עבור לתוכן

עברית בווינדוז 8.1

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מחשב שהגיע בבסיס עם ווינדוס 8.1 באנגלית. התקנתי לו את העברית, ועדיין הרבה אופציות בווינדוס נשארו באנגלית (כמו סריקה, וידיאו, כל האפליקציות, ועוד ועוד).

מה הדרך לתקן את זה?

פורסם

אתה צריך להגדיר בהגדרות השפה שהכל יהיה על עברית. נסה גם העתקת הגדרות למשתמש ברירת המחדל ולאתחול

פורסם
  • מחבר

עשיתי כבר את כל זה, לא עוזר.

פורסם

איך בדיוק התקנת את העברית?

פורסם

תעלה צילום כיצד נראה אצלך כעת המסך הזה:

-image_3DD16E7F.png

פורסם
  • מחבר

בבקשה.

תודה.

פורסם

זה תקין, כפשוט.

ובכרטיסיה "ניהולי" שבהגדרות השפה המתקדמות אתה אומר שהן בהעתקת הגדרות והן בשפה לתוכניות שאינן יוניקוד מוגדרת עברית?

נסה להגדיר את האנגלית כברירת מחדל, להסיר את העברית ולהתקין הפעם מההגדרות במסך ההתחל