עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Q1000 - איך לקנפג תצורת Bridge

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק.

אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge).

הנתב-מודם הוא Q1000.

מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה?

תודה.

פורסם

הפיכת ה-Q1000 למודם בלבד (BRIDGE) היא מאוד קלה. ב-ADVANCED SETUP, יש לבחור בצד שמאל באופציה WAN. ב-DROP DOWN שיש במרכז המסך יש לבחור Transparent Bridging ולאשר. לאחר מספר שניות, אחרי ש-Q1000 יבצע REBOOT, הוא ימצא במצב BRIDGE. ראה תמונה מצ"ב. על מנת להחזיר אותו למצב ROUTER, יש לבצע לו RESET מלא.

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני הופך אותו לBridge, במידה ואני צריך, איך אני יכול לגשת אליו אם אני רוצה?

לחבר אותו ישירות למחשב ואז לגלוש ל192.168.0.1?

פורסם

כמעט. כיוון שכ-BRIDGE שרת ה-DHCP שלו אינו פעיל, תצטרך גם לתת למחשב כתובת IP בסגמנט של המודם - משהו כמו 192.168.0.2.

פורסם
  • מחבר
כמעט. כיוון שכ-BRIDGE שרת ה-DHCP שלו אינו פעיל, תצטרך גם לתת למחשב כתובת IP בסגמנט של המודם - משהו כמו 192.168.0.2.

שוב תודה על התמיכה.

אני חוזר במילים שלי בשביל לוודא שהבנתי.

הפכתי את הראוטר לBridge ועכשיו בא לי להכנס שוב לפאנל שלו לקנפג אותו. אני יכול או לעשות הארד ריסט והוא כבר לא Bridge או לגלוש לפאנל שלו.

בשביל לגלוש לפאנל שלו אני מחבר אותו ישירות למחשב. מכיוון שהמחשב מחובר אליו ישירות ולא לראוטר, אין למחשב כתובת IP כרגע (בהנחה שלא נשמרה לו) והוא גם לא יקבל כי הראוטר במוד Bridge ולא ינפיק לו כתובת חדשה. בשביל עדיין להצליח להגיע לפאנל של הראוטר אני צריך להגדיר כתובת IP סטטית למחשב באותו סגמנט של כתובת הפאנל של הBridge - כמו שאמרת מגדיר למחשב את 192.168.0.2 ואז שאנסה לגלוש ל192.168.0.1 אני אצליח.

הבנתי נכון?

פורסם

הבנת נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.