עבור לתוכן

ההשקה והאכזבה: סדרת ה-Radeon 300 מותירה את כולם חלוקי דעות

Featured Replies

פורסם
אוקי, אני מניח. כמו שאתה רואה את אף אחד בעולם זה לא מעניין (ראיתי כבר הודעות של מישהו אובססיבי לגבי הדברים האלה באתרים בחול, אבל זהיתי שזה אתה)

הרי שגם ככה במולטי מוניטור כולם משתמשים בכבלי DP ישירות מהכרטיסים למסכים. המסכים מגיעים עם DP, הכרטיסים יגיעו עם מספר יציאות DP וזה כל הסיפור.

אין טעם סתם לסבך את זה, אבל לפחות נחמד לדעת שיש מתאם ל0.001% שצריך

יש לך רק טעות אחת

16 מיליון טלוויזיות 4K נמכרו עם HDMI 2.0 ללא DP , זאת הבעיה .

אף אחד לא מסבך כלום , הבאתי תקן ברור שאין ל-NVIDIA HDMI 2.0 גם אני אם הייתי מוציא מוצר עם תקן מזוייף הייתי מתחבא ולא עונה ללקוחות .

אני חושב שנחמד שהבאתי ראשון לאתר מסמך של AMD על HDMI 2.0

( דרך הגב אני לא יודע עדיין מה יהיה בתקן של AMD )

:)

• תגובות 51
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שרועי הוא היחיד בעולם שטוען שהתקן HDMI 2.0 של NVIDIA הוא מזוייף .

פורסם
אני חושב שרועי הוא היחיד בעולם שטוען שהתקן HDMI 2.0 של NVIDIA הוא מזוייף .

למה לא תביא הוכחות מ- NVIDIA שיש להם תקן HDMI 2.0 מלא ?

במקום להאשים אנשים שמביאים הוכחות ?

האם

cellman בישן ?

מתבייש לכתוב ולשאול את NVIDIA ?

אני מוכן לנסח לך מכתב באנגלית , מעוניין ?

אני הבאתי ים של הוכחות וקישורים .

מה אתה הבאת ?

כלום .

פורסם

מה פתאום שאני אביא הוכחה ? NVIDIA כותבת HDMI 2.0 במפרט וזה מספק אותי.

אתה טוען שהם שקרנים אז חובת ההוכחה עליך. לא הבאת שום הוכחה חוץ מקישור לכתבה על הדגמים הקודמים בכלל עם ליבת קפלר ולא מקסוול. הבאתי קישור לכתבה אחרת מאותו אתר שמראה שלמקסוול כן יש HDMI 2.0.

פורסם
מה פתאום שאני אביא הוכחה ? NVIDIA כותבת HDMI 2.0 במפרט וזה מספק אותי.

אתה טוען שהם שקרנים אז חובת ההוכחה עליך. לא הבאת שום הוכחה חוץ מקישור לכתבה על הדגמים הקודמים בכלל עם ליבת קפלר ולא מקסוול. הבאתי קישור לכתבה אחרת מאותו אתר שמראה שלמקסוול כן יש HDMI 2.0.

תגיד אתה רציני ?

מה זה רשמו במפרט ? אתה לא למדת לא להאמין לכל מה שרשום ?

זה מספק רק יחצנים או אנשים שלא רוצים לראות את האמת .

כן אני טוען שהם משקרים . והבאתי לך ים של הוכחות כל השרשור

כרגיל אתה לא יודע לקרוא תקנים ולא רוצה להבין .

רשמתי לך והעתקתי לך את הקישור שלך שרושם :

NVIDIA’s earlier update was to allow these products to drive a 4K@60Hz display using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4,

http://www.anandtech.com/show/8526/nvidia-geforce-gtx-980-review/5

אתה טוען שהם שקרנים אז חובת ההוכחה עליך. לא הבאת שום הוכחה חוץ מקישור לכתבה על הדגמים הקודמים בכלל עם ליבת קפלר ולא מקסוול

לפחות תלמד אנגלית רשום

[h=1]The NVIDIA GeForce GTX 980 Review: Maxwell Mark 2[/h]

אם אתה לא יודע אנגלית אל תעתיק קישורים שרק אומרים הפוך ממה שאתה אומר

פורסם

אין לך מושג באנגלית, הראיתי לך את זה בדיון השני. התרגום המלא והנכון מחזק בדיוק מה שאמרתי, בדיוק כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/564284-%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%9C-AMD/page7?p=5060236&viewfull=1#post5060236

מקסוול מארק 2 נמצא בדגמים 980 / 970 / 960 ושם יש תמיכה ב- HDMI 2

פורסם
אין לך מושג באנגלית, הראיתי לך את זה בדיון השני. התרגום המלא והנכון מחזק בדיוק מה שאמרתי, בדיוק כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/564284-%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%9C-AMD/page7?p=5060236&viewfull=1#post5060236

מקסוול מארק 2 נמצא בדגמים 980 / 970 / 960 ושם יש תמיכה ב- HDMI 2

צער לי לא הראית כלום

לא הבאת כלום

כל הציטוטים שלך מעוותים .

הציטוטים שלך דווקא מגלים הפוך ממה שאתה אומר :smiley1:, כי אתה מתרגם מגוגל ולא קורא אנגלית .

אתה כתבת שאתה מאמין לכל מילה ל- NVIDIA אז מה אתה רוצה ממני ?

לשקר עבורך ?

כל פעם אתה כותב שאתה לא חוזר ואתה חוזר עם אותו סיפור ...

כתבתי כל מה שאני יכול, הבאתי את כל המסמכים , הצעתי לך לכתוב לNVIDIA לשאול ,כרגיל לא עשית זאת .

אתה רוצה שאני יכתוב בשבילך באנגלית ?

אני לא יכול ללמד אדם אנגלית דרך תרגום גוגל , אני לא יכול להתווכח עם אדם שמביא ציטוטים באנגלית שאומרים הפוך .

אני לא יכול להתווכח עם אדם שלא יודע מה זה תקן , מה מחוייב להכיל התקן אם הוא רשום , מה אומר כל אלמנט .

אני לא יכול לרדוף אחריך לתקן אותך כל הזמן , אני לא יכול להיות ביבי סיטר .

פורסם

AMD חברה נכשלת

שימשיכו לעשות מעבדים משולבים למשרדים וישאירו את הכרטיסי תלת מימד למקצוענים, אנוידיה כמובן.

פורסם

^ אני לא רוצה לחיות בעולם כזה...

פורסם
AMD חברה נכשלת

שימשיכו לעשות מעבדים משולבים למשרדים וישאירו את הכרטיסי תלת מימד למקצוענים, אנוידיה כמובן.

אחלה מצב, אין יותר AMD ניצחנו את האדומים...

עכשיו נקנה 980Ti במחיר... סליחה נמכור את הרכב קודם.

פורסם

זה עצוב כי תחרות היא טובה בראש ובראשונה עבור הצרכן.

פורסם

וואלה המחיר של 980 TI בארץ הוא מוגזם הוא עולה בסביבות ה 4000 שזה מעל ומעבר

אני השגתי את זה בחול במבצע ב 2400 עם משלוח קניתי ישר שתיים עכשיו הכל עולה שם 2700 +

בכל מקרה עדיף את nvidia עם תמיכה מלאה של דרייבר בכל המשחקים שעושה את ההבדל.

פורסם
כמו שאתה רואה את אף אחד בעולם זה לא מעניין (ראיתי כבר הודעות של מישהו אובססיבי לגבי הדברים האלה באתרים בחול, אבל זהיתי שזה אתה)

אני לא מאמין ש-PCPer אשכרה דיברו על רועיירדן ב-Podcast האחרון (דקה 14:30):roflmao2:

פורסם

אישית, לא רוצה לקנות מוצרים של nVidia החברה הזאת מוכיחה פעם אחר פעם שהיא נגד תחרות ורק מחפשת איך לפגוע בAMD ובכך רק פוגעת בצרכנים, אני כבר לא מדבר על Cuda או Physx שיהנו מהטכנולוגיות שלהן,מאיך שהם נועלים את הדרייברים מלהשתמש בPhysx כשיש כרטיס מסך נוסף שהוא של Nvidia מלעבוד, מכל בולשיט אחר שהם עושות ,אבל העניין עם הGameworks הוא פשוט בדיחה עצובה, כל הכסף שהם משלמים לחברות המשחקים (ויש להם הרבה הרבה כסף וזה יוצא הרבה הרבה משחקים) רק כדי להשתמש כביכול בכלי הפיתוח ואפקטים שלה שהם סך הכל תירוץ כדי שAMD לא תקבל גישה לשום קוד מהמשחק . ככה שלnVidia יש גישה מהיום הראשון כדי לעשות אופטמזציה למשחקים וAMD גם אחרי שבועות לא מקבלת שום תמיכה מצד המפתחים כדי לתקן בעיות ולשפר ביצועים(שלרוב הם תיכננון דפוק של המשחק ולא באמת באשמת AMD או הדרייברים שלה) הקטע הממש עצוב זה שיש כל כך הרבה בעיות עם הדרייברים של nVidia עצמם עם כמה מהמשחקים האחרונים שחלקם גם חלק מכל הסיפור עם gameworks אבל בסופו של דבר הפאנבויס רק יחזרו מחדש על כמה הדרייברים של AMD זבל , בזמן שהחברה הזאת תצחק על חשבון כל הלקוחות ,אלו שקנו TITAN X ב999$ ואז השיקה את ה980Ti , הלקוחות של AMD שהיא גורמת להם לסבול בגלל המשחקים שהם נוגעים בהם ובקיצור כל קהילת הגיימינג בפרט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים