עבור לתוכן

batman arkham knight דיון טכני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי חזק. לא אמור להיות פער בביצועים ביחס למפרט שלך.. השאלה אם בין העדכון של אוגוסט לשחרור החדש לחנויות הם יתנו עוד עבודה משמעותית כל המשחק שעדיף להמתין עד אז

• תגובות 78
  • צפיות 18.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד ותבדוק בעצמך (אני לא הייתי רושם שלא אמור להיות פער בביצועים בין המערכות שלנו). מקסימום תבזבז שעה מהחיים שלך. לא שווה דיון בפורום.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היה דיבור על עדכון גדול באוגוסט... מה הולך עם זה? מתי יוצא?

פורסם

אין עוד תאריך מדויק לעדכון... יש עוד כמעט שבועיים לאוגוסט ;-)

חוץ מזה אני לא אתפלא אם זה לא יהיה באוגוסט וזה יגיע בספטמבר.

פורסם
  • מחבר

הורדתי אותו שוב דרך סטים, לראות אם יש שינוי.. אותה זוועה בדיוק

פורסם

למה חשבת שיהיה הבדל?? אין שום הגיון במה שעשית...

אם היה עדכון, הוא היה יוצא לכולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

-

פורסם
  • מחבר

דווקא הפאצ\' הזה ששוחרר וירד עובד יציב... כנראה שהמשחק הפך שחיק

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הפאטץ' החדש שוחרר לפני מס' דקות (2.4 ג'יגה).

בנוסף, שחקני הPC יקבלו מס' דברים בחינם:

To kick things off, we will be giving away FREE digital copies of games from the Batman: Arkham library. This means we will be giving away copies of Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, and Batman: Arkham Origins Blackgate. The Batman: Arkham library of games will be given to everyone who has already purchased or will purchase Batman: Arkham Knight for PC prior to 11:59 pm PDT, November 16, 2015. We’re actively working with our partners at Valve to make this happen as soon as we can, so watch your

Steam Library. We are aiming to deliver all of the games by December.

Seeing as our community was a great help in getting the game up and running, Rocksteady will be creating a new "Community Challenge Pack” that will be given free to owners of the Batman: Arkham Knight game in January 2016. As thanks to the Steam Community, PC players will have access to the maps for a week before they hit the consoles. Stay tuned for more details on this in the Batman: Arkham Community and Social Channels.

Finally, we are thrilled to announce that we are working with Valve and the Team Fortress 2 team for a special cross-game promotion. Through November 16, 2015, Valve will be running a contest for the Steam community to create Batman: Arkham themed cosmetic items for Team Fortress 2. The winning items will be given out to those who purchased Batman: Arkham Knight on Steam before the end of the contest. You can check out the official TF2 blog for all the contest details!

To recap, if you own Batman: Arkham Knight for PC or purchase it before November 16, 2015, you will get:

• Free digital copies of games from the Batman: Arkham library.
  • The "Community Challenge Pack” DLC.
  • The Batman: Arkham inspired Team Fortress 2 items created by the Batman: Arkham community.

פורסם

השאלה האם פתרו את הבעיות באמת או לא.

פורסם

נכנסתי למשחק עכשיו, ישנו שיפור גדול מאוד.

הרבה יותר חלק, הרבה יותר שחיק.

פורסם
  • מחבר

המשחק שחיק מאוגוסט.. השאלה אם יש שיפור בנוסף לשיפור הקודם. ולגבי התכנים בחינם.. אם קניתי בהזמנה מוקדמת את החבילה המלאה.. מה הם נותנים?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני משחק אותו, המשחק הכי טוב ששיחקתי בו... היה שווה את הציפייה. רק כמה שאלות על המשחק עצמו...

כשעושים את הצ'אלנג'ים יש שם איזה סמל אדם של שני באטמנים ראש בראש.. מה זה אומר בדיוק? הניקוד הזה נותן משהו?

מתי במשחק אפשר להחליף סקינים לבאטמן ולרכב? אני באמצע הקמפיין...

יש אפשרות להשתמש ברכב מהסדרה או שזה רק במרוצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים