פורסם 2015 ביוני 2210 שנים איך עושים את זה?לא עושים את זה, שרת DHCP מוגדר ומנוהל בראוטר.כפי שרשמו לך קודם - נסה לבדוק מחשב אחר בחיבור קווי.
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים או שבראוטר אתה רק צריך להוסיף למטה static ip lease list למחשב שלך. או שבמחשב תתן לו כתובת שחורגת מכתובת ההתחלה / סוף של ה IP שה DHCP מספק.
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים אתה צריך לשים את המחשב על OBTAIN IP ADDRESS AUTOMATICALLY. כנראה זה מה שמפיל אותך. המחשב נעול על IP מסויים (10.0.0.1) והנתב מחלק כתובות לפי ראות עיניו. אם אתה לא יודע "להתעסק" עם הנתב וההגדרות שלו אל תנשה כלום, אתה עלול למצוא את עצמך עם חוסר יכולת לגשת לנתב וצורך לעשות לו RESET ולהגדיר הכל מחדש.
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים זה היה על אוטומטי. אמרתם לי לשנות את זה לקבוע. כשזה על אוטומטי יש את הניתוקים.
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים או שבראוטר אתה רק צריך להוסיף למטה static ip lease list למחשב שלך. או שבמחשב תתן לו כתובת שחורגת מכתובת ההתחלה / סוף של ה IP שה DHCP מספק.לא כל כל הבנתי... אתה יכול לתת לי את כתובת האייפי שחורגת במספרים?
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים אז רק לשנות את הכתובת הסופית בהגדרות הראוטר? את הכתובת ההתחלתית להשאיר 10.0.0.1 כמו בהגדרות המחשב? חוץ מזה כל שאר ההגדרות תקינות?
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים לא עוזר. האינטרנט נהיה איטי ואז אני מקבל את ההודעה הזו: ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED.
פורסם 2015 ביוני 2310 שנים תשתמש ב DNS של הספק או בזה שמוגדר בראוטר. כמו כן תנסה את הדרך השני של הקצאת כתובת סטטית בראוטר גם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.