עבור לתוכן

מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות

Featured Replies

פורסם

מח קרימינלי - ואם אני מפצל את ההפקדות ל2 קרנות שונות, אפילו בחברות מנהלות שונות? איך הקרן תדע כמה מס לנכות לי במשיכה על הרווחים?

פורסם

כל עוד אתה מקבל עוד כסף חינם מהמעסיק, שווה להפקיד חד-משמעית, כי גם אם יש מס, עדיין נשארים עם משהו.

אבל אפילו אם המעסיק לא משלים את ההפקדה, זה לא כזה נורא. הרי על כל תכנית חסכון / השקעה בסופו של דבר תשלם מס דומה. אז אם אתה לא צריך את הכסף בשוטף, ולא מתכוון לנהל תיק השקעות עצמאי, קרן השתלמות היא מנגנון נוח.

פורסם

מצד שני, בתיק השקעות כזה יש לך גישה למוצרים שאין לך בתיק שלך

נדל״ן, אג״ח לא סחיר, השקעה התשתיות (כביש 6 למשל) וכו׳

פורסם

אגב, לגבי ההערה של "סכום גדול פעם ב6 שנים". עדיף לא לממש את זה. הרי (כל עוד לא שינו את החוק), הרווחים של הקרן פטורים ממס לנצח. עדיף לפדות כל חסכון / השקעה אחרת (חוץ מפנסיה כמובן) לפני שפודים קרן השתלמות. וגם אם צריכים את הכסף, הרבה פעמים עדיף לקחת הלוואה על חשבון קרן ההשתלמות. על קרן נזילה אפשר לקבל הלוואה של עד 80% מגובה הקרן בריבית פריים או אפילו פריים מינוס משהו, שזו (כרגע לפחות) ריבית נמוכה משמעותית מתשואה ממוצעת של קרן השתלמות, אפילו סולידית.

פורסם

ברור

יש לי ולאשתי כמה נזילות

פורסם
מח קרימינלי - ואם אני מפצל את ההפקדות ל2 קרנות שונות, אפילו בחברות מנהלות שונות? איך הקרן תדע כמה מס לנכות לי במשיכה על הרווחים?

אתה חייב בהגשת דו"ח אישי?

פורסם

לצערי עדיין לא :)

פורסם
  • מחבר

מצאתי סוכן, השיג לי 0.8!

פורסם

כמה זה חוסך לך? :)

פורסם

ובאיזה קרן?

פורסם
  • מחבר

קרן השתלמות באלטשולר שחם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים