עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

Automatron will be available on Xbox One, PlayStation 4, and Steam on Tuesday, March 22.

נערך על-ידי IlanF

• תגובות 242
  • צפיות 47.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק רובוטים? נראה קצת לא מעניין... לא יודע איך להעביר את החוסר אטרקטיביות בעיני.

משהו עם אנשים וסיפורים מענינים נראה לי יותר אטרקטיבי!

פורסם

רובטים, אנשים, חייזרים רעבים לבשר אדם... מה זה משנה מי זה, העיקר שהם יספרו את הסיפור טוב.

כשבתסדה רוצים הם יכולים לעשות dlc טוב. Dragonborn לסקיירים לדוגמה היה מצויין.

פורסם

דווקא ההרחבות של הFALLOUTים הקודמים לא היו משהו.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מיני ביקורת /שחרור קיטור על דרגת קושי Survival: זה מגוחך...

חזרתי בימים האחרונים לשחק במשחק בשביל ה- DLC האחרון ואני חייב להגיד ש- survival פשוט מגוחך ברמות.

אני יכול לחיות עם זה שאני צריך כל 2 דקות (באמת!) לשתות/לאכול, שזה לוקח 2-3 מנות מים/אוכל כדי לעבור רמה אחת של צמא/רעב (מי לעזעזל שותה 4 בקבוקי מים כי הוא קצת צמא???) ו chems כל אחד שלוקחים מקפיץ מיידית את הרמה של הצמא/רעב רמה אחת למעלה.

אני יכול לחיות עם המשקל ההזוי של הנשקים, תחמושת ובגדים

אני יכול לחיות בלי fast travel (לא שיחקתי עם זה גם ככה) ועם שמירה כל פעם שיושנים (מודים to the rescue! כמות הקריסות שיש לי לא תאפשר לשחק בלי שמירה כל כמה דקות)

אבל עכברוש אחד הורג אותי ב- 2 מכות ואני יכול לרוקן 4 מחסניות בראש על raider והוא לא ימות! זה פשוט מחרפן אותי... כמות ה- bullet sponginess לא תאכזב את סדרת borderlands

בעעעעע ..1!! אני צריך מוד damage rebalance כלשהו....

פורסם
ציטוט של ag43

דווקא ההרחבות של הFALLOUTים הקודמים לא היו משהו.

משחק כרגע ב NUKA COLA והיא ממש ארוכה ומעניינת.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני עובד על איזה מוד קטן שמאפשר ליצור תחמושת. מבחינת תחמושת רגילה אני משתמש ברכיבים הדרושים ב- ammunition plant שהתווסף ב- contraptions dlc (למרות שהייתי צריך לאלתר קצת בשביל .45-70 ו- 7.62 שאי אפשר לייצר שם), אבל תחמושת לנשקי אנרגיה אי אפשר ליצור שם (או בכלל במשחק) אז פה אני צריך להמציא משהו.

אז איך הדרישות הבאות? הכל כמעט מייצר 10 יחידות, fusion core מייצר אחד ו- alien blaster מייצר 5

sVMvj57.png

isorZEx.png

BakG2K9.png

m1DFJZf.png

TJ0iB9i.png

פורסם

לא הבנתי את המשפט "הכל מייצר". בנוסף לא ידעתי שאפשר לייצר במשחק תחמושת מלכתחילה.

פורסם

כשאתה בוחר בתפריט ליצור את האובייקט המסומן (cook :P) אז זה נותן לך 10 ממה שיצרת (ולא אחד כמו שזה נראה)

וגם אני לא ידעתי שאפשר לייצר תחמושת עד שהתחלתי לחקור את הנושא. הבעיה עם ה- ammunition plant ש-א אתה יכול לייצר רק סוג תחמושת אחד בכל פעם ו-ב זה דורש ליצור "מפעל" על ידי כמה רכיבים של contraptions שגם תופס הרבה מקום וגם קצת מציק לנהל

פורסם

הא מתברר שאני יכול להכריח אותך לחפש את ה- bobbleheads אם אתה רוצה ליצור משהו :)

JX9n9BH.png

נראה לי פתרון טוב, הבעיה אני מגביל כאן לפי 3 פרקים (ה- bobblehead מתברר נחשב גם כ- perk) ופה בתפריט זה מציג 2...

לצורך השוואה זה המינימום שצריך בשביל ammunition plant

אתה זורק את הרכיבים בצד ימין, מגדיר בטרמינל איזה סוג תחמושת אתה רוצה וכל 10 שניות זה אמור להפיק 10 יחידות תחמושת שמצטברות במאגר בצד שמאל

8kyiaXi.png

נערך על-ידי IlanF

פורסם

אלה כנראה דברים חדשים מההרחבות החדשות. אני מתעניין יותר בעלילה ובאוירה של המשחק. אני חלש בדברים הטכניים. יצא שבמקום לעזור לך סתם למדתי דבר חדש. אבל אפשר לומר שאני סומך על שיקול הדעת שלך :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של huber

משחק כרגע ב NUKA COLA והיא ממש ארוכה ומעניינת.

סיימתי עכשיו את כל ההרחבות. נחמדות סה"כ. FAR HARBOR ארוכה מאוד. NUKA WORLD נחמדה מאוד עד האמצע. אחרי שמסיימים להשתלט על הפארק היא עושה 180 מעלות לכל המשחק ולדעתי פשוט הורסת. כרגיל העלילה של ההרחבות לא משהו.

הלאה לMirror's edge catalyst

נערך על-ידי ag43

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יצא עדכון 1.9 עם הכנה לחבילת הטקסטורות החדשה + שיפורים רגילים

ולפי מה שאני רואה אנשים בפורום של סטים מדווחים על שיפור ביצועים משמעותי.

ואיך לא, אבל זה משוחרר בדיוק כשאני מסיים לסדר ולעדכן את המודים שלי לגרסה האחרונה :(

לפחות זה לא באמת עדכן לי את המשחק אלא נתקע על "update queued" ויכולתי לכבות את העדכון האוטומטית (הפעלתי עדכון רק כשאני מריץ את המשחק מסטים - אני לא מריץ אותו משם אלא מ- F4SE)

ציטוט של IlanF

אני עובד על איזה מוד קטן שמאפשר ליצור תחמושת. מבחינת תחמושת רגילה אני משתמש ברכיבים הדרושים ב- ammunition plant שהתווסף ב- contraptions dlc (למרות שהייתי צריך לאלתר קצת בשביל .45-70 ו- 7.62 שאי אפשר לייצר שם), אבל תחמושת לנשקי אנרגיה אי אפשר ליצור שם (או בכלל במשחק) אז פה אני צריך להמציא משהו.

שכחתי בכלל שפרסמתי פה את זה :P

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/19336/?

התחלתי לעבוד על עדכון להוספה של טילים ומיני פצצות אטום. לא באמת לוקח זמן להכין את זה, סתם לחשוב על הרכיבים של ה"מתכון"...

נערך על-ידי IlanF

פורסם

התחלתי את המשחק שוב עכשיו. לא יודע אפילו אם הוא התעדכן לי. איך אני יודע?

בכל מקרה התחלתי ברמת הקושי הגבוהה survival. וזה פשוט משחק חדש. כל בורג יכול לעזור וזה מהנה מאוד. מומלץ למי שעוד לא עשה את זה.

פורסם

אם קנית את במשחק אז הוא מעודכן. סטים מעדכן אותו אוטומטית (אלא אם הגדרת לעדכן רק בהפעלה של המשחק ואתה מפעיל אותו עם f4se, אז סטים לא יעדכן)

מספר הגירס אמור להיות רשום בפינה של המסך בתפריט הראשי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים