עבור לתוכן

[עזרה] החלפתי משחה תרמית והמעבד מתחם

Featured Replies

פורסם

היי,

הוספתי 8GB RAM למחשב היום ואמרתי שננצל את ההזדמנות, ושמתי משחה תרמית על המעבד. MX-4 של ARCTIC.

עכשיו החזרתי את הכל למקום, ווידאתי שלושה פעמיים שהמאורר לא זז, תפוס במקום בצורה נכונה ומסובב (תושבת 1155, מאורר של intel) נכון, המאורר כן מסתובב אבל המעלות עלו משמעותית.

לפני ששמתי משחה תרמית המעבד ישב על 40-45 מעלות במנוחה, ועכשיו הוא על 70 וכשאני לא נוגע בו בכלל יורד ל60.

מה הקטע? זה אמור להיות ככה? יכול להיות שהלך המאורר שלו?

תודה לעוזרים...

פורסם

תנקה את האבק שאולי חוסם את האויר לקירור

אולי לא מרחת את המשחה בצורה טובה מספיק והיא לא מגיעה לכל שטח המעבד

ואם יש לך אפשרות תמיד מומלץ לקנות קירור מתקדם יותר מקירור סטוק

פורסם

הבעיה לא במריחה של המשחה תרמית,

הגוף קרור סטוק של אינטל הוא פשוט יריקה בפרצוף... מספיק שפין אחד משוחרר והמעבד מתחמם.

המלצה 1, פרק שוב את הגוף קירור, בדוק בקפדנות כל פין ואם צריך סובב אותו בעדינות לשחרור מהלוח-אם, הצמד שוב ובדוק טמפ' כבר בביוס.

המלצה 2, תפסיק לשחק סגור את המחשב ולך לישון, למחרת קנה גוף קירור מקצועי, יש המון המלצות פה בפורום.

אגב, את המשחה תרמית ממש טיפה באצבע על המעבד וזהו!

בהצלחה...

יש לך מעבד i7 חדש וככה אתה גומל לו...:nono:

פורסם

תחפש מדריכים ביוטיוב על התקנת קירור סטוק ומריחת משחה ותראה שפעלת לפי ההוראות

פורסם

המשחה חדשה? משחה ישנה יכולה להיות לא יעילה.

פורסם
  • מחבר

היי, המאורר הוא Intel Original ליבת נחושת שמגיע עד 95W, המעבד הוא i5 3470 לא i7 :P

בכל מקרה, אני אפרק תמאורר שוב ואנסה להתקין, במקסימום אני אחליף מאורר לאחד איכותי, משהו כזה: http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&uin=16227 מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

עדכון:

אמרתי לעצמי שעדיף ללכת על בטוח, אז קניתי מאורר חדש מ-KSP היום, Arctic Freezer i11, המעבד במנוחה על 30-35 מעלות, ואחרי OCCT של 10 דקות המקסימום טמפרטורה שהוא הגיע הייתה 60, הוא גם דיי שקט אז אני מרוצה. החיסרון זה הגודל, שיגע אותי הבורג שקרוב למאורר (הימני למטה) הייתי צריך להתאמץ לדחוף את היד בשביל להכניס אותו, קיצר עכשיו הכל טוב לדעתי. תודה על העזרה! :)

פורסם

אני באמת לא מבין את אינטל, במעבדי i5`i7 צ'פרו את הלקוחות בגוף קירור איכותי גם ככה הם לא זולים.

פורסם

באמת שאני לא מבין את כיוון המחשבה פה. היה לך קירור מסויים, החלפת משחה טרמית, הרכבת את אותו הקירור בחזרה, הטמפרטורות עלו מאוד, ומבחינתך הקירור אשם?

פורסם
  • מחבר
באמת שאני לא מבין את כיוון המחשבה פה. היה לך קירור מסויים, החלפת משחה טרמית, הרכבת את אותו הקירור בחזרה, הטמפרטורות עלו מאוד, ומבחינתך הקירור אשם?

היי,

לשאלתך - כן, בגלל שאחרי זה פירקתי אותו שוב, הורדתי את המשחה טרמית עם טישו עד שהיה נקי לגמריי גם המעבד וגם הקירור, שמתי שוב טיפה ממש קטנה - והתוצאות היו זהות. ניסיתי לחבר עשרות פעמיים, בדקתי מאחורי הלוח אם את הפינים (שכולם לחוצים ובפנים), ולמרות זאת המעלות נשארו אותו הדבר. עכשיו החלפתי קירור והמעלות ירדו משמעותית. ולכן, כן הקירור אשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים