פורסם 2015 ביוני 210 שנים בוקר טובאני מחפש שיטה לעקוף סיסמא במחשב נייד עם ווינדוס 7,אני כמעט בטוח שהשיטה עם הSAFE MODE כבר לא עובדת ולכן אבקש עזרה בנושא.זה עניין די דחוף ,תודה מראש לעוזרים .
פורסם 2015 ביוני 310 שנים רשימת תוכנות לאיפוס סיסמת וינדוסElcomsoft System Recovery Professional v3.0.466 BootCDKon-Boot CD-USB Creator 2.4 Lazesoft Recover My Password Unlimited Edition 3.3 WinPE BootCDPasscape Software Reset Windows Password 4.1.0 Advanced EditionPasscape Windows Password Recovery Advanced 9.7.0.777 MultilingualPassware Kit Professional v12.3.6332 PortablePassword Recovery Bundle 2015 3.5 Enterprise BootCD Reset Windows PasswordSpotmau Password Kit 6.0.1.0 BootCDWindows Key Enterprise v8.1 Bu!ld 2807Windows Password Remover 7.01
פורסם 2015 ביוני 310 שנים אני אישית משתמש בתוכנה בשם kon-boot.תוכנה שימושית ביותר ועדיף להוריד אותה בגרסה 2 ומעלה (בעיקרון היא עולה כסף אבל יש מלא טורנטים...)בתוך ההורדה יהיה לך שם קובצי הפעלה להתקין אותה על דיסק און קי או לצרוב בדיסק.אחרי זה אתה מדליק את המחשב בבוט לדיסק/דיסק און קי ויכול להיות שהוא ישאל אותך באיזה גרסה להשתמש, תבחר בחדשה לנסיון הראשון ואחרי זה יעלה לך הווינדוס.עכשיו לא משנה איזה סיסמה תקליד או שלא תקליד, פשוט תלחץ אנטר/ תיכנס למשתמש ומשם הדרך להחליף סיסמה קצרה.נ.ב. למיטב ידיעתי לא תוכל להחליף סיסמה בצורה הרגילה דרך לוח הבקרה אלא לפתוח משתמש חדש שהוא גם יהיה אדמין ואז להיכנס אליו ומשם אפשר למחוק את הסיסמה של המשתמש השני.....
פורסם 2015 ביוני 310 שנים די פשוטניסיתי לפני חודשיים בערך וכשבאתי להפעיל את המקשים דביקים בשביל לפתוח את ה cmd זה משום מה ואחרי זה לא היה לי כח להחזיר את ה cmd בחזרה וזה מאוד הציק... [emoji51] נערך 2015 ביוני 310 שנים על-ידי eviatar28
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.