עבור לתוכן

קניית eset במחיר זול

Featured Replies

פורסם

ועם כל זה הגרסאות הלא חינמיות לא יתנו לך שום הגנה נוספת על החינמיות.

התוספות מתבטאות בפיצ'רים נוספים, בהגנה הבסיסית כל הגרסאות שוות בדרך כלל.

• תגובות 33
  • צפיות 16.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את הגרסה במלאה של esat, nod32 בגרסה 8 בתשלום חודשי של 10 ש"ח דרך הספק שלי. אני יודע שזה יקר אבל זה משתלם לי.. אני גם תכלס משתמש רק בשרתים חוקיים... גלישה בכרום, steam, uplay, origin וזהו.. ובכל זאת מעדיף גירסה מלאה של אנטי וירוס. המערכת שלי יקרה, וגם הקבצים. מה שכן זה חשוב לי תוכנה שלא תשב לי כבד על המחשב שא י מפעיל משחקים.. זה גם שיקול רציני. בesat יש גיימר מוד, שאמור לכבות כל מה שלא רלוונטי למשחק. מעניין אם זה באמת עוזר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

בגל מקרה, לאנשים כמוני שלא באמת מבינים בחומרה ותוכנה, השקט הנפשי שווה יותר מהכל. ובהקשר הזה גירסה מלאה של אנטי וירוס עוזרת

פורסם

שוב: בהגנה הבסיסית מפני וירוסים אין הבדל בין הגרסאות החינמיות לאלו שבתשלום. גם לשלם על אנטי וירוס עוזר לרוגע הנפשי שלך, זה כבר עניין אינדיבידואלי. אצלי למשל דברים שעוזרים לרוגע הנפשי עולים יותר...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זכור לי שכל שנה (בלאק פריידי) NEWEGG עושים מבצע NOD32 אנטיוירוס בלבד של $10 עבור רישיון לשנה. אפשר לקנות מספר רישיונות כמה שנים קדימה.

בעיה זה שהם לא מכבדים כרטיסי אשראי בינלאומיים ורכישה חייבת להתבצע מ-IP אמריקאי. נאמר ךי ש-NEWEGG מכבדים ביטקויין גם.

יש פה מישהו שמציע תיווך בעניין ויכול לרכוש?

לפחות שלוקח העברה בפייפאל ורוכש באמצעי תשלום שלו כמו כ"א או בביטקויין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים