עבור לתוכן

הסיפור מאחורי Fallout

Featured Replies

פורסם
פורסם

:xyxthumbs: את עושה סרטונים מעולים!

תודה רבה

פורסם

אחלה תודה :)

יום אחד שיצטברו הרבה מהסרטונים המגניבים האלה, אני הולך לצפות בהם ברצף ממש כיף, זאת נוסטלגיה מטורפת.

פורסם

גדול!

אחלה תחקיר עשית!

סבסקריפשיין

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם D:

פורסם

יש לך טעות בסרטון ,מי שפיתחה את FO:NV זו Obsidian ולא בטסדה שהיתה רק המפיצה.

אגב ,אובסידיאן כמעט פשטה את הרגל בעקבות העסקה הזאת כי היא חתמה עם בטסדה על הסכם שבו בטסדה התחייבה לשלם לה בונוס רק אם המשחק יקבל ציון ביקורות של 85 בmetacritic המשחק הכניס לבטסדה מאות מיליוני דולרים אבל Obsidian לא קיבלה כלום כי ציון הביקורות הסופי היה רק 84...

פורסם

ועל כל נקודה מתחת ל75 obsidian תשלם פיצויים לbethesda :smiley1:

NOW THAT"S FAIR :silly:

פורסם

זה סיפור מפורסם תחפש בגוגל. המנכ"ל של אובסידיאן פשוט בכה כשהוא קיבל את הבשורה ,הוא היה צריך לפטר עובדים על לא כלום ,אגב ,את חלקם הצוותים בבטסדה הסכימו לקבל (רגשות אשמה כנראה).

זו תופעה מאוד מעצבנת בשוק של היום כי המפיצות מחזיקות את המפתחות בביצים . ההסכם הסטנדרטי בין מפיצה למפתחת אומר שהמפתחת מקבלת מהמפיצה את הכסף שדרוש לפיתוח המשחק וזהו וכל הרווח הולך קודם כל למפיצה. לרוב המפתחות בונות על בונוסים שהן מקבלות על כל מיני סממנים להצלחה של המשחק ,במקרה של אובסידיאן היא בנתה על המטקריטיק ולא על שבירת יעדי מכירות ונדפקה בגלל זה...

אבל כן ,הם היו צריכים להתעקש על עסקה טובה יותר.

פורסם

אכזרי! אם לא הייתם אומרים, לא הייתי מבחין בכך בחיים שbethesda לא עומדת מאחורי המשחק.

FO NV מרגיש בדיוק כמו FO3 הם עשו עבודה נהדרת, וחבל שלא תוגמלו על כך בהתאם .

פורסם
  • מחבר

וואו!! ]: באסה שפספסתי את הסיפור המגניב הזה.

פורסם

כתבה טובה מאוד אבל הציק לי שלא אוזכר כל נושא המודדינג המפותח שיש למשחק הזה על ידי הקהילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים