עבור לתוכן

תמחור כרטיסי מסך בארץ

Featured Replies

פורסם

ממש זריזים אמאזון.

הזמנתי את ה- EVGA GTX 980 TI ACX2+ w/ backplate מתי שהיה להם קצת מלאי להזמנה מוקדמת.

הוזמן ב-21 לחודש עם צפי משלוח ל-2 ביולי, בסוף יצא כבר ב-23 ליוני, והיום הגיע שדרגו את המשלוח לאקספרס משום מה. 4 ימים סה"כ. 832.08 דולר כולל הכל עד הבית. :)

980ti.jpg

• תגובות 51
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור מישהו שעסק ביבוא בעסק שלו (לא חלקי מחשב אבל עדיין יבוא) אני יכול להגיד לכם שלא משנה המחירים שתראו בחו"ל כשמוצר מגיע לארץ יש שרשרת של פירנאות שעוצרים את המשלוח בדרך כדי להוציא ממכם כספים.

זה הולך ככה,

בהנחה שאתם לא רוצה לקבל את המשלוח אחרי שנתיים בדואר ימי אתם לוקחים שירות של חברת שילוח כלשהי.

חברת השילוח תיתן לכם מחיר מעומעם ולא מדויק ותמיד זה חורג ב10-20% ממה שנאמר אבל אז כבר המשלוח נארז והוא בידיהם אז אתם זורמים עם ההחלטה.

החבילה תתעקב ברשויות החו"ל שם תיאלצו לתת לחברת השילוח עמלה כלשהי כעמלת שחרור או שתואילו לשחרר את החבילה בעצמכם.

משם בשעה טובה החבילה תגיע למשלוח עצמו שיכול לקחת יום-יומיים עד שהיא תגיע לישראל אולם היו לי מקרים שחבילות שיצאו מבריטניה עברו בברזיל לפני שהגיעו לטורקיה ומשם לישראל.

בצורה מסתורית לחלוטין תמיד! החבילות מגיעות ביום שישי כאשר אי אפשר לשחרר אותן ואז צריך לשלם למחסנים בנתב"ג דמי אפסנה.

חברת השילוח בשלב זה תבקש עמלת שחרור מהמחסנים + עמלת שחרור מהמכס שם כמובן יש שני תשלומים נוספים,

1. מע"מ - המדינה דורשת והמדינה מקבלת.

2. מכס - כאן אם יש לכם חוש יצירתי ואת תעריפון המכס בהישג יד עם ידע כלשהו בהסכמי מסחר בינלאומיים אולי תוכלו להתחמק מתשלום אבל ברוב המקרים תיפלו על פקיד פדנט שלא ישחרר אתכם וזה עוד תשלום.

בשעה טובה ומוצלחת סיימנו! לא.

עכשיו מכון התקנים.

אם אין לכם אישור קבוע למוצר מטעם מכון התקנים אז עליכם לשלם עבור "אישור חד פעמי" שזה בעיקרון "שוחד" של 200 ש"ח בכרטיס אשראי ותוך רבע שעה החבילה בדרך.

בשעה טובה קיבלתם את החבילה לידיכם.

עכשיו תעשו חשבון של עלות המוצר מהספק + כל ההוצאות משלוח והמיסים שהיו בדרך + כל העלויות הנוספות שעסק צריך להוסיף + הרווח שאתם רוצים לקבל ממכירת המוצר ועל כל זה כמובן להוסיף את החלק של המדינה (מע"מ + מס הכנסה וכיו"ב).

מקווה שזה עזר לכם קצת להבין למה מוצרים מיובאים יקרים לעומת מחיריהם באירופה\ארה"ב.

פורסם

נמסיס- תתחדש! ע"פ איזה שער דולר שילמת?

הכל טוב ונכון ויפה אבל למוצרים ייחודיים מאוד.

הנה אדם ששילם 3330 שח במקום 3964 עבור אותו מוצר בדיוק. 635שח הפרש ביחס 1:4 לדולר

פורסם

עוד לא שילמתי, החיוב יגיע לבנק ביחד עם החיוב החודשי של הכרטיס אשראי, בדולרים. אני ממיר בבנק.

אם הייתי ממיר בכרטיס אשראי, כנראה הייתי משלם לפי שער גבוה של היום בתוספת חצי אחוז, או בכרטיס אשראי מחורבן לפי שער יציג בתוספת 2.5%.

3,220 במקרה של הכרטיס הכי גרוע, בתוספת באטמן.

פורסם
נמסיס- תתחדש! ע"פ איזה שער דולר שילמת?

הכל טוב ונכון ויפה אבל למוצרים ייחודיים מאוד.

הנה אדם ששילם 3330 שח במקום 3964 עבור אותו מוצר בדיוק. 635שח הפרש ביחס 1:4 לדולר

דיברתי על סטוק. מוצר בודד עוד אפשר לשחק איתו. עסק שמזמין כמות גדולה לא יכול להתחמק.

פורסם

הבנתי. אם כך "המערכת" מכוונת אותך לא לקנות בארץ :P

פורסם
הבנתי. אם כך "המערכת" מכוונת אותך לא לקנות בארץ [emoji14]

בשביל זה הפסקתי לעסוק ביבוא. כצרכן אתה יכול לקנות בזול יותר מחו"ל ישירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים