עבור לתוכן

OC קורס בIDLE

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC ל970GTX שלי והכרטיס כל הזמן קורס במנוחה, במאמץ הוא מחזיק 40 דקות ויותר אבל שאני יוצא ממשחקים או סתם גולש באינטרנט או משאיר את המחשב לבד לכמה שעות אני רואה שהתדרים חזרו למקור- כלומר הOC קרס.

למה זה קורה? קראתי משהו שזה יכול להיות בגלל שהמעבד משחק עם המתחים של עצמו ובתדרים זה יוצר בעיה.

המעבד הוא i5 3470

פורסם

מה זאת אומרת קורס? אתה מקבל מסך כחול\שחור? הדרייבר קורס? משחקים קופאים? ארטיפקטים? לא כל כך מובן למה אתה מתכוון.

אם התדרים חזרו למקור יכול להיות שזה נטו בגלל מצב חסכון בחשמל.

פורסם
  • מחבר

הדרייבר קורס ומחזיר את התדרים והמתחים לסטוק.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואני ממש מרגיש את זה אם זה קורה במשחק אני מאבד פתאום 10-15 FPS

פורסם

אם עשית OC למעבד \ נגעת בהגדרות ביוס קשורות, תאפס אותו בכדי לוודא שזה לא הגורם.

אולם, מאחר ואתה טוען לקריסת דריבר,

בכדי לצמצם שינויי תדרים \ מתח לכרטיס אתה יכול לנסות להגדיר Prefer maximum performance בלוח הבקרה תחת 3D Settings \ Manage 3D settings \ Power management mode.

האם הדריבר קורס גם ללא OC לכרטיס המסך ? אם כן, קח בחשבון שדווחו קריסות דריבר(ים) חדש(ים) בדפדפן chrome / firefox, בהתאם לכך nvidia הודיעו כי חוקרים את העניין.

בנוסף קח בחשבון שעם עדכוני דריבר מגיעים גם שיפורים והתיעלות ניצול ליבה, כך שיתכנו מצבים בהם OC מאבד מיציבותו עם דריבר חדש בשל העומס הנלווה על הכרטיס. פחות רלוונטי ל-idle.

אגב כשדריבר קורס ומחזיר תדרים\מתחים לסטוק, לפעמים כדאי לרסט את הדריבר, נאמר במידה ואתה לא מצליח להחל את ה-OC מחדש ללא אתחול מערכת,

דרך נוחה לרסט אותו היא בלחיצה על כפתור "Restart Driver" בתוכנה NvCRBT, זאת במקור יועדה לגיבוי ושחזור רזולוציות custom שהוגדרו בלוח הבקרה.

לא בטוח שהיעוד המקורי שלה תואם דריברים חדשים, אבל אתחול הדריבר בהכרח עובד מאחר והיא משתמשת בכלי של מיקרוסופט בשם devcon למטרה זאת.

(לחילופין ניתן להוריד devcon ולהריץ אותו עם פקודה מתאימה)

נערך על-ידי SyndromE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים