עבור לתוכן

חום יולי אוגוסט: חלונות 10 מקבלת תאריך השקה ומחירים רשמיים

Featured Replies

פורסם

היכונו לשדרג: מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תושק ב-29 ביולי, ותעלה לכם סכום בלתי מבוטל במידה ולא תהיו זכאים לשדרוג חינמי

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9/

• תגובות 50
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאיפה ומתי יהיה ניתן לרכוש הורדה דיגיטלית (Serial Key בלבד) ?

פורסם

מצטער בשלב זה לא עובר, ווינדוס 8 גרם לי כמעט נזק למחשב (הקפיץ לי את המעבד ל 8GHZ והזכרונות ל5.7GHZ) עד היום אני סובל מזה . ויינדוס 8 ו 8.1 לא תומך טוב ב GPT (סוג של תקן גישור בין מערכת הפעלה64BIT לביוס 16BIT כדי להגביר ביצועי עבודה של המחשב) ניבדק על SSD של מחשבים ניידים LENOVO ומחשבים ניידים שלSSD ASUS ו SSD של KINGSTON (זהירות למי שמתמש ב OC). מעניין לדעת האם הבעיה ניפתרה ב10 . (ווינידוס 7 עובד GPT מלא ללא כל הסתיגות.

פורסם
מצטער בשלב זה לא עובר, ווינדוס 8 גרם לי כמעט נזק למחשב (הקפיץ לי את המעבד ל 8GHZ והזכרונות ל5.7GHZ) עד היום אני סובל מזה . ויינדוס 8 ו 8.1 לא תומך טוב ב GPT (סוג של תקן גישור בין מערכת הפעלה64BIT לביוס 16BIT כדי להגביר ביצועי עבודה של המחשב) ניבדק על SSD של מחשבים ניידים LENOVO ומחשבים ניידים שלSSD ASUS ו SSD של KINGSTON (זהירות למי שמתמש ב OC). מעניין לדעת האם הבעיה ניפתרה ב10 . (ווינידוס 7 עובד GPT מלא ללא כל הסתיגות.

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.

הווינדוס עשה לך אוברקלוק??

פורסם

חחחחחחחחחח

הבחור חושב שבגלל קריאת תדר שגויה שמבצע חלונות במנהל המשימות מערכת ההפעלה הביאה את המעבד שלו לתדר שאפילו לא הושג על ידי אוברקלוקרים מובילים בשימוש הליום נוזלי.

גדול.

פורסם

לכל התלמידים נא לצאת להפסקת חלב בבקשה.. משהוא אמר לכם שהמחשב עלה לאחר קפיצת התדר ל8GH ? הקפיצה לא נעשתה ישירות ע"י המערכת הפעלה אלה ע"י תוכנה Intel® Extreme Tuning Utility. עקב כשל של המערכת הפעלה בעבודה עם GPT. המעבד והזיכורן הוקפץ בצורה לא מבוקרת או נישלטת. מעולם לא קרה לי סטואציה כזאת עם מערכת הפעלה 7 . (מבצע OC עוד מתקופת הדינוזאור 775) מקווה שלמדתם משהוא.

פורסם

אם אתה אומר שזה בגלל התוכנה הזאת אז איך מערכת ההפעלה אשמה?

פורסם
לכל התלמידים נא לצאת להפסקת חלב בבקשה.. משהוא אמר לכם שהמחשב עלה לאחר קפיצת התדר ל8GH ? הקפיצה לא נעשתה ישירות ע"י המערכת הפעלה אלה ע"י תוכנה Intel® Extreme Tuning Utility. עקב כשל של המערכת הפעלה בעבודה עם GPT. המעבד והזיכורן הוקפץ בצורה לא מבוקרת או נישלטת. מעולם לא קרה לי סטואציה כזאת עם מערכת הפעלה 7 . (מבצע OC עוד מתקופת הדינוזאור 775) מקווה שלמדתם משהוא.

הרגע קראת למנהל ולמשתמש נוסף "ילדים"

שני אנשים שהידע שלהם בתחום הוא בהחלט יוצא דופן.

פשוט GG.

הלכתי להגיד לקינגפין שהוא גרוע ושה-2500K שלי רץ על 7GHZ כי ווינדוס 8 אמר.

פורסם

לפי רמת הליגלוג שלהם הם עדיין נישארו ילדים מבכינתי ויש להם עוד מה ללמוד.

פורסם

הבחור שובר שיאי עולם בOC ואתם צוחקים עליו?

פורסם

אז יופי, תוכנה עשתה לך בעיות. אל תבוא בתלונות לחלונות 8.1, שהיא מערכת הפעלה מעולה וטובה באופן אובייקטיבי מחלונות 7, רק בגלל שאנשים עצלנים לבטל ממשק מטרו.

על אותו משקל אפשר להגיד שיש לך עכבר באריזה סגורה של צ'יפס, אז אתה מאשים את המכולת. מקווה שלא פגעתי לך ברגשות יותר מדי.

פורסם

שאלה לגדולים, מה גרם למיקרוסופט לוותר על המערכת הפעלה 8 תוך ניסיון נואש לבצע תיקון שכשל גם הוא ב8.1 ? מילים אחרות מה גרם למיקרוסופט להוציא תוכנית מגירה בתהליך מהיר לשוק?

פורסם

djelectric - אתה מזכיר לי את הלקוחות שלי בעבודה :-)

פורסם

Win 8 היא מערכת הפעלה מצוינת עם ממשק מטומטם. מה לעשות שזה חלק לא מבוטל במערכת הפעלה? אנשים יכולים להגן עליה מהיום עד מחרתיים, אבל ברגע שתשימו יד על WIN10 תבינו ש 90% מהשיפורים בה הם למעשה עבודה על הממשק וחזרה לדרך עבודה שמתאימה יותר ל PC. היא עדיין לא מושלמת ולדעתי WIN7 עדיין יותר טובה מהבחינה הזו, אבל מי יודע מה יהיה כשכל שבוע הם מוציאים גרסה חדשה ל WIN10 וכל שבוע הממשק משתנה מהותית. נראה מה יהיה כשתצא.

פורסם

כפי שחשבתי, מומכים לOC (בכנות וכבוד רב לתחום) לאו דווקא מתמצאים במערכות הפעלה. וברור למה, כי אלו תחומים שונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים