פורסם 2015 ביוני 910 שנים הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי פיסת מידע אחת שמספקת.האם יש הפרש משמעותי בביצועים ? יש איזה בינץ' שמציג FPS או משהו כזה ??*בלי OC כמובן. ברור שגרסה מוגדלת תוכל את הITX בלי מלח אחרי המהרה. האם מאוורר בודד בITX הוא רועש יותר משלושה במקרה של GIGABYTE ??!
פורסם 2015 ביוני 1010 שנים ממש לא נראה לי שמאוורר 1 יהיה רועש יותר מ3 בנוסף גרסת הITX עם תדר בסיס מעט נמוך יותר(לא משהו רציני) וצריכת חשמל ופליטת חום נמוכים יותר. בשביל לשמוע את המאוורר על 100% תעביר ל3:28 נערך 2015 ביוני 1010 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 ביוני 1010 שנים מחבר תודה רבה !אך לא מצוין דבר ביחס לגרסת WINDFORCE כך שלמעשה זה לא אומר לי יותר מידיי .. .לסיכום כדאי להתבייט עליו ?
פורסם 2015 ביוני 1110 שנים ^gtx980sli זה לא נכנס במארז שלו וגם ככה הוא פתח דיון להסבת המחשב לעריכת סרטים עם עדיפות לחסוך. אפשר גם להשוות לGTX 970 G1 Gaming במשחקים דומים כדי לקבל עוד אינדיקציה, שגם לו יש ביקורות באתר של guru3d http://www.guru3d.com/articles-pages/gigabyte-geforce-gtx-970-g1-gaming-review,1.html למשל GTX 970 OC Mini-ITX GTX 970 OC Mini-ITX נערך 2015 ביוני 1110 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 ביוני 1110 שנים מחבר רגע רגע, ה970ITX הוא מגיע עם OC מהמפעל ?או שהבינצ'ים הללו מראים שבעזרת OC לITX אפשר להגיע ליכולות של G1 נטול OC ואפילו מעבר ??
פורסם 2015 ביוני 1110 שנים זאת גרסה מוקטנת שמגיעה עם OC מהמפעל. GV-N970IXOC-4GD - מאתר היצרןBASE: 1076 MHz / BOOST: 1216 MHz(1076/1203 MHz in OC Mode) GV-N970IXOC-4GD - אצל TMS בקניית מחשב חדש הוא עולה הכי זול(1740ש"ח) אבל בלי משחק מתנהGV-N970IXOC-4GD - פלונטר(מקבלים גם את Batman: Arkham Knight)GV-N970IXOC-4GD - זאפ נערך 2015 ביוני 1110 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים מחבר אוקיי אז אני מתקשה להבין איך קרה שבTHIFE על הגדרות FULL ברזולוציית FHD יצא שITX לוקח את G1 ?
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים מחבר חסרים כמה סנטימטרים בודדים בשביל 970 בגרסה הקצרה יחסית של MSI ולכן כמו שכבר אמרת, נותר לי לקחת ITX מבלי להתעכב על זה.אך כאן ניכנס טוויסט מעניין, אני שוקל להחליף מארז בגלל נושא הבידוד האקוסטי שבא לכפר על הרעש של הכרטיס מסך (הנוכחי לפחות). אם יש הבדל משמעותי ברעש ו\או בביצועים אולי כבר עדיף ללכת על כל הקופה. אך אם ההבדל הוא ממש מינורי והרעש לא קטלני, אשאר עם המארז שלי כי אכן אין טעם להשקיע.מכאן השאלה המורכבת נובעת =]
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים יש לך עדיפות לחסוך אז ברור שעדיף ללכת על גרסת הITX, ולפי הביקורת אפשר לראות שהגרסה הזאת גם עושה יופי של עבודה.אבל אם באמת זה ברמה שאתה לא יכול לסבול רעש אין יותר מידי ברירה.אגב מה הקשר הגרסה של MSI? גם אם היא קצת יותר קצרה זה לא משנה כלום כי היא עדיין לא קצרה מספיק ואז גם ככה דרוש שדרוג של המארז וגם הספק אאל"ט ואז הגרסה הכי זולה שהיא לא עם קירור מפוח היא הPhantom Edition של Gainward ואחרי זה זאת גרסת הGaming G1 של Gigabyte. נערך 2015 ביוני 1410 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים כל הגרסאות של MSI וג'יגבייט ל970 הן שקטות מאוד. זו של ASUS (גרסת STRIX 2.0) קצת רועשת ועל EVGA אין לי מידעלכן אם אתה רוצה הלחליף מארז ואתה יכול מבחינת גודל ומיקום תעשה את זה וקח את MSI GAMING כי הוא חזק יותר מITX של ג'יגבייט.
פורסם 2015 ביוני 1510 שנים מחבר אם הגרסה של MSI היתה נכנסת במארז הנוכחי אז כן. גם הייתי לוקח את 'הסיכון' עם הספק הנוכחי. (סיכון במרכאות מפני שהמחשבון מאשר את המהלך כולל מרווח ביטחון) אבל היא לא X_X .... לכן עומדות שתי אופציות, להישאר עם המארז הנוכחי וללכת על ITX עם ראש שקט על הספקאו להחליף מארז ואז כמובן לקחת G1 במחיר זול יותר משמעותית (ואם אני לא טועה להינות גם מTW3 + BATMEN במתנה בניגוד לMSI ?)אגב על פי המדדים שעקבתי, הG1 הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים אך נופל בקצת מהMSI מבחינת השקט, אך מדד השקט מתבטל אם וכאשר החלפתי למארז אקוסטי.ההתלבטות היא פשוטה, האם ITX רועש יותר בהשוואה לG1 (וגם מהנוכחי שלי - 760 EVGA) והאם הביצועים שלו הם אכן דיי קרובים ואפילו לעיתים טובים מאלה של G1, על פי הגרף שהוצג כאן.לסיכום, אם אכן הנתונים הם באמת כאלה שITX לא נופל מG1 בביצועים כמו שמצוין פה בטבלאות, והוא לא רועש (או אולי אפילו שקט יותר מG1 ?) אז כנראה שזו בחירה נהדרת ואז חסכתי שקט מהספק + הוצאה מיותרת על מארז.השאלה אם זה באמת ככה?(תרחיש אחר הוא שהכרטיס הזה רועש משמעותית גם בהשוואה לנוכחי והביצועים הם פחותים מהG1 באופן דרסטי, אז למה לעשות את זה לעצמי ?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.