עבור לתוכן

חיפוש עדכונים ב-Windows Update נמשך לנצח (Windows 7 SP1)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
כן אבל השאלה אם זה מוצא לך עדכונים, מוריד ומתקין אותם?..

הוא מוצא עדכונים, אבל שאינם קריטיים. Windows Update מוגדר אצלי לבקש אישור ממני לפני שהוא מוריד ומתקין אותם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תבדוק את ה-Syntax של הפקודה - אולי שכחת לשים סלאש / . תנסה להעתיק את הפקודה שציינתי כמו שהיא:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

מהניסיון שלי הפקודה הזו תמיד עובדת ומתקנת את קבצי המערכת שאי אפשר לתקן עם SFC.

תראה גם את העמוד הזה: https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh824869.aspx?f=255&MSPPError=-2147217396

הוא לא מקבל את הפרמטר restorehealth/ . כתבתי בדיוק את מה שהוא כתב ושכתוב בקישור, והפקודה לא מקבלת את הפרמטר. עשיתי גם העתק והדבק וזה לא עזר.

פורסם

קצת אוף טופיק, אבל בנוגע ל dism ו sfc, אני כבר יומיים נלחם איתם כדי לתקן כמה שגיאות שהם פשוט לא מצליחים לסדר.

מתברר שיש איזה עדכון (שמיקרוסופט הורידו מהאוויר) שהיה מותקן לי ודפק אותם. אז אם יש איזה שגיאות בהרצה של שתי הפקודות ואתם על 8.1 תבדקו אם מותקן לכם העדכון kb3022345 ואם כן צריך למחוק אותו. אחרי שמחקתי את העדכון גם sfc וגם dism עבדו כמו שצריך ולא דיווחו על שגיאות

פורסם
  • מחבר
קצת אוף טופיק, אבל בנוגע ל dism ו sfc, אני כבר יומיים נלחם איתם כדי לתקן כמה שגיאות שהם פשוט לא מצליחים לסדר.

מתברר שיש איזה עדכון (שמיקרוסופט הורידו מהאוויר) שהיה מותקן לי ודפק אותם. אז אם יש איזה שגיאות בהרצה של שתי הפקודות ואתם על 8.1 תבדקו אם מותקן לכם העדכון kb3022345 ואם כן צריך למחוק אותו. אחרי שמחקתי את העדכון גם sfc וגם dism עבדו כמו שצריך ולא דיווחו על שגיאות

הסרתי את העדכון kb3022345, ו-sfc/scannow לא מצא שגיאות. הרצתי את DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth והוא עדיין לא מקבל את הפרמטר restorehealth/ .

פורסם

איזה ווינדוס מותקן לך?

נראה ש- RestoreHealth נתמך רק ב- 8 ומעלה

ואם אפשר תעלה צילום מסך של חלון שורת הפקודה אחרי שאתה מנסה להריץ את הפקודה

פורסם
  • מחבר

Windows 7 SP1.

פורסם

אז זאת אכן הסיבה ש- restorehealth לא עובד.

תנסה את For Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 R2 or Windows Server 2008 ב- https://support.microsoft.com/en-us/kb/947821

תוריד את הגרסה המתאימה למערכת ההפעלה שלך (64 או 32 ביט) תתקין ותראה אם זה מצליח לפתור את התקלה

פורסם

פקודת RestoreHealth אכן לא נתמכת בוינדוס 7. בנוגע לתיקון קבצי מערכת תראה את הדף הזה של מיקרוסופט: https://support.microsoft.com/en-us/kb/947821 אני לא יודע למה אבל יש הרבה בעיות בזמן האחרון עם ה-Windows Update. כל פעם שאני מריץ את הכלי Windows Update troubleshooter הוא מוצא לי שגיאות שהוא כביכול תיקן, גם אם אני מריץ אותו פעם אחר פעם, עם ובלי ריסטרט. אבל נראה לי שהעדכונים יורדים למחשב בסדר. אולי זה יתוקן בעוד חודשיים כשיצא וינדוס 10 רשמי.

עריכה: עכשיו ראיתי ש IlanF כבר כתב את זה מעלי...

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התיקון החם, ונכון לעכשיו, משך זמן חיפוש העידכונים קצר. אעדכן בהמשך.

פורסם

אותה שגיאה אצלי בחלונות 7.

פורסם
  • מחבר

עדכון: הבעייה נמשכת.

פורסם
  • מחבר

עדכון: גיליתי שבמקרים שבהם Windows Update מחפש עדכונים לנצח, אחד מתהליכי svchost.exe מתנפח לכמה מאות מגה בתים. ובכללי התופעה הזו קורית בלי קשר להאם הוא מוצא או לא מוצא עדכונים חדשים.

פורסם

זו תופעה מוכרת ויחסית נפוצה.

עד היום לא ברור לי אם זה משהוא תקין או לא.

http://hwzone.co.il/community/threads/563374-%D7%96%D7%9C%D7%99%D7%92%D7%AA-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%91windows-update

כל מה שאני יודע זה שאצלי חיפוש עדכונים לוקח כמה שניות בודדות.

מצד שני אני מכיר את התופעות האלו ממחשבים אחרים שעבדתי עליהם ומעולם לא ייחסתי לזה חשיבות, פשוט נתתי למחשב לעשות את שלו.

פורסם
  • מחבר

צירפתי קובץ חדש של WindowsUpdate.log שכולל אך ורק את מה שנשמר בו במהלך סריקת Windows Update הנוכחית שביצעתי (שנמשכה לנצח ולא מצאה עדכונים, מחקתי את הקובץ הקודם לפני כן, בזמן שהמחשב עלה, לפני ש-Windows Update לקח שליטה עליו).

פורסם

???

זה לקח 6 דקות.

מאז החלונות 98 עדכון חלונות מתנהג באופן קפריזי ולעיתים נמשך הרבה מאד זמן.

מן הסתם עומס על השרת, בכל זאת יש כמה מאות מליונים של מחשבים עם חלונות.

חב"לז להתעסק עם זה בכלל.

שיקח כמה שלוקח.

פורסם

נראה לי שחלק מהבעיה שה Agent רושם Online = No

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים