פורסם 2015 ביוני 1510 שנים אהלן, רציתי לדעת קודם כל איזה גירסה אני צריך לקנות של eset בשביל מחשב נייח ביתי? אני לא כלכך מבין בגרסאות אם יש בכלל, שנית רציתי לדעת אם אתם מכירים חנות זולה באזור נס ציונה, ראשון, חולון, ובכלל מה זה מחיר נורמלי בשביל התוכנה הזאת? (מין הסתם אם אני אלך לבאג זה יעלה לי הכי יקר אני מאמין)תודה
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים שלום לך,אני בכל שנה רוכש את ESET Smart Security לשנה עבור מחשב אחדבחנות KSP בעלות של 109ש"ח בעוד שרשום לך באתר שלהם 129ש"חוכשאתה מגיע לחנות יש לך הנחה של 20ש"ח. הכי זול מכל מקום ואני לאמייצג אף עסק , אני אדם פרטי בדיוק כמוך. אתה יכול לעשות כראות עיניך.אני אומר לך, כמה חשוב אנטי וירוס בכלל בכל מחשב , נייח/נייד ,אתהלא יודע כמה . האנטי וירוס הזה הוא הכי טוב היום בשוק ותמיד מגלהבמידה ואתה רק מנסה להוריד קובץ כלשהו,קופץ לך חלון המתריע על וירוס/תוכנהזדונית ואף נותן לך לבצע פעול מחיקה ומיד לאחר מכן חובה עליך לאתחלאת המחשב כדי שימחק אותו גורם זר.לא מחליף אותו באף שטות אחרת ורק בתשלום ומי שיגיד לך אחרת הוא בור בנושא הזה.כל המחשבים שלי בבית מעודכנים באנטי וירוס הזה ואף רכשתי לשניהסמארטפונים שלי את האפליקציה של ESET בגוגל פליי בעלות של26ש"ח לנייד אחד וככה אני ישן בשקט. פעם בכמה זמן קופץ לי חלון קטןבצידו הימני של המחשב המראה לי את עדכוני התוכנה, דבר אשר חשובלכל תוכנה שמכבדת את עצמה וכל זאת בגלל שישנם המון וירוסים חדשיםשצצים בכל רגע נתון.בגדול אני ממליץ לך לא להוריד תוכנה חינמית ואל תשמע לעצות כאלו, כיאתה רק תפסיד ותהרוס לך המחשב ואת הקבצים החשובים שלך, אלא אםכן , לא אכפת לך.אם יש לך שאלות בנושא ?אני אשמח לעזור לך .בהצלחה.
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים שלום לך,אני בכל שנה רוכש את ESET Smart Security לשנה עבור מחשב אחדבחנות KSP בעלות של 109ש"ח בעוד שרשום לך באתר שלהם 129ש"חוכשאתה מגיע לחנות יש לך הנחה של 20ש"ח. הכי זול מכל מקום ואני לאמייצג אף עסק , אני אדם פרטי בדיוק כמוך. אתה יכול לעשות כראות עיניך.אני אומר לך, כמה חשוב אנטי וירוס בכלל בכל מחשב , נייח/נייד ,אתהלא יודע כמה . האנטי וירוס הזה הוא הכי טוב היום בשוק ותמיד מגלהבמידה ואתה רק מנסה להוריד קובץ כלשהו,קופץ לך חלון המתריע על וירוס/תוכנהזדונית ואף נותן לך לבצע פעול מחיקה ומיד לאחר מכן חובה עליך לאתחלאת המחשב כדי שימחק אותו גורם זר.לא מחליף אותו באף שטות אחרת ורק בתשלום ומי שיגיד לך אחרת הוא בור בנושא הזה.כל המחשבים שלי בבית מעודכנים באנטי וירוס הזה ואף רכשתי לשניהסמארטפונים שלי את האפליקציה של ESET בגוגל פליי בעלות של26ש"ח לנייד אחד וככה אני ישן בשקט. פעם בכמה זמן קופץ לי חלון קטןבצידו הימני של המחשב המראה לי את עדכוני התוכנה, דבר אשר חשובלכל תוכנה שמכבדת את עצמה וכל זאת בגלל שישנם המון וירוסים חדשיםשצצים בכל רגע נתון.בגדול אני ממליץ לך לא להוריד תוכנה חינמית ואל תשמע לעצות כאלו, כיאתה רק תפסיד ותהרוס לך המחשב ואת הקבצים החשובים שלך, אלא אםכן , לא אכפת לך.אם יש לך שאלות בנושא ?אני אשמח לעזור לך .בהצלחה.זה שאתה פאן בוי של תוכנת אנטיוירוס לא אומר שכל מי שלא חושב כמוך הוא בור בנושא.והאמת, אני חושב שאתה בורכמו שאתה מבסוט מאנטיוירוס בתשלום אני מבסוט מאנטיורירוס חינמי.
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים שלום לך sto,אני התכוונתי שמי שמשתמש באנטי וירוס חינמי בגדול מפספס פה משהו.כל דבר היום מה שבזול עולה בסוף ביוקר ,תעשה חושבים .ההודעה הראשונה ששלחתי נוגעת לכולם ואם כבר הזכרת את סוג האנטיוירוס שלך אז שתדע שהוא כלום לעומת מה שהצעתי ושוב אני מדגיש, כלום.במיוחד שהוא עוד חינמי ולא מגן על מחשבך כמו תוכנה ששילמת עליה. תזכרו , אנטי וירוס חינמי במחשב צריך להדליק נורה אדומה.איזה אינטרס יש לבעלי תוכנה חינמית להגן על מחשבך כשהיא בחינם?לפי דעתי יש בזה הרבה חארטה אחד גדול.
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים http://couponpromocode2014.com/save-50-on-eset-ends-june-22nd/צריך להתחבר דרך VPN אמריקאי.
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מחבר שלום לך sto,אני התכוונתי שמי שמשתמש באנטי וירוס חינמי בגדול מפספס פה משהו.כל דבר היום מה שבזול עולה בסוף ביוקר ,תעשה חושבים .ההודעה הראשונה ששלחתי נוגעת לכולם ואם כבר הזכרת את סוג האנטיוירוס שלך אז שתדע שהוא כלום לעומת מה שהצעתי ושוב אני מדגיש, כלום.במיוחד שהוא עוד חינמי ולא מגן על מחשבך כמו תוכנה ששילמת עליה. תזכרו , אנטי וירוס חינמי במחשב צריך להדליק נורה אדומה.איזה אינטרס יש לבעלי תוכנה חינמית להגן על מחשבך כשהיא בחינם?לפי דעתי יש בזה הרבה חארטה אחד גדול.ברור שחינם זה חרטה, חינם לא עושה עשר אחוז ממה שמלא עושה , בגלל זה אני רוצה לקנות את הeset
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מי שחושב שתוכנה בתשלום בהכרח תהיה טובה מתוכנה חינמית הוא תמים שלא מבין חצי דבר בעולם התוכנה.
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מחבר http://couponpromocode2014.com/save-50-on-eset-ends-june-22nd/צריך להתחבר דרך VPN אמריקאי.תודה, איך אני מתחבר vpn אמריקאי?
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים אני טוען שזה הרבה יותר עמוק מזה. תמימות היא לא המילה הנכונה לתאר אנשים שנואמים בבטחון מוחלט על משהו שאין להם בו חצי מושג ירוק.
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מסכים עם dror1803, מכיר הרבה וירוסים שפועלים בצוותא ובהרמוני'ה עם אנטי וירוס חינמיים למיניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.