכנולוגיות המיוחדות.

אז הם מנסים להמציא את הסדרה מחדש כל פעם עם שם חדש ומספור חדש. בעוד ג'יפורס נשאר ג'יפורס ונשאר יותר טוב כמו תמיד. תמיד היה ותמיד יהיה.

בסוף מי שקונה תכרטיסים האלה זה ילדים שאוהבים שעל הכרטיס שלהם כתוב FURY.

מדובר בכרטיס עם ביצועים נמוכים מהג'יפורס, בלי הדריברים הטובים של אנוידיה, בלי קודה ובלי פיזיקס, ושמגיע בשני חלקים מסורבלים ולא נוחים.

שוב כישלון.

כישלון מול NVIDIA

כישלון מון INTEL כבר עשור

ככה נראה חברה שהגוף החזק שלה הוא המחלקת שיווק ולא המחלקת הנדסה

חרא חברה חרא מוצרים.

רק NVIDIA.

פורסם

יורם לפעמים עדיף לא לאמר כלום מאשר לדבר שטויות... חרא חברה? כישלון?

לamd יש כרטיסים מצויינים. לפעמים nvidia מקדימים אותם, אבל מפה ועד השטויות שכתבת ?

פורסם

לאחרונה אני די מאוכזב מAMD לאור צאת הכרטיסים ה"חדשים", ודי יצאתי עליהם בפוסט בשירשור אחר, אבל אני די מתחבר לתגובה שלך Guymz.

אם נסתכל על הכרטיסים שלהם, מחוץ מעבר לצל שnvidia מטילים, אני גם חושב שבסך הכל מדובר בכרטיסים לא רעים בכלל וזה לא משנה אם המשתמש הוא ילד או זקן בן 100.

פורסם

מזדהה עם 6 ו-7.

זה שAMD פחות טובים לא הופך אותם לגרועים.

כמו שטויוטה פחות טובה מביואיק...

פורסם
מזדהה עם 6 ו-7.

זה שAMD פחות טובים לא הופך אותם לגרועים.

כמו שטויוטה פחות טובה מביואיק...

השוואה פה לא כל כך מתאימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים