פורסם 2015 ביוני 1810 שנים עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף).ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי.מעדיף לחסוך אם ניתן.אשמח להמלצות. נערך 2015 ביוני 1810 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2015 ביוני 1910 שנים עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף).ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי.מעדיף לחסוך אם ניתן.אשמח להמלצות.מתג כמו שאתה מחפש עולה סביב 150 שקל ויש אותו למגוון חברות - TPLINK, אדימקס, DLINK וכיוב'. אתה יכול ללכת על הזול/הזמין ביותר כיוון שכולם פחות או יותר זהים וההבדלים בינהם אפסיים.
פורסם 2015 ביוני 1910 שנים מחבר ^זה לדוגמא?http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_switches/es-5800g
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.