עבור לתוכן

רגע לפני החשיפה, הנה כל הפרטים על דור כרטיסי המסך החדש של AMD

Featured Replies

פורסם

NVIDIA לא שיקרה, היא לא אמרה אף פעם בפרסומים שלדור הקודם עם קפלר יש HDMI 2.0. מאיפה המצאת את זה? היא הוסיפה תמיכה לאחור בדרייברים, מה רע בזה?

אם אתה סומך כל כך על הכתבה ב ANANDTECH אז הנה עוד כתבה משם שמסבירה שיש תמיכה ב HDMI 2.0 בדור החדש :

http://www.anandtech.com/show/8526/nvidia-geforce-gtx-980-review/5

עובדתית , נכן להיום, רק כרטיסים של NVIDIA מוציאים וידאו 4k עם 60p וזה משהו שאין ל AMD וחבל .

• תגובות 140
  • צפיות 32.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, כדי לעשות השוואת ביצועים הוגנת צריך לראות מה הגרסה עם קירור האוויר יודעת לעשות או לחילופים לשים 980TI עם קירור מים.

לא נכון.

ההשוואה היא בין מוצרים מוגמרים. אם אקנה כרטיס א הוא יהיה חזק יותר מב'. כמו שתגיד שאי אפשר להשוות 730 ל780 עד שלא תוריד לאחרון את המאוורר.

פורסם

NVIDIA לא שיקרה, היא לא אמרה אף פעם בפרסומים שלדור הקודם עם קפלר יש HDMI 2.0. מאיפה המצאת את זה?

NVIDIA שיקרה 750TI נכתב שיש לו HDMI 2.0 בפרסומים בעבר , מחקה הרבה פרסומים שהתגלו לא נכונים .

NVIDIA משקרת גם בדור הזה ומצויין במדוייק למה ואיך ומדוע

אם כבודו לא מאמין או כן מאמין פנה ל- NVIDIA בשאלות כמו שעשו רבים אחרים אפילו הבאתי לך נושאים לשאלות מתורגם לאנגלית .

If you can not play UHD Bluray or HDR or Netflix with NVIDIA 960/970/980

what HDCP 2.2 it is ?

what hdmi 2.0 it is ?

you can't have DCI - P3 coloer

NVIDIA data bandwidth 8.16 GB

בקישור שהבאת לדור החדש בפועל אנשים לא יכולים להתחבר לנפליקס שדורש 4K עם HDCP 2.2

זה כבר בעיה שאומרת שאין HDCP 2.2 .

4K 4:2:2 12BIT אין בכרטיס החדש תמיכה , זה אומר בעיה , כי תקן HDMI 2.0 מבטיח זאת

HDMI 2.0 מבטיח 2 מערכות צבע חדשות DCI-P3 ו-REC 2020 כרטיס נבידיה החדש לא נותן כלום חוץ מ- REC 709 של דור HD

אני יכול להמשיך עוד ועוד ..

על דברים שאין בכרטיס מסך נבידיה החדש , בניסוי עם מסכים חדשים של 2015

הדברים הקטנים שציינתי הם נותנים את האיכות וחוויה ל- HDMI 2.0 רוחב פס נתונים שאין לנבידיה ,בניגוד לתקן HDMI 2.0

כמו גם HDR שאין לנבידיה כי רוחב פס שלה לא בתקן .

כדי שכרטיס מסך שלהם יתקשר לטלוויזיות / בלוריי 4K בדור HDMI 2.0 צריך להיות ציפ מיוחד שאין בכרטיס

נבידיה מסרבת למסור מידע למה איך ומדוע , מה יש להסתיר ?

נבידיה משחקת במאיצים והרבה מידע הולך לאיבוד כי יש מגבלות רוחב פס

ראה כאן בכתבה שלך

Whereas NVIDIA’s earlier update was to allow these products to drive a 4K@60Hz display using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4

שוב לא ברור מה הם מציאים

כמו בדור הקודם נבידיה משחקת בהבטחות לא מדוייקות

כל מי שפנה לנבידיה , אתרים , אנשים לא מקבל תשובות

אתה מוזמן גם לפנות אליהם :)

פורסם

תראה לי פרסום אחד של Nvidia בו כתוב שיש ל- 750TI חיבור HDMI 2.0

לא מעניין אותי נטפליקס , לפחות כרטיסי NVIDIA מוציאים 4K 60P ו - AMD לא .

פורסם
תראה לי פרסום אחד של Nvidia בו כתוב שיש ל- 750TI חיבור HDMI 2.0

לא מעניין אותי נטפליקס , לפחות כרטיסי NVIDIA מוציאים 4K 60P ו - AMD לא .

מצטער אני לא יתחיל לרוץ לחפש ,שאני רציתי לקנות זה היה רשום .

אותי כן מעניין נפליקס , לראות 4K 60HZ , גם אם זה לא מעניין אותך המהות של זה שתקן HDCP 2.2 אננו

ובמהלך השנה יצא בלו ריי אולטרה ,בלי HDCP 2.2 לא ניתן לראות 4K .

דרך הגב כל החברות שישדרו 4K באינטרנט מחויבות כלפי בעלי זכויות לשדר רק עם HDCP 2.2

אז איפה התקן הזה ?

על מה לשלם 3000ש"ח לכרטיס ?

4K 60P אבל עד רוחב פס של HDMI 1.4 כל ביט מעל נמחק

לגבי 4K 60P ו - AMD

אני חיברתי HDMI למסך UH9000 65 ניתן לקבל משחקים מסויימים ב- 50 FPS וברזולוציה 4K

אבל לא שמתי לב אם 30 HZ

הבנתי שהמסך של סמסונג עושה UPSCALE

סמסונג באמת ליגה מעל כולם , השנה 8 ליבות במעבד שלהם .

התמונה מרשימה מאוד ב- 2014

עוד דבר מדהים עם כרטיס AMD בווינדוס 8.1 שנתן לבחור במסכים החדשים 8 או 10 או 12 BIT

עומק צבע , בדיוק מה שהמסך רשם כתומך .

:)

פורסם

בחיים לא ראיתי פרסום של GTX 750 TI עם HDMI 2.0 וגם אם תחרוש את האינטרנט לא תמצא . נראה לי שהתבלבלת

פורסם
בחיים לא ראיתי פרסום של GTX 750 TI עם HDMI 2.0 וגם אם תחרוש את האינטרנט לא תמצא . נראה לי שהתבלבלת

לא התבלבלתי !

שיצא הכרטיס אני רציתי לקנות אותו ובדקתי טוב מאוד .

ועדיין , לא רלוונטי אם כן או לא .

כיום NVIDIA אין לה HDMI 2.0 אמיתי וצורף כל החומר מדוע למה

גם בקישור שהבאת רוחב פס 8.16GBPS

מצורף אישור מ- AMD פרסום ראשוני בעולם כאן באתר

http://oi57.tinypic.com/qy7gcm.jpg

AMD תוציא אדפטר מ- DP1.2 ל- קבל HDMI 2.0 4K 60HZ

מה זה יהיה ואיזה איכות , רק אלוהים יודע או לא .

תשימו לב מציינים 1.2a כי NVIDIA יש רק 1.2

פורסם

בוודאי שהתבלבלת , טענת ש Nvidia שיקרה בפרסומים על ה GTX 750, אם זה נכון, היית רואה על זה כתבות באתרים המקצועיים בעולם ואין דבר כזה בשום מקום.

אתה היחיד בעולם שראה פרסום כזה?

בקישור שהבאתי , כתוב בפירוש שזה HDMI 2.0 מלא בסדרת 900:

It should be noted that this is full HDMI 2.0 support, and as a result it notably differs from the earlier support that NVIDIA patched into Kepler and Maxwell 1 through drivers. Whereas NVIDIA’s earlier update was to allow these products to drive a 4K@60Hz display using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4, Maxwell 2 implements the bandwidth improvements necessary to support 4K@60Hz with full resolution 4:4:4 and RGB color spaces.

