פורסם 2004 במרץ 2821 שנים אני לא חושב שיש מדריך מפורטבכל זאת שאל שאלותבשביל זה יש פה אנשים*אני מכיר תתוכנה באופן מעולה
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר אוקיי..נגיד למשל אני מוריד קובץ...והוא יורד לי על 5.5k בשנייה....יש איזה אפשרות שאני יכול להגביר את המהירות???
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים אתה הולך ל DWONLOAD QUEUEמחפש תקובץ שאתה רוצהאתה מסמן אותו ומשתמש בכפתור ימיני בוחר באפשרותSearch for alternatesזה יביא לך אותו קובץ מאנשים שונים(מהירות שונה)השיטה שאני משתמש היא לסמן את כל האנשים ולעשות להםdownloadכי אז זה מוריד ממי שהכי מהיר
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים כןלהוריד מיוזר שיש לו חיבור אינטרנט כמה שיותר גבוהה וכמה שיותר סלוטים פתוחים..
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים מחבר אוקיי.י...ולמה רוב הסולטים שאני רואה הם למשל 0/6 ואז כאילו אין לקובץ מקורות או משהו נכון?
פורסם 2004 במרץ 2921 שנים לא, כל משתמש מגדיר כמה סלוטים הוא פותח(כמה אנשים יכולים להורידממנו בו זמנית)זה שאתה רואה 0\6 זה אומר שיש 0 סלוטים - אין מספיק מקום לעוד משתמשיםאתה צריך לחכות עד שיתפנה סלוט*שים לב שבשרתים מסוימים אתה צריך מספר מסוים של סלוטים פתוחיםכדי להיכנס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.