עבור לתוכן

רכישת מקלדת מכנית בארה"ב

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא לי מארה"ב מקלדת מכנית ורציתי לדעת על איזה דגמים כדאי להסתכל. אני מניח שאני יכול להסתדר עם הקלדה עיוורת ככה שזה בסדר אם זה עם מקשים רק עם אנגלית / בלי כיתוב בכלל..

אני לא יודע כלכך מה לצפות אז אין לי דרישות מיוחדות חוץ משלא תרעיש יותר מדי ותהיה בנויה טוב... (ככה שבטוח שלא תהיה כחול).

אז על איזה דגמים הייתם ממליצים לי להסתכל (שאולי אין בארץ או זולים יותר) ?

פורסם

Corsair

אבל בגדול המכניות מאוד רועשות בהשוואה לוומברנה איכותית.

פורסם
  • מחבר

מה זה ממברנה איכותית (מבחינת המקשים) ? ואיזה דגם שלו ה K75 ? K95 ? מה לגבי השחור/אדום ? הם פחות רועשים לא ?

פורסם

אין סוויצ'ים לוומברנה ככה שאין 'איכות מקשים' כמו במכאנית. ..

פשוט התכוונתי למקלדת נורמלית ואיכותית ולא פלסטיק ב60 שקל שנוטה להרעיש.

75 זהה ל 95. ההבדל היחידי הוא מקשי MACRO משמאל למקלדת.

למיטב הבנתי המקלדת הזו מאפשרת לשנות את כל המקשים ולהקליט פקודות חלופיות כאמור MACRO בכל מקש ! לכן זה לא נראה לי הדבר הכי קריטי בעולם.

סוויצ'ים זה עניין אישי. חייבים לנסות כדי לדעת.

ממה ששמעתי אנשים מבסוטים מאוד על אדומים ובכל זאת השחורים נשמעים לי נוחים יותר.

פורסם
  • מחבר

באיזה חנות בארץ אפשר להתנסות בסוויצים ובמקדות שנות?

פורסם

לאייבורי יש ברוב החנויות אפשרות לנסות את הסוויצים הנפוצים (אדום/שחור/חום/כחול). לבדוק מקלדת רק אם יש לך מישהו שיכול להזמין אותך לנסות אצלו בבית.

פורסם
  • מחבר

פשוט בושה שזה המצב בארץ... טוב אולי נחכה לטיסה לחול כדי לבדוק מקלדות

פורסם

לא נראה לי שיש חנות שתחזיק מוצר כזה פתוח בשביל שאנשים ינסו. מה שאייבורי מאפשרים זה דיי הטוב ביותר שתמצא.

פורסם
  • מחבר

בדיוק, וזה מה שמעצבן. בחו"ל יש לך רשתות מחשבים שיש להם בתצוגה את כל המוצרים (לא רק עשרות מקלדות מכאניות) שאתה יכול לבדוק לפני שאתה קונה. פה בארץ, אתה מבקש לפני שאתה הולך להוציא 750 ש"ח על מקלדת שיתנו לך לפחות לפתוח את הקופסא כדי לראות את איכות החריטה של העברית וצוחקים לך בפנים.

פורסם

אני קניתי לוח עם 4 מקשים לבדיקה מebay.

פורסם

אולי זה קצת פחות רלוונטי אבל RAZOR מציעים בדיקה על גבי הקופסה למקלדת BALACK WIDOW שלהם אם אני זוכר נכון.

יש חור כזה על האריזה במקשיי חצים כדי שיהיה אפשר ללחוץ ולהרגיש.

העניין הוא שיש להם סוויץ' ירוק של ריזור אז זה בטח לא כלכך רלוונטי כי התחושה שונה שמים וארז מסוויצ'ים אחרים.

אולי אולי זה מתקרב באיזושהי צורה לכחול .

פורסם

לא הייתי ממליץ בכלל על RAZER האיכות של המקלדות שלהם לא משהו בכלל לעומת מקלדות מובילות אחרות. (ראה ערך: DUCKY, DAS)

בכל מקרה תוכל להוסיף גומיות כאלה לסוויצים אשר יפחיתו את הרעש בכל לחיצה.

לגבי סוג הסוויץ יש כמו לוח כזה של כל הסוויצים שאפשר להזמין מEBAY אם אתה לא בטוח איזה צבע סוויץ לקחת אני באופן אישי הייתי ממליץ לך על החומים.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מתלבט פשוט האם להזמין על עיוור (סט של 4 סוגי מקשים לא מספיק לי, אני צריך להתנסות ממש עם המקלדת), או לחכות שאקפוץ לחו"ל...

פורסם

ובכן אם אתה מאיזור אשדוד-אשקלון אתה מוזמן לנסות אצלי את הk70 סוויצים אדומים

פורסם
בחו"ל יש לך רשתות מחשבים שיש להם בתצוגה את כל המוצרים (לא רק עשרות מקלדות מכאניות) שאתה יכול לבדוק לפני שאתה קונה.
איפה בדיוק בחו"ל יש את זה (ועוד עם עשרות מקלדות מכניות), חוץ בארה"ב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים