עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה| חיבור WIFI 018

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים-שלוש עברתי מהוט+הוטנט לבזק-018..

מאז יש לי רק בעיות עם האינטרנט, לא מצליח להוריד כלום (הורדה ישירה/ביטורנט), אפילו לא מצליח לעשות בדיקת מהירות כמו שצריך..

אני משתמש במודם/ראוטר KASDA KW-5212 ומחוברים אליו 4 מכשירים סלולרים, מדפסת אלחוטית ו-3 מחשבים כשעל אחד מהם מותקן OPENELEC עם KODI.

מה שקורה זה כזה דבר:

המחשב בסלון שמותקן עליו OPENELEC עובד כמו שצריך, גם בצפיה בסרטים 1080P וגם בצפיה בערוצי טלווזיה הוא מתפקד כמו שצריך בלי בעיות,

הפלאפונים גם עובדים בסדר, ובבדיקת מהירות בהם עם אפליקצית SPEEDTEST אני מקבל כמעט 30 מגה, שזה אומנם לא מה שהובטח לי מהחברה אבל בגלל שזה פלאפונים, ואני יודע שיש בהם יותר מגבלות מבמחשבים אז אין לי תלונות..

הבעיה היא בשימוש במחשבים הנייחים - ברגע שיש מעט עומס כמו שיחה בסקייפ, הורדה עם ביטורנט/הורדה ישירה, ואפילו 3 בדיקות, לב מהירות רצופות בSPEEDTEST/בזק - האינטרנט מפסיק לעבוד. העניין הוא שזה לא בדיוק ניתוק, כי אם אני אתנתק ואתחבר מהאינטרנט דרך המחשב עצמו הוא יחזור לתפקד כרגיל.. זה משהו שקורה לי ב-2 המחשבים, אחד נייד ואחד נייח (הנייד LENOVO Y580 והנייח עם דונגל TP-LINK TL WN-821N, ניסיתי להשתמש בנייח גם עם 722N וגם עם 725N)..

דיברתי עם התמיכה, ניסינו לשנות DNS, להגדיר IP קבוע דרך המחשב, להחליף תדרים בראוטר, כלום לא עוזר..

בנוסף אמרו לי ששבוע שעבר הגיע טכנאי של בזק (שלא ממש מתלהב מ018 כמו שקראתי פה בכל מיני מקומות) לקופסא שמחוץ לבית לבדוק אם יש תקלות, ואמר שהכל בסדר..

מה אפשר לעשות? התייאשתי כבר, אלה בעיות שלא היו לי כשהייתי עם הHOTBOX..

אגב, בחיבור קווי אני מקבל כמעט 80 מגה מהירות ואין לי את הבעיות האלה, ככה שהבעיה קשורה לWIFI איכשהו..

פורסם

ההמלצה שלי היא להפוך את ה-KASDA למודם נטו ולרכוש נתב עצמאי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו משהו - יש לי בסלון טלווזיה שמעבר לזה שהיא מתחברת לרשת הביתית בעזרת WIFI היא גם משמשת כנקודת גישה (כמו הHOTSPOT בפלאפון), הHOTSPOT אצלה פעל ושידר על יותר מתדר אחד של WIFI מה שכנראה שיבש משהו בKASDA.. ביטלתי את זה וכמו שזה נראה עד עכשיו לא היו ניתוקים, אבל האינטרנט עדיין בקושי מגרש את ה30 מגה עם WIFI שזה מטריף אותי.. להשתמש בKASDA כמודם ובנתב אחר כראוטר יכולים לשפר את המהירות אינטרנט בWIFI? ואם כן, איזה ראוטר מומלץ שלא עולה יותר מדי כסף (הרי המטרה במעבר מHOT ל018 הייתה לחסוך בסך הכל :\ )

עדכון:

בטל כל מה שרשמתי פה, הבעיה עדיין קיימת.. איזה ראוטר מומלץ לקנות? והKASDA בתור מודם לא יעשה בעיות? הבעיה היחידה היא כשהוא משמש כראוטר וצריך "להתאמץ"?

איך זה: http://ksp.co.il/?uin=27096 ?

נערך על-ידי lidorkalfa

פורסם

הדגם שרשמת אינו מתאים לך כיוון שהוא כולל מודם ADSL. אם אתה הופך את ה-KASDA למודם, אתה צריך נתב עצמאי אינו כולל מודם.

פורסם

ניסית להתבר לראוטר בכבל ולא באופן אלחוטי?

פורסם
  • מחבר
ניסית להתבר לראוטר בכבל ולא באופן אלחוטי?

בכבל אני מקבל קרוב ל80 ואין ניתוקים - הבעיה היא בתקשורת האלחוטית.. כנראה באמת הראוטר לא בנוי לעומס שיש עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.