פורסם 2015 ביוני 2110 שנים שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.
פורסם 2015 ביוני 2110 שנים בלשונית תהליכים תוכל לראות איזה תהליך מאמץ את הדיסקשלא דואגים לעדכן את ווינדוס כמו שצריך עלולים לבוא למצבים האלה בקשר לאנטי וירוס אל תתן לו לעשות סריקה כשאתה עובד על המחשב זה סתם מכביד תגדיר לו שיעשה את זה בלילה או משהו כזה . נערך 2015 ביוני 2110 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2015 ביוני 2110 שנים קשור וחצי אלא אם סגרו לגמרי את העידכונים , אחרת התהליך svchost יעבוד כמו משוגע .
פורסם 2015 ביוני 2110 שנים אהה. הבנתי את כוונתך. חשבתי שאתה מתכוון שווינדוס לא עדכני גורם לבעיות הללו.
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים יחד עם העובדה שהמעבד נטחן פה בלי סיבה נראית לעין, הדיסק נראה יציב על ה100% ומכאן אני מסיק שאין קשר בין השניים.לי זה נשמע כאילו הדיסק נדפק. בדוק אפשרות של התנסות עם דיסק אחר זה אמור לפתור לך את הבעיה.אם אתה מגיע למצב שאתה צריך לרכוש כונן חדש ממליץ בחום על כונן SSD כראשי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.