פורסם

בוודאי שהתבלבלת , טענת ש Nvidia שיקרה בפרסומים על ה GTX 750, אם זה נכון, היית רואה על זה כתבות באתרים המקצועיים בעולם ואין דבר כזה בשום מקום.

שוב ושוב אתה לא דובר אמת .

חבל שיחצני NVIDIA במקום להביא אישור מ- NVIDIA , ממשיכים לאיים , לכתוב דברים שלא קיימים על תקן שאין ב NVIDIA .

לא נראה לך פשוט לפנות ל- NVIDIA ולבקש הסבר ? לשאול האם ה- HDMI 2.0 שלכם עומד בכל התקנים ?

במקום זה אתה כל הזמן כותב לי ורודף אחרי ?

אם המטרה שלך הייתה לגלות אמת היית כותב ל- NVIDIA .

אתה מוכיח שאנגלית ודקדוק , לא בדיוק השפה שלך , תקרא מה הבאת :

using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4,

אם היית יודע רוחב פס נתונים של HDMI 1.4 10.2 GBPS בניגוד לרוחב פס נתונים של HDMI 2.0 18 GBPS

איפה אתה רואה שיש לכרטיס רוחב פס 18GBPS ?

הרי כל התקן בנוי על העברת יותר מיידע שדורש יותר רוחב פס , ללא יותר רוחב פס , איך יעבוד המיידע החדש ?

אם היה - HDMI 2.0 למה אין מה שישנו בתקן :

HDCP 2.2 ?

DCI - P3 coloer ?

SiI9777 Chip ?

HDR ?

bandwidth 18GBPS ?

ועוד ...

כדאי שתלמד קודם כל את התקן ולאחר מכן :

ASK NVIDIA IF THAY HAVE :

HDCP 2.2 ?

DCI - P3 coloer ?

SiI9777 Chip ?

HDR ?

bandwidth 18GBPS ?

אתרים בעולם אין להם כלים ,יכולות לבדוק רוחב פס , תקנים בכרטיסי מסך , הם מסתמכים על מה שנותנים להם בכתוב ומה שרשום באתר .

אתה חולם אם אתה חושב שהם יכולים לבדוק ציפים ופרוטוקולים או תקנים .

רוב האתרים בעולם הם נערים חובבנים שמעלים חו"ד לכרטיסי מסך .

עוד משהו , שאתה רודף אחרי שטענת שאף אחד בעולם לא כתב שיש לכרטיס 750 HDMI 2.0

שוב טעית , רשום :

However this will leave HTPC users in a pickle if they want HDMI 2.0 support; with the GM107 based GTX 750 series having

launched only 7 months ag

o

כלומר שוב מוכח ש- NVIDIA שיקרה את הציבור גם לפני 7 חודשים שיש להם HDMI 2.0

אז מה מונע מהם היום להמשיך לשקר ?

גם בקישור שהבאת , לא מוכח דברים אך רשום לך תשובות לשאלותייך .

רשום לך בצורה מספיק ברורה כדי לתהות ולהפנות ל- NVIDIA שאלות אלו .

כמובן אם אתה לא ביישן

פורסם

מי שלא יודע אנגלית זה אתה.

בציטוט כתוב:

It should be noted that this is full HDMI 2.0 support, and as a result it notably differs from the earlier support that NVIDIA patched into Kepler and Maxwell 1 through drivers. Whereas NVIDIA’s earlier update was to allow these products to drive a 4K@60Hz display using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4, Maxwell 2 implements the bandwidth improvements necessary to support 4K@60Hz with full resolution 4:4:4 and RGB color spaces

בתרגום לעברית פשוטה: עדכון הדרייברים לכרטיסי קפלר הביא 4K/60P ברוחב פס של HDMI 1.4

לעומת זאת, כרטיסי מאקסוול החדשים מציעים HDMI 2.0 בתקן מלא.

עם רמת הבנה כזו, אני פורש מהוויכוח, זה כמו לדבר לקיר.

פורסם
מי שלא יודע אנגלית זה אתה.

