עבור לתוכן

להתחבר לשוק הסיטונאי: נתב VDSL נוסף משווק בישראל

Featured Replies

פורסם

מודם משולב נתב חדש של חברת TP-Link זמין לרכישה בארץ, ויאפשר לכם להתחבר הן לתשתית של בזק, לתשתית הכבלים והן לתשתית הסיבים של חברת החשמל

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%91/

פורסם

האם אפשר לחבר אליו תשתית בזק + הוט *בו זמנית* על מנת לקבל שרידות כפולה (אם אחת מהתשתיות לא עובדת הוא ישתמש בשניה) ?

פורסם

1. מדוע נבחר להציג את המחיר בבאג דווקא (399 ש"ח)? אני רואה שהנתב TP-Link TD-W9980 נמכר בפלונטר ב-392 ש"ח (קישור) וב KSP ב-389 ש"ח (קישור) ואני בטוח שניתן למצוא אותו גם בחנויות אחרות, אולי אפילו במחיר נמוך יותר.

2. האם זהו הנתב המומלץ כיום למי שצריך לקנות נתב ביתי או האם יש נתב מומלץ אחר?

נערך על-ידי smalul

פורסם

הנתב הזה הוא לא DUAL WAN - כלומר בעת ההתקנה צריך לבחור אם מודם ה-VDSL יהיה פעיל או לחילופין אם כניסת ה-WAN תהיה פעילה. למצוא נתב דואלי אלחוטי הכולל מודם VDSL וגם תמיכה ב-DUAL WAN ב-349 שקלים זה קצת מוגזם...

פורסם

איך הוא בהשוואה ל-edimax 6478AC שכתבת עליו סקירה? ביחד עם ההנחה של 018 זה הפרש לא קטן במחיר.

פורסם

מה יתן לי הנתב הזה בשונה ממה שבזק נתנו לי מתנה? סליחה על הבורות

פורסם
1. מדוע נבחר להציג את המחיר בבאג דווקא (399 ש"ח)? אני רואה שהנתב TP-Link TD-W9980 נמכר בפלונטר ב-392 ש"ח (קישור) וב KSP ב-389 ש"ח (קישור) ואני בטוח שניתן למצוא אותו גם בחנויות אחרות, אולי אפילו במחיר נמוך יותר.

1. אני משער כי הוא במבצע בבאג בשיתוף חברת 018 אקספון. מי שמצטרף ל-018 מקבל קוד קופון לראוטר הזה ורוכש אותו במחיר של 289 ש"ח בלבד.

2. זה נתב + מודם. אם אתה צריך רק נתב אז אולי יש לך אפשרויות אחרות, זולות יותר.

פורסם
האם אפשר לחבר אליו תשתית בזק + הוט *בו זמנית* על מנת לקבל שרידות כפולה (אם אחת מהתשתיות לא עובדת הוא ישתמש בשניה) ?

אם ניתן להתקין עליו קושחה כמו OpenWRT אז התשובה היא בהחלט כן. אם לא, אז אני מניח שאפשר לכתוב סקריפט שע"י ממשק ה WEB שלו יעשה זאת.

פורסם

1. בעת פרסום הכתבה הוא היה זמין רק בבאג. נכון להבוקר, המוצר הגיע למספר גדול של חנויות ונמכר בטווח מחירים רחב. לפיכך לפני הרכישה כדאי לבצע סקר מחירים - http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&keyword=W9980

2. שם לב שזה לא רק נתב אלא מודם VDSL משולב נתב וכאלה אין הרבה בארץ (למיטב ידיעתי רק 3-4 דגמים).

- - - תגובה אוחדה: - - -

איך הוא בהשוואה ל-edimax 6478AC שכתבת עליו סקירה? ביחד עם ההנחה של 018 זה הפרש לא קטן במחיר.

ל-6478 אין מודם VDSL מובנה כך שאין פה בסיס אמיתי להשוואה.

פורסם

ואם אין לי צורך במודם VDSL כי אני מתחבר לunlimited לקראת סוף החודש? כלומר מבחינת נתב נטו, מי מהם עדיף?

פורסם

אם אין לך צורך במודם, יש מגוון רחב של נתבים נוספים שאתה יכול לבחור בינהם. ה-6478 כולל תמיכה בתקן AC שרלוונטי רק אם יש לך מכשירי קצה שתומכים בתקן הזה.

פורסם

איך אפשר לחבר אותו לתשתית כבלים? אני לא רואה חיבור RF (בתור משהו שיש לו HOTBOX ואני סובל ממנו הרבה) אחרת זה לא רלוונטי עבורי חח. ויכול להיות במחיר כזה מודם-ראוטר? נשמע לי קצת זול, לא?

פורסם

אתה הופך את ההוטבוקס למודם בלבד ומחבר אותו לראוטר הזה ומגדיר את החיבור כwan.

פורסם
מה יתן לי הנתב הזה בשונה ממה שבזק נתנו לי מתנה? סליחה על הבורות

קיבלת את "המתנה" מבזק כי התחייבת לזמן מסויים להיות אצלם..

כשאתה קונה נתב משל עצמך עם חייגן מובנה, יש לך את החופש לעבור חברה מתי שאתה רוצה בלי להסתמך על הציוד שלהם.

פורסם

זה לא מה שמפריע לי. מה שאני שואל זה אם אני יכול לקנות נתב שיתן ביצועים טובים יותר בהקשר של איכות הקו, שמירה על רמת הורדה רציפה וכאלה.. או שזה בכלל לא קשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים