עבור לתוכן

איך אפשר לדעת בוודאות בכמה מהירות האיזור שלי תומך

Featured Replies

פורסם

שלום

אנחנו הולכים לשדרג את מהירות האינטרנט וכמה פעמים נציגים אומרים לנו שהאיזור שלנו תומך עד 40 מגה וכמה פעמים אחרות אמרו לנו שזה תומך עד 100 מגה. איך אפשר לדעת בוודאות עד כמה מגה האיזור שלי תומך?

פורסם

זה מאוד תלוי.

אני למשל גר בקיבוץ באיזור הצפון, וב99% מהפעמים ששאלתי את נציגי השירות בכמה מהירות האיזור שלי תומך הם תמיד נרטעו ואמרו "לייתר ביטחון" עד 15 מגה, מה שלא נכון כלל.

במקרה יש לי קשר טוב עם האיש קשר שאחראי על התחזוקה של הרשת בקיבוץ והוא אמר לי שהאיזור שלי תומר עד 100 מגה (בתאכלס בין ה50 ל70).

ולמרות התעקשותם של הנציגים החלטתי לנסות לראות מה יקרה, והפלא ופלא, אני גולש היום על 100Mbps (בערך).

בשורה התחתונה, ממליץ לך לנסות, אם לא הולך, פשוט תרד "מדרגה" אחת למטה בכל פעם.

פורסם

בארבע וחצי שורות רשמת בדיוק מה שרשמו מעליך בשתי מילים :)

פורסם

רשמו וטעו :)

בוודאי שיש דרך לדעת בוודאות - להתחבר למקסימום (100 מגה בבזק) ולבדוק......

לראות אם מתבצע סינכרון. אם כן, להמשיך לבדוק במשך שבוע-שבועיים.

אם אין ניתוקים והכל בסדר - אז הנה אתה יודע בוודאות שהאיזור שלך תומך ב-100 מגה.

אם יש ניתוקים, מורידים מהירות ובודקים שוב.

נציג תמיכה טכנית יוכל להגיד לך בכמה מהירות בדיוק המודם כן מצליח להסתנכרן, בפועל, גם אם זאת לא מהירות "של חבילה". כלומר יכול להיות שתהיה תמיכה עד נניח 35 מגה, מה שלא מסתדר עם החבילה של 40 אבל גם לא מנצל את החבילה של ה-15... במקרה כזה הם יוכלו לקבוע לך מהירות custom של 35. (כנראה שתצטרך לשלם עליה כמו 40.. אתה תהיה בחבילה של 40 אבל מונמך ל-35 כדי שלא יהיו ניתוקים).

פורסם
בארבע וחצי שורות רשמת בדיוק מה שרשמו מעליך בשתי מילים :)

נראה שלא קראת את מה שכתבתי מספיק טוב.

בגדול יש דרך לדעת ע"י נסוי וטעיה, ולא פשוט "לוותר"...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

לגבי התמיכה במהירות, בודקים את זה לפי התשתית בכל העיר או ממש בתשתית שמגיעה עד לבית שלי?

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אתה מעוניין לדעת האם זה משתנה מעיר לעיר או לכל בית באופן אינווידואלי.

בעקרון זה לא לפי זה ולא לפי זה.

זה נקבע לפי המרכזיה (אני מניח שדיסלם במקרה של בזק) האחרונה בשרשרת.

אם המרכזיה האחרונה שנמצאת לפני הבית שלך לא תומכת במהירויות האלו אז אתה תקבל את המירב שהיא תוכל להציע לך, אבל מרכזיה בצד אחר של העיר כן תומכת אז היא תוכל להעביר מהירויות אחרות.

פורסם

וכן, זה תלוי במרחק הספציפי של הבית שלך מהמרכזיה. יכול להיות שלשכן כמה בניינים ממך יהיה חיבור מהיר יותר ממך כי הוא קרוב יותר למרכזיה שנניח בקצה הרחוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים