עבור לתוכן

AMD זועמת, וכולנו מרוויחים

Featured Replies

פורסם

מפתחת השבבים השיקה את דור כרטיסי המסך החדש שלה בקול גדול, והצליחו להפתיע את כולם עם דגם כפול ליבה מבוסס Fiji ואפילו דגם Nano זערורי שמיועד לחסל את ה-GeForce GTX 970

לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%96%d7%95%d7%a2%d7%9e%d7%aa-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d/

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכלס אני לפני רכישה של כרטיס מהחדשים ולא יודע מי נגד מי AMD VS NVIDIA...

לא מעל 2000 שקל ,אבל שיהיה חזק מספיק (מ-3GB ומעלה בזיכרון, אח"כ ביצועים,קירור שקט ויעיל וצריכת חשמל סבירה בשביל ביצועים..)

לבנתיים אחכה לביקורות גם בעיקר לגבי הקירור רפרנס...

תודה על השיתוף.

פורסם

הבעיה הגדולה של AMD מתחלקת לשני חלקים:

1. הספק ביחס לביצועים. כאשר משווים את הכרטיסים של NVIDIA לשלהם, NVIDIA חסכונית יותר בהספק באופן משמעותי.

2. שיתוף פעולה עם חברות תוכנה ומשחקים. שיתופי הפעולה של NVIDIA מהודקים הרבה יותר ומקלים על היצרנים להפיק משחקים שרצים באופן אופטימלי על החומרה של NVIDIA. אפילו עם סטנדרטים כמו G-SYNC ו-FREESYNC, התחרות לטובתה של NVIDIA.

AMD צריכים לחשוב על האסטרטגיות שלהם מחדש.

פורסם

ל 1

אם זה התקציב שלך ואתה מחפש את ההכי חזק......

לך על 780TI!

הוא יטפל בך טוב לפחות עוד שנתיים עד יגיעו פאסקל V2

פורסם

הצחיק אותי שבסרטון הראשון הבן אדם מדבר על רזולוציית 4K והמשחקים הכי עדכניים ומה מראים ברקע שהוא אומר את זה ... counter strike..... מצאו דוגמה טובה :D

תראו איך הכרטיס מתמודד עם TW3 ולא עם CS !

פורסם

הכרטיס הכי מרשים זה ה-nano בהנחה שהוא יתן ביצועים ברמת ה-980 ומעלה.

חוץ מזה, צריך לחכות לבנצ'ים.

פורסם

מתי הכרטיסים אמורים להיות משווקים?

פורסם

בקרוב אהיה בהונקונג שמתי עין על ה-380 להתנסות איתו קצת במיוחד שהמחיר לא נורא ובתקווה שבמזרח הוא יהיה אפילו טוב יותר

פורסם

יש לך 980, למה אתה צריך את ה-380?

פורסם
יש לך 980, למה אתה צריך את ה-380?

לנסות אותו קצת מבחני ביצועים וגם אני בונה מחשב שני שאין לו עוד כרטיס מסך ככה שאולי הוא יהיה הכרטיס המיועד

לפי התנסות שלכם הכרטיס זה יעבוד עם ספק 400?

פורסם

לפי ההתנסות עם AMD? עם 400? חחחחחחחחח בדיחה טובה :)

פורסם

למה זו בכלל שאלה שצריך לשאול? 380 זה לא כרטיס חדש....

פורסם

ספק 400/450W כנראה רק עם איזה כרטיס חלש יותר כמו R7 360.

פורסם

אז עדיף לי כבר ללכת על ה-960 במקום R7 360?

פורסם

ה360 ממש לא קרוב לביצועים של ה960. המתחרה של ה960 זה ה380 (R9 285) ו400 יהיה קצת גבולי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים