פורסם 2015 ביוני 910 שנים אהלן.ברשותי כונן של WD 1.0 Teraעד לפני יומיים הוא עבד הכל טוב ויפה.אתמול הייתי צריך לפרמט אותו ומאז היא לא עובד.כשאני מנסה לפרמט הוא ניתקע וכשאני נכנס לניהול דיסק קשיח ועושה פירמוט שם הוא נתקע על formatting.מה עליי לעשות?תודה.
פורסם 2015 ביוני 910 שנים אם הוא בן חצי שנה אז תשתמש באחריות שלו. תוריד מהיצרן תוכנת בדיקה לדיסק ותריץ אותה
פורסם 2015 ביוני 910 שנים מחבר לא נראה לי יש עליו אחריות..הוא פשוט היה סגור בתוך כונן חיצוני חדש ולא מזמן הוצאתי אותו.הוא עבד הכל טוב ויפה ופתאום החליט שהוא עושה בעיות
פורסם 2015 ביוני 910 שנים אמרת כונן חיצוני אמרת הכל. כוננים חיצוניים הינם הכוננים הכי פחות אמינים מכל הכוננים שיש.
פורסם 2015 ביוני 910 שנים איזה הסבר צריך? התוכנה מראה לך נתונים על דיסק קשיח ומספק לך יכול לבצע עליו בדיקות.כל מה התוכנה מזהירה עליו צריך לקחת בחשבון.
פורסם 2015 ביוני 910 שנים אז צור מחיצה.ואם הוא עדיין לא מסכים להתפרמט, מחק אותה וצור חדשה.לא עובד?מחק מחיצה וצור מחיצה מסוג אחר(דינאמית למשל).
פורסם 2015 ביוני 1210 שנים לא נראה לי יש עליו אחריות..הוא פשוט היה סגור בתוך כונן חיצוני חדש ולא מזמן הוצאתי אותו. הוא עבד הכל טוב ויפה ופתאום החליט שהוא עושה בעיות איך חדש אם האחריות פגה 13/10/2011 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.