עבור לתוכן

זהו חברים ה980TI הושק

Featured Replies

פורסם

ראיתי את זה אתמול:

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך להמתין עוד חודש עד שיצא לארץ ונראה.. יש לי תחושה חזקה שהמחיר שלו יתקרב ל 4k

פורסם

כבר יש בפלונטר ב-3900

זה טוב כי מפה זה רק יירד

פורסם

וואלה בכלל לא בטוח.. ואיך הם תמיד הראשונים להביא דגמים ומבצעים

פורסם

לא ייאמן, הספיק לרדת ל-3600

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3446

כנראה קשרים טובים עם NVIDIA, הם גם היחידים להציע את המבצע שלהם על באטמן.

פורסם

דגם g1 עולה 4100 בפלונטר...

פורסם

כשתהיה תחרות המחיר יירד ויתייצב

לדעתי פלונטר כרגע היחידים שמחזיקים

פורסם

פלונטר כתבו בפייסבוק שלהם שהם מחכים לקבל תמחור מהיבואן, אז אולי זה הגיע.

כאן יש כל מיני דגמי כרטיסים של ה980 TI מ-EVGA:

http://eu.evga.com/articles/00934/EVGA-GeForce-GTX-980-Ti/

פורסם

מה שמטריף אותי בכל הסיפור עם הכרטיסי מסך זה שתוך שנה הכרטיס high end שקנית ב3k לא רלוונטי! אם אתה משחק על אולטרה גם הברנש החדש בשכונה שעולה 4k יגמגם לך בקיץ הבא, וזה עוד לפני שדיברנו על רזולוציית 4k... הזוי

פורסם
  • מחבר
מה שמטריף אותי בכל הסיפור עם הכרטיסי מסך זה שתוך שנה הכרטיס high end שקנית ב3k לא רלוונטי! אם אתה משחק על אולטרה גם הברנש החדש בשכונה שעולה 4k יגמגם לך בקיץ הבא, וזה עוד לפני שדיברנו על רזולוציית 4k... הזוי

למה נראה לך שה980 TI יגמגם בעוד כשנה על אולטרא ב1080p?

פורסם

זה מה שאמרו על ה970 לפני שנה.. תבדוק בgta, wicher, ובאטמן שיצא...

פורסם
כשתהיה תחרות המחיר יירד ויתייצב

לדעתי פלונטר כרגע היחידים שמחזיקים

פלונטר לא מחזיקים - הם רק פירסמו באתר שלהם.

כתוב במפורש שזמן האספקה נע בין שבועיים לשלושה מרגע ההזמנה.

ממה שאני קראתי בכל מיני אתרים, הרפרנס של אנווידיה יהיה זמין ושאר הדגמים עם קירורי צד שלישי יגיעו רק לקראת סוף יוני/תחילת יולי.

בנוסף לזה, הסטריקס של אסוס ככול הנראה יושק מאוחר יותר מאחר והם מתכננים את הPCB שלו ולא משתמשים בזה של אנווידיה.

פורסם

ו980 לא רחוק ממנו.. אני לא מומחה גדול. כותב מחוויה שלי אישית, וקריאה בדיונים פה.. מורידים פילטרים והגדרות אולטרה כדי להגיע למינימום 60 fps קבוע. אני חושב שמי שרוצה לחווית 60 fps על אולטרה עם קצת פילטרים יצטרך להחליף כל שנה מקסימום שנתיים.. ככה זה עובד בשנים האחרונות

פורסם
  • מחבר

970 זה לא 980TI ואני זוכר שנאמר שה970 ייחנק בTW3 ה980TI הוא כרטיס המכוון ל1440p ו4K ב1080p הוא קורע ויקרע כל דבר על כל הגדרה כמעט

פורסם

נחייה ונראה אם אתה צודק... כל שנה מעמיסים על המשחקים מלא זבל שגורם להם לרוץ מקרטע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים