עבור לתוכן

חום יולי אוגוסט: חלונות 10 מקבלת תאריך השקה ומחירים רשמיים

Featured Replies

פורסם
לגבי הממשק: חברה מה אתם רוצים מהמשק (מאמת מזכירים לי את הלקוחות שלי)? הממשק הוא לא המצאה של מיקרוסופט בכלל אלה בא ממערכות הLINUX הובנטו וניגזר מבכינה רעיונית מהסמארט פונים שלנו (שהם גם מבוססות על קרנל של LINUX). אם זה היה נכון, למה מיקרוסופט ממשיכה את באותו רעיון בגירסה 10?

בגלל שזאת לא הייתה הבעיה כי מיקרוסופט יודעת שבסוף כולם מתרגלים לשינוי ומיקרוסופט לא רצתה להשאר מאחור ביחס לשאר המערכות ההפעלה.

רמז לבעיה הוא נימצא בתיקן של 8.1 (שכשל כמובן) מקרוסופט ביצעה החלפה מחדש של מנהל ההתקנים וכל הדריורים שהיו במערכת הפעלה 8.

Guy950 - חנופה היא התנהגות אנושית שפלה לא פחות מגאוה. לכן לא מוצא לה מקום להגיב בכלל לדברך. (אתה מזכיר לי למה אני אוהב ונושם את שפת המחשב).

מה זה קשור מאיפה מייקרוסופט הביאה את הממשק???

מצידי היו לוקחים את הרעיון לממשק מספר מתכונים של קרין גורן....

הם עשו עליו בדיקות והחליטו שהוא מתאים כדי להכנס למערכת ההפעלה שלהם? זה מספיק כדי להגיד שהממשק שייך להם (מעניין לי את האשך השמאלי מי המציא אותו קודם).

בוא גם תאשים את הנרי פורד על זה שקיה פיקנטו חרא של אוטו..... (סתם דוגמה, לא לקחת אישית)

קצת פרופורציה בנאדם.

• תגובות 50
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Guy950 - א.בוא ניגיד שאני הוא הטכנאי מ KSP (בכבוד רב יהיה לי) שישב עם עשרות של עמדות עבודה עם וונדויס 8 מכל הסוגים ניידים ונייחים ואני מגלה לאחר מחקר של חודשים שיש בעיה וגם יודע להצביע עליה! אני מחליט לנסות לעזור לאנשים וניכנס לפורם של HWZONE ( מאמת אתר מצויין), ומעלה את זה לדייון. אם אני צודק או לא צודק ממש לא חשוב לצורך הדוגמא. לכל אדם שניכנס לפורם יש לו את הזכות לקבל את הדברים או להתעלם מהם (כי כמו שאתה אומר אני סתם טכנאי של KSP). בכניסה לפורם לא כתוב - סגור לאנשי הייטק בעלי תואר **** ומעלה בלבד.

ב.מה שאמרתי שאני נושם שפת מחשב לא התכוונתי חלילה שאני תכנת, (אישית לא סובל את התחום והדידקטיות שלכם) - אני עוצר כאן את התגובות שלי לנושא כי זה באמת עבר כל גבול !!!

יש משפט בספר של "המדריך לטרמפיס לגלקסיה" (מומלץ לקריאה) שאומר:

"להתראות ותודה על הדגים" !

פורסם
לפי רמת הליגלוג שלהם הם עדיין נישארו ילדים מבכינתי ויש להם עוד מה ללמוד.