בציטוט כתוב:

בתרגום לעברית פשוטה: עדכון הדרייברים לכרטיסי קפלר הביא 4K/60P ברוחב פס של HDMI 1.4

לעומת זאת, כרטיסי מאקסוול החדשים מציעים HDMI 2.0 בתקן מלא.

עם רמת הבנה כזו, אני פורש מהוויכוח, זה כמו לדבר לקיר.

אתה עושה לעצמך בושות וכמו ילד קטן דובק בשטויות שאתה מביא ? בקישור שאתה מביא רשום בפירוש ,

אני חושב שאתה מתרגם גוגל ומעוות את כל הכתוב .

אוי לנו אם נסתמך על תרגום גוגל

within the bandwidth limitations of HDMI 1.4,

השיפור נעשה בתוך רוחב הפס HDMI 1.4

הדגם החדש מביא גם שיפור ל-444 אך במגבלת רוחב הפס של HDMI 1.4 ודרך הגב אולי יגיע לרמה 8 BIT

אין שום חדש בזה ? לא רשום ולא נרשם ש-NVIDIA מתקרבת ל- 18GBPS !

support 4K@60Hz with full resolution 4:4:4 and RGB color spaces

NVIDIA עושה צחוק מכולנו , הדבר הכי גרוע שאנשים משלמים הון ,אלפי ש"ח על HDMI 2.0 שמסורס לחלוטין

גם הכתובים שלך מביאים את הבדיחה של NVIDIA לשיא חדש

באותה כתבה רשום שהצהירו ש- 750TI מכיל HDMI 2.0 אבל רק 4:2:0 ועכשיו רק הוסיפו 4:4:4 ?

כלומר 750TI בדיחה

980 מביא למשוואה אולי 4:4:4 גם זה ברוחב פס של HDMI 1.4

שוב מסורס , זה לא HDMI 2.0 זה בדיחה מעליבה מאוד , סחיטת כסף מילדים , הורים באלפי ש"ח .

פורסם

רועי. מצטער לבשר לך, אבל הבנת הנקרא שלך באנגלית גרועה מאוד.

פורסם
רועי. מצטער לבשר לך, אבל הבנת הנקרא שלך באנגלית גרועה מאוד.

או שההבנה שלי טובה מידיי , אם אתה כל כך מוצלח , מה אתה רוצה ממני ?

אתה יכול להסתדר לבד .

אם אני לא מבין , למה אתה פונה אלי ?

יש באתר 200 שרשורים כל יום תספר להם עד כמה אתה מוצלח וכמה הם צריכים להודות להורייך שהביאו אותך .

אולי אפילו לעשות יום חג כי אתה קיים .

בהצלחה

פורסם

"רועיירדן" עזוב... יש פה מספיק חומר מסקרן, מי שרוצה יקרא ויחליט לבד.

אין טעם לרדת לפסים אישיים.

תמשיך לתת לנו חומר מעניין לקריאה...

פורסם

It should be noted that this is full HDMI 2.0 support, and as a result it notably differs from the earlier support that NVIDIA patched into Kepler and Maxwell 1 through drivers. Whereas NVIDIA’s earlier update was to allow these products to drive a 4K@60Hz display using 4:2:0 subsampling to stay within the bandwidth limitations of HDMI 1.4, Maxwell 2 implements the bandwidth improvements necessary to support 4K@60Hz with full resolution 4:4:4 and RGB color spaces.

ראוי לציין שיש תמיכה מלאה ב-HDMI 2.0 ולכן זה שונה בצורה ניכרת מהתמיכה ש-NVIDIA הוסיפה ל-Kepler ו-Maxwell דרך drivers. בעוד שהתמיכה הקודמת של NVIDIA נועדה לאפשר למוצרים האלה להציג ב-4K@60Hz תוך כדי subsampling של 4:2:0 כדי להשאר במגבלות רוחב הפס של HDMI 1.4, האימפלמנטציה ב-Maxwell 2 הוסיפה את השיפורים לרוחב הפס ההכרחיים לתמיכה ב-4K@60Hz עם (לא סגור על איך לתרגם את זה) full resolution 4:4:4 and RGB color spaces.

ואני מודה להורים שלי כל יום. תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים