עבור לתוכן

לדעתכם זה מטען מקורי?

Featured Replies

פורסם

שים לב איך הם נמנעים מלהציג את הצד השני של המטען.

המחיר גם זול מדי בשביל מקורי.

בקיצור,מזויף.

פורסם
  • מחבר

היו ביקורות של אלה שקנו את זה ואמרו שזה מטעין מהר וגם מקורי.

איזה צד שני בדיוק?

פורסם

אנשים יכתבו את מה שהם רוצים להאמין בו. מטען מקורי במחיר כזה,עוד כשהמוכר מסין ולא מראה בכלל לוגו,לא תמצא.

זה הצד הראשון(במטען המקורי אין שום דבר בצד השני ובצד העליון יש את הסמל של סמסונג,אני מניח שבגלל שהם מסתירים אותו ככה,בצד השני יש איזה לוגו של חברה סינית ולמעלה אין כלום,או,שזה יהיה לוגו מזויף מלמעלה והם לא מראים את זה כי EBAY יכולים לתת להם באן אם הם מוכרים מוצרים מזויפים):

$_57.JPG

פורסם
  • מחבר

אבל זו לא רק המכירה הזו, ראיתי הרבה מכירות באיביי שכתוב בהם ORIGINAL וזה עולה 10-13 שקל בערך.

זה כאילו עשו הנחה של כמה ימים על המטענים של סמסונג חח

פורסם

ברור שהם יכתבו ORIGINAL,אנשים תוהים אם זה אמיתי ואומרין,טוב כולה 3 דולר נזמין ונראה.

בינתיים יש 9000 כאלה שהזמינו את המטען.

אחר כך המוכר יכול להגיד שזה ORIGINAL אבל שהוא לא אמר איזו חברה ואז אין לך שום דבר נגדו,הוא סיפק את מה שהוא רשם.

פורסם

Original EU Wall Charger+USB Data Cable For SamSung Galaxy Note 2 II N7100 S3 S4

מזוייף !

שים לב ל- For Samsung

אם זה היה מקורי היה כתוב :

Genuine Original Samsung Charger בלה בלה...

- - - תגובה אוחדה: - - -

תראה תגובות בקובץ המצורף

פורסם
  • מחבר

האמת שהזמנתי כבר כי אמרתי מה יש לי להפסיד... אני אסתכל עליו טוב לפני שאטעין איתו מכשיר.

אבל שלחתי בקשה לביטול ההזמנה.

פורסם

אני עם המטען הזה כבר 3-4 חודשים עובד מעולה.. אבל גם יש לי סמארטפון ישן יחסית XPERIA S והמטען הוא 1A אז עובד סבבה הכבל נהרס מהר יחסית

פורסם
  • מחבר

איזה כבל? זה שהגיע עם המטען מהאיביי?

לא מומלץ בקיצור.

פורסם
אני עם המטען הזה כבר 3-4 חודשים עובד מעולה.. אבל גם יש לי סמארטפון ישן יחסית XPERIA S והמטען הוא 1A אז עובד סבבה הכבל נהרס מהר יחסית

זה שהמטען עובד לא אומר שהוא לא מזוייף, לייצר מטען עובד זה לא מדע גרעיני.

פורסם

מה זה משנה אם הוא מזויף או לא? מה שחשוב זה האם הוא עובד. לא איזה סיני ייצר אותו - אחד שעובד בשביל סמסונג או אחד שלא.

פורסם

לי זה משנה, אם אני קונה סמסונג אני רוצה לקבל סמסונג ולא זיוף.

מטענים מזויפים נוטים להתקלקל במקרה הטוב (תראה תגובות) ולגרום נזק למכשיר במקרה הפחות טוב.

אתה יכול להיות בטוח שסיני לא תכנן את המטען הזה, פיקרו מטען מקורי והעתיקו אותו עם רכיבים זולים.

אם לא אכפת לך, העיקר שיעבוד - תקנה משהו BRANDLESS, גם מטען שתקנה בחנות נוחות בתחנת דלק יעבוד.

פורסם
Revolutionary 2-in-1 cable for charging power and transferring data simultaneously!

:smiley1:

פורסם
מטענים מזויפים נוטים להתקלקל במקרה הטוב (תראה תגובות) ולגרום נזק למכשיר במקרה הפחות טוב.
גם מקוריים.
אם לא אכפת לך, העיקר שיעבוד - תקנה משהו BRANDLESS, גם מטען שתקנה בחנות נוחות בתחנת דלק יעבוד.
זו נקודה שאני מסכים איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים