עבור לתוכן

BlueScreen Win Vista 64bit

Featured Replies

פורסם

‏‏חתימת הבעיה:

שם אירוע הבעיה: BlueScreen

גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3

מזהה אזור: 1037

‏‏מידע נוסף אודות הבעיה:

BCCode: c2

BCP1: 0000000000000007

BCP2: 000000000000113D

BCP3: 0000000004060008

BCP4: FFFFFA8004BE5320

OS Version: 6_0_6000

Service Pack: 0_0

Product: 768_1

‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה:

C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp

C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml

C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt

‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d

המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין.

מישהו יודע איך מסדרים את זה?

פורסם

נסה לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אבל איך אני עושה את זה?

יש לי כרטיס מסך של ATI דגם HD5750 וכבר עידכנתי דרייברים אתמול אחרי הפירמוט.

פורסם

תעלה את קובץ הדאמפ לפורום נמצא ב

C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp

פורסם
  • מחבר

http://www.f2h.co.il/ubbp417bk1ih

עשיתי את מה שהבחור פה אמר לעשות בנתיים

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/how-to-fix-blue-screen-bccode-c2-minidump-file/9e09cb41-e828-4364-ae8f-2441dd26e062

זה לא תיקן המחשב קרס עם בלו סקריין שוב בזמן שראיתי סרטון.

נערך על-ידי randomguy21

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?..

פורסם

הבעיה היא בכלל לא נקודתית.

לפי הmemory dump, יש כשל ב hal.dll וה bug check הוא BAD_POOL_CALLER שזה יכול להיות קשור לכל device driver.

למה אתה בכלל משתמש במערכת ההפעלה הכושלת הזאת מלכתחילה?

פורסם
למה אתה בכלל משתמש במערכת ההפעלה הכושלת הזאת מלכתחילה?
למה מישהו עם רמת ידע כמו שלך פולט כאלה שטויות, שהן גם שגויות לחלוטין וגם לא רלוונטיות לבעיה?
פורסם
  • מחבר

עדין לא הבנתי מה אני צריך לעשות

פורסם

זה יכול להיות קשור לאיזה דרייבר , או תוכנה כלשהי שהתקנת שעושה בעיות . ובמקרה פחות סביר בעיה בזכרון .

(יכול להיות הזיכרון בסדר רק לא מוגדר טוב בביוס )

את הדרייברים של הלוח אם התקנת מאתר הבית ? או מדיסק ההתקנה ? רצוי להתקין מהאתר של הלוח אם .

ובכל מקרה בהזדמנות הראשונה תתקין SP1 ו SP2 ידוע הוא שויסטה לפני עידכונים מאוד בעייתית .

נערך על-ידי Yehudaa

פורסם

מענין להיכן נעלם העדכון שלי מאתמול בסביבת השעה 16.30......

בכל מקרה שאלתי גם אם הויסטה מעודכן עם כל עדכוני החלונות כולם נכון להיום?.

ומה אומרת מיקרוסופט?

ההסבר לבעיה כאן:

The current thread attempted to free the pool, which was already freed

והצעה לזהוי הדרייבר כאן:

Resolution

Activate Driver Verifier to obtain more information about these errors. For details, see the Driver Verifier section of the Windows Driver Kit (WDK).

נערך על-ידי Ivan

פורסם
למה מישהו עם רמת ידע כמו שלך פולט כאלה שטויות, שהן גם שגויות לחלוטין וגם לא רלוונטיות לבעיה?

ידעתי שבאיזשהו שלב תבוא להגיב על זה להגנתה של המערכת הפעלה.

התשובה שלי היתה רצינית לגמרי.

זהו מוצר שהיה עם כוונות מאוד טובות, אך אף פעם לא הגיעה לבשלות מלאה ו Windows 7 אכן "הגשים את החזון" שלה.

פורסם

ראשית, זה לא נכון. כמי שמשתמש בויסטה בצורה רציפה כבר כמעט 7 שנים (מאז עידן SP1 וכמובן שמאז עדכנתי לSP2 עם כל העדכונים), אני יכול לומר שהמערכת בשלה לחלוטין, אין איתה שום בעיות באופן כללי, ומניסיוני האישי עם כמה מחשבים, היא אף (קצת) יציבה יותר מWindows 7. זה לא אומר שהיא עדיפה על Windows 7, כי יש תוספת פונקציונליות לא מבוטלת ב7 שלטעמי הופכת אותה לשימושית יותר מויסטה. אם מישהו היה בא אליי היום כשהוא עומד בפני התקנת מערכת הפעלה נקייה על מחשב כלשהו, והבחירה היא בין ויסטה ל7 - ברור מאליו שהייתי ממליץ לו על 7. אבל זה לא הנושא פה, נכון?

שנית, זה לא רלוונטי. בא פה בחור עם בעיה מסוימת, והפתרון שלך הוא "תתקין מערכת הפעלה אחרת"? נו, באמת. הרי מי כמוך יודע שבעיות כאלה מתרחשות פה ושם בכל מערכת הפעלה ללא שום יוצא מן הכלל. אפשר למצוא אשכולות ושרשורים מפה ועד להודעה החדשה בכל פורום טכני באינטרנט.

אז אם הייתה לו Win7 מותקנת - היית אומר לו "תתקין Windows 8"? ואם זה היה ב8.1 - היית אומר לו - תתקין כבר 10? לא נראה לי. מעניין מה היית אומר לו זה היה על XP.

אז התגובה שלך נובעת לחלוטין מ"רפלקס ויסטה". שומעים את המילה "ויסטה" - תגובה ראשונה "איכס, תתקין משהו אחר". זו גישה שאני יכול לצפות לה מהדיוטות שרק ממחזרים מה ששמעו ממישהו אחר, לא מאדם עם רמת ידע ומקצועיות כמו שלך.

מילא אם היית אומר משהו רלוונטי מאוד (שגם אני פספסתי) - שהוא עדיין נראה כאילו תקוע על Vista RTM, במקום על SP2, וזה כבר בהחלט טפשי, וללא ספק הדבר הראשון שהייתי ממליץ במצבו זה להביא את המערכת למצב עדכני. אבל אם העצה שלך היא "עדיף כבר לפרמט", אז בשביל מה צריך להתייעץ בפורום מקצועי? אפשר לקבל עצה כזו מכל נציג שירות טלפוני של כל ספק אינטרנט. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים