פורסם 2015 ביוני 1210 שנים פיניתי למניאק כונן שלם של חצי טרה והוא כותב כל מיני דברים על רוט וכו'. מה עושים? נערך 2015 ביוני 1210 שנים על-ידי UPGRADE
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים אם אפשר, אז תתבטא בדרך יפה יותר.אתה בטוח שאתה יודע להתקין לינוקס? ממליץ לך לקרוא מדריכים.
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים אתה צריך להכין שתי מחיצות בשביל אובנטו , אחת SWAP לזכרון וירטואלי , משהו כמו 4 גיגה מספיק . ואחת למערכת ההפעלה בעצמה שנקרא רוט (ROOT) וצריך לתת לה את הסימן / ולפרמט אותה EXT4
פורסם 2015 ביוני 1310 שנים תבחר איפה למקם את המחיצה של המערכת שנקראת root. אתה יכול לבחור מחיצות נוספות כמו home (לקבצי המשתמש) - אופציונלי, או swap (דומה ל pagefile של וינדוס) - בדרך כלל מקובל שכן תהיה, אבל גם זה אופציונלי אם יש לך מספיק זיכרון RAMלהבהרה, אין קשר בין המחיצה הנקראת root עליה מדובר כאן, והמשתמש הנקרא root שהוא האדמיניסטרטור של המערכת. (בתחום הסמארטפונים/טאבלטים המשמעות של root היא המשתמש)
פורסם 2015 ביוני 1310 שנים מחבר הצלחתי להתקין אבל אני לא מצליח להעלות אותו בדואל בוט. כותב לי שצריך דיסק התקנה ואני כבר עשיתי התקנה מלאה. מה עושים?
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים לא צריך לפתוח טרמינל תכין לך דיסק או סטיק usb מהלינק שנתתי לך תעלה איתו את המחשב ותעשה תיקון אוטומאטי
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים אם תכנס בהתקנה להגדרות מתקדמות תוכל לעשות זהזה יהיה עדיף מאשר ההמלצות ההתקנה שלך תדע מה יעשו לך בהרדיסקים .
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים מחבר הכנתי דיסק מתאים, העלתי את BOOT LOADER הזה, הוא אמר שתיקן את הבעיה אבל הכל נשאר אותו דבר. מה עושים?
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים נראה לי עדיף כבר שתתקין מחדש . לוקח בסך הכל איזה 10 דקות התקנה . תכין מחיצה של 4 גיגה לSWAP מחיצה בסימן \ שעליו תיהיה מערכת ההפעלה ותפרמט אותה EXT4 אם במהלך ההתקנה ישאלו אותך איפה להתקין את ה BOOT תבחר במה שהמליצו ואל תשחק עם זה .
פורסם 2015 ביוני 1610 שנים פתח קונסול (טרמינל) באובונטו ותריץ :sudo bashupdate-grubהאם הפקודה השניה אומרת משהוא בתגובה ? אם כן, תעתיק לפורוםכמו כן תעתיק את הפלט של הרצת fdisk -l
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.