דיון לא אופייני לפורום המקצועי הזה.. ויש לך שגיאות כתיב חוזרות.. כותבים מבחינתי. בהצלחה לך

פורסם
Guy950 - א.בוא ניגיד שאני הוא הטכנאי מ KSP (בכבוד רב יהיה לי) שישב עם עשרות של עמדות עבודה עם וונדויס 8 מכל הסוגים ניידים ונייחים ואני מגלה לאחר מחקר של חודשים שיש בעיה וגם יודע להצביע עליה! אני מחליט לנסות לעזור לאנשים וניכנס לפורם של HWZONE ( מאמת אתר מצויין), ומעלה את זה לדייון. אם אני צודק או לא צודק ממש לא חשוב לצורך הדוגמא. לכל אדם שניכנס לפורם יש לו את הזכות לקבל את הדברים או להתעלם מהם (כי כמו שאתה אומר אני סתם טכנאי של KSP). בכניסה לפורם לא כתוב - סגור לאנשי הייטק בעלי תואר **** ומעלה בלבד.

ב.מה שאמרתי שאני נושם שפת מחשב לא התכוונתי חלילה שאני תכנת, (אישית לא סובל את התחום והדידקטיות שלכם) - אני עוצר כאן את התגובות שלי לנושא כי זה באמת עבר כל גבול !!!

יש משפט בספר של "המדריך לטרמפיס לגלקסיה" (מומלץ לקריאה) שאומר:

"להתראות ותודה על הדגים" !

:facepalm::facepalm::facepalm:

פורסם
יש לך אפשרות לשדרג מ7 בשנה הראשונה. לאחר השדרוג אתה נשאר כרגיל.

שאלה מעניינת:

אם אני שידרגתי מווינדוס 7 לווינדוס 10 בשנה הראשונה, ונגיד שנה לאחר מכן אני צריך לפרמט את המחשב.

האם אני יוכל להוריד התקנה נקייה של ווינדוס 10 או לשדרג מווינדוס 7 לווינדוס 10 שוב?

או שכבר אני אהיה חייב לרכוש אותו?

פורסם

נראה לי שברגע שאתה משדרג הרשיון שלך רשום אצלהם כזכאי לשדרוג.

אז אם אתה מתקין מחדש את המערכת (עם מדיית ההתקנה שבאה עם המחשב שלך או מחיצת השחזור שלך) אתה תוכל לעשות שדרוג בחזרה.

פורסם

אני לא יודע כמה זה מוזר, אבל לי יש WIN 8.1 פרוץ וקיבלתי בקשה לשדרוג...

מה אני מפספס??

פורסם

בטח הם נותנים לכולם לשדרג אבל ב10 יהיה לך רק איזה שבוע TRIAL כזה,כי מן הסצם הפריצה של 8.1 לא תעבוד על 10 בלי הסבה.

פורסם

במחשב שלי במשרד קיבלתי הזמנה ל10 בבית לא שניהם מקוריים. אולי ההבדל זה שהמחשב שלי במשרד נקנה לפני שלושה חודשים, ובבית לפני שנה פלוס

פורסם

זה קשור לעדכונים.

כנראה המחשב בבית לא עודכן.

פורסם

דווקא אצלי במשרד שמתי לב שמחשב מחוץ לדומיין כן הראה לי את עדכון לווינדוס 10 אבל ברגע שהכנסתי אותו לדומיין הוא כבר לא הופיע....

פורסם

אולי חסמו אצלכם, תשאל את ה-IT

פורסם
אולי חסמו אצלכם, תשאל את ה-IT

אני ה "IT" חחח

תאמת זה לא באמת מעניין אותי אז לא המשכתי לחקור. יש לי דברים לעשות במהלך היום אז אני לא ממש יכול לפנות זמן לזה.

פורסם

xD הייתי צריך לחשוב על זה

זה די הגיוני שזה מנוטרל, אתה לא רוצה שאנשים בארגון ישדרגו מחשבים ל-10

אם משדרגים צריך לוודא שהכל בחברה עובד עם 10 כמו שצריך ומשדרגים באופן מסודר ולא רנדומלי לפי רצון האנשים.

פורסם

זאת למעשה רק פירסומת לחלונות 10.

אין לזה שום ערך או צורך נוסף.

כשיהיה זמין תוריד ולאחר ההורדה תתקין בחינם תוך שנה מתי שבא לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים