עבור לתוכן

980TI למה גונבים אותנו במחיר?

Featured Replies

פורסם
אתה תמים משהו... שכחת מיסים או שתיכננת ש"מישהו" יבריח 100 כרטיסים במכס בלי להיתפס?

תכלס סוג של..

כבר שמעתי וראיתי הרבה מקרים שאנשים הצליחו להביא כמות גדולה יחסית של מוצרי אלקטרוניקה ולא נתפסו

נכון שזה נדיר אבל קורה

ואם יהיה מזל למישהו והוא יצליח להביא כמות רק בשביל לעשות גלים בשוק אז אני חושב שפניי החברות הגדולות בשוק ישתנו

אבל כפי שאמרתי זה לא יקרה

רק מקרה היפוטתית שיכול לשנות הרבה

• תגובות 44
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים הגיוני שלהזמין ישירות מאמאזון יוצא לי באיזור ה800-830דולר מחיר סופי לכתובת שלי בארץ?

ידוע לכם האם יהיה מכס או עלויות נוספות בהמשך ?

אם זה המחיר אני חוסך המון כסף ומזמין מאמאזון!

פורסם

יהיו מיסים. מעמ ומס קניה.

פורסם
  • מחבר
יהיו מיסים. מעמ ומס קניה.

לפי מה שהם רושמים ואומרים בתמיכה

ה832 דולר זה המחיר הסופי כולל מיסים מעמ משלוח והכל

פורסם

בדיוק

פורסם

המחיר באמזון כולל הכל וסביר להניח שזמן המשלוח לא יהיה ארוך בהרבה מזמן המשלוח בקניה בארץ. יכול להיות שאפילו יחזירו לך חלק מהכסף, המחיר שהם כותבים כולל הערכה של המיסוי והרבה פעמים ההערכה גבוהה יותר מהמיסוי בפועל (בכל מקרה לא יהיה מצב שידרשו עוד כסף).

JETLEAP זה נחמד אבל ככל שאתה מתרחק מהמרכז ככה גם היעילות של השירות הזה יורדת לרמה שעדיף לשלם עוד ושהמוצר ישלח הבייתה.

פורסם
  • מחבר
בדיוק

מחיר פצצה לדגם הזה לעומת מה שמציעים פה בארץ...

אם היה להם את זה במלאי עכשיו סביר להניח שהייתי מבצע את ההזמנה.

פורסם

אם אתה ממש לחוץ אז ה PNY זמין במלאי אבל הוא עולה 30$ יותר (לפני מיסים, סופי יוצא 3300 או 3400). סביר להניח שהמלאי של הזולים יותר יתחדש דיי מהר, אם אני זוכר נכון יש אתר שאפשר לראות בו ישר כשהמוצר חוזר למלאי.

פורסם

מחירים בארץ פשוט מטורפים אם בגלל המיסים או בגלל שהחנויות מחפשות רווח כמה שיותר גדול, אין הרבה פתרונות אולי להתאגד ולבקש הקלות במיסוי או לנסות להתאגד ולהקים קופוראטיב של חומרה\מחשבים אבל אני לא חושב שניתן יהיה לחתוך באמת במחירים כל עוד המחירים גבוהים.

חוץ מזה להמשיך להזמין מחו"ל :)

פורסם

הם מחכים לדג גדול שלא מזיז לו 4-5-6-7 אלף שקל. מאשר למכור במחיר שכל אחד מאיתנו היה מוכן לקנות. זה כוחות השוק. אגב רק שתדעו שאוסטרליה זו מדינה במצב הרבה יותר קשה מישראל מבחינת מחירים של חומרה. כל דבר שם עולה ה-מ-ו-ן. רואים תלונות של אוסטרלים בלי סוף. כלומר, ישראל לא לבד בבעיה. הדרך להתמודד עם הבעיה היא הנגשה. ברגע שאמזון יהפכו להיות הרבה יותר גמישים במשלוחים שלהם מחוץ לארה"ב ואנגליה אנחנו נתחיל לראות פה תזוזה מטורפת במחירים, וזה נכון לגבי הכל, לא רק חומרת מחשב.

פורסם

אמזון שולחים כבר די הרבה דברים לישראל. יצא לי להזמין מספר פעמים. לגבי אחריות- רק פעמיים נזקקתי למימוש האחריות ועשיתי זאת ישירות מול היצרן.

פורסם

אם לא העניין של האחריות, אז הרבה יותר אנשים היו מזמינים לפי דעתי וצריך לזכור שכאשר ממשים אחריות אז המכס יכול לחייב את הלקוח לשלם שוב על כרטיס

פורסם

לא אם כותבים מפורשות על האריזה שמדובר בהחלפה במסגרת אחריות ומצרפים עותק של הקבלה המקורית.

פורסם

אמזון שולחים לישראל אבל עדיין בצורה מצומצמת מדי. לגבי אחריות, אני יודע שאצל EVGA האחריות הולכת עם הכרטיס ולא חובה שתהיה חשבונית, עם זאת יש יתרון גדול מאד לחשבונית! למי שיש חשבונית ומציג אותה ל EVGA, האחריות שלו תחושב מהרגע שהכרטיס יצא מהחנות, מי שלא, האחריות שלו תחושב מהרגע שהכרטיס יצא מהמפעל. כלומר יש פוטנציאל לאבד חודשי אחריות רבים במקרה ואין חשבונית.

פורסם
הם מחכים לדג גדול שלא מזיז לו 4-5-6-7 אלף שקל. מאשר למכור במחיר שכל אחד מאיתנו היה מוכן לקנות. זה כוחות השוק. אגב רק שתדעו שאוסטרליה זו מדינה במצב הרבה יותר קשה מישראל מבחינת מחירים של חומרה. כל דבר שם עולה ה-מ-ו-ן. רואים תלונות של אוסטרלים בלי סוף. כלומר, ישראל לא לבד בבעיה. הדרך להתמודד עם הבעיה היא הנגשה. ברגע שאמזון יהפכו להיות הרבה יותר גמישים במשלוחים שלהם מחוץ לארה"ב ואנגליה אנחנו נתחיל לראות פה תזוזה מטורפת במחירים, וזה נכון לגבי הכל, לא רק חומרת מחשב.

מאיפה אתה יודע על המצב המתואר באוסטרליה?

אחי עכשיו בטיול באוסטרליה והוא שלח לי תמונות של כרטיסים ומעבדים וביחס לארץ יותר זול גם לאחר מיסים וביחס לארצות הברית המחירים באוסטרליה לא כאלה גבוהים שעולים ''ה-מ-ו-ן''

אשמח אם תוכל בבקשה לצרף מקור או מאמר בנושא

שבוע טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים