עבור לתוכן

ברוכים הבאים לבוסטון: Fallout 4 נחשף, והוא נראה מדהים

Featured Replies

פורסם

זה מה שמותקן אצלי כרגע:

kOD1tIU.jpg

יש עוד כמה מודים שאני רוצה לנסות שמוסיפים אפשרויות לבניית היישובים, אבל עם זה אני אחכה קצת כדי לוודא שהם א׳ לא גורמים נזק לשמירה, וב׳ לא יימחקו באחד מהעדכונים למשחק ויהרסו לי את היישובים

• תגובות 242
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נתקלתי בבאג שובר משחק. לא רק שהCONSOLE לא עוזרת, מתברר שהגורם לבאג נמצא איפהשהו לפני 6-7 שעות משחק. פשוט מרגיז.

פורסם

לאחר הרבה מאמץ הצלחתי לתקן את הבאג וסיימתי את המשחק. הקווסט הראשי די משעמם והדמויות המלוות לא משהו.

חוצמזה משחק מעולה המון איזורים לחקור, הפתעות וLOOT מעניין כמעט עד לסוף המשחק. חבל רק שהVAULTS משעממות יחסית למשחקים קודמים. זה המשחק ששיחקתי בו הכי הרבה זמן לPLAYTHROUGH יחיד (יותר מWITCHER 3) וזה אומר הכל.

פורסם

מה הבאג? משהו שצריך לדאוג לגביו או שזה סתם משהו רנדומלי?

פורסם

כנראה רנדומלי, מצאתי רק התייחסות אחת באינטרנט (בלי פתרון). אם אתה מגיע למצב שאתה מסיים קווסט מרכזי ולא מקבל את הבא בתור תשלח לי הודעה.

פורסם

אוקיי נקווה לטוב

פורסם

אתם מוצאים עניין בלהמשיך לשחק אחרי שהסיפור המרכזי מסתיים?

הכל פתוח ואפשר להמשיך אבל מהר מאוד אני משתעמם בלי איזו מטרה עליונה.

פורסם

אספתי את הBOOBLEHEADS שפספסתי וחיפשתי מקומות מעניינים להסתובב בהם. הקווסטים הבאים לא מעניינים.

פורסם

בדיוק מה שאני עושה כרגע, אבל לא צופה לזה עוד הרבה זמן

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תראו מה בדיוק סיים להוריד בסטים:

bh9GMze.png

מעניין מה זה, לא ידעתי שכבר יצא workshop למשחק

פורסם

בדיוק הסרתי אותו. אני מוכרח לציין שמבחינת תוכן די התאכזבתי ממנו. בFALLOUT 3 ובמיוחד בNV כמעט לכל מקום שמצאת על המפה היה סיפור צדדי מעניין. כאן זה כמעט ולא קיים. כמה מפלצות, LOOT וזהו.

פורסם

משהו הצליח להפעיל crossfire במשחק?

נערך על-ידי אבנר ניר

פורסם

להפעיל...

פורסם

להפעיל...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי 100 שעות משחק הגעתי למסקנה ש-Fallout 4 הפך לחיקוי של Borderlands רק בלי ההומור, הקרבות הכיפיים והסגנון הייחודי. המשחק עובד בנוסחא הבאה: יוצאים מהעיר, הורגים כל מה שזז, בוזזים LOOT, חוזרים לעיר כדי למכור את ה-LOOT המיותר וחוזרים על הנוסחא פעם אחר פעם אחר פעם. אין מקומות מעניינים לחקור, אין ערים גדולות למעט Diamond City, אין כמעט עם מי לדבר, אין קווסטים מעניינים. כמעט כל ה-Locations במשחק שורצים ב-Raiders או Mutants.

לדעתי משחק של 6/10. אכזבה גדולה. המשחק האחרון של Bethesda שאני קונה בהשקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים