עבור לתוכן

המלצה כונן ssd למחשב lenovo y50

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים התחדשתי בלנובו y50 העקב אכילס שלו זה בעצם הקשיח 5400 מהירות שגורם לפגיעה בביצועים שלו אני מעוניין להחליף אותו ל ssd בנפח 512 אשמח לשמוע המלצות

בנוסף ראיתי כונן היברדי של wd black 2 אבל לצערי המידה שלו גדולה ב 2.5 מילימטר האם יש דרך כן להתאים אותו ללפטופ שלי..?

תודה מראש

פורסם

הWD בלאק איטי ויקר.

ה-Crucial bx100 מומלץ.

פורסם

הייתי ממליץ על samsung 850 evo/intel 535 אחד מהם תלוי בנפח ובתקציב שתבחר

פורסם

יש שיאמרו שלאחר התקלה ב840 evo לא כדאי לקנות יותר TLC של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות בוא נעשה סדר אז היברידי ירד מהפרק כרגע מדובר ב ssd של 512 גיגה כמה שיותר זול ואיכותי מה הכי מומלץ

פורסם

כתבתי לך כבר. הקרושיאל

פורסם
כתבתי לך כבר. הקרושיאל

הוא איטי לעומת שאר הכוננים ואינו משתלם בגלל הפרש זניח במחיר.

בנפח של 500gb המצב לא משתנה, עדיין ממליץ על אחד מהשניים שכתבתי.

פורסם

הוא המשתלם ביותר למחירו. תוספת המחיר המשתלמת כדי להביא להפרש מורגש גבוהה בהרבה. אין סיבה להוסיף עבור האינטל, ולגבי הסמסונג כבר כתבתי. אין טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה.

פורסם
הוא המשתלם ביותר למחירו. תוספת המחיר המשתלמת כדי להביא להפרש מורגש גבוהה בהרבה. אין סיבה להוסיף עבור האינטל, ולגבי הסמסונג כבר כתבתי. אין טעם להכניס ראש בריא למיטה חולה.

אין כרגע אפילו הוכחה אחת באינטרנט לבעיה כלשהי עם EVO 850 או באג כלשהו שדומה לבעיה שהיתה ל840.

כוננים כמו MX200, MX100, Intel 535, 530 וגם 850 כולם עולים בהפרש של פחות או בערך של 100 שקל ונותנים ביצועים עדיפים על הBX100

פורסם

עדיפים למי? ה-100 ש"ח הללו לא יתנו שום תמורה משמעותית נוסף על ה-BX100. זה נקרא "לא משתלם".

אף אחד לא טען שהוא עדיף עליהם מבחינת ביצועים.

אין כרגע אפילו הוכחה אחת באינטרנט לבעיה כלשהי עם EVO 850 או באג כלשהו שדומה לבעיה שהיתה ל840.

גם אין סיבה אחת טובה לקנות אותו כדלעיל, חוץ מעוד טיפה ביצועים לא משתלמים, וגם אין שום טעם להיות שפן הניסיון. הכונן הזה חדש יחסית והבעיות ב-840 הופיעו בשלב מאוחר.

אגב, אישית לגמרי וללא קשר להמלצה הספציפית על הכונן הזה או לא, לדעתי אין גם שום סיבה לקנות סמסונג אם לא מעוניינים במוצר ספציפי שלהם שאין למתחרים. בכל מקרה שהדבר אינו גורם אי נוחות או הפסד ראוי ללמד את החברה הזו לקח על התנהגותה הצרכנית המסריחה. ע"ע ה-840, נוקס, איכות הבניה החצופה של מוצריהם במשך שנים עד להופעת הגלקסי אלפא ואחריו ה-S6 - כל זה במחירי דגל וצפונה. מן הסתם היו עוד תופעות ששכחתי.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה על עזרתכם אני יום ראשון כניראה קונה את הקרושל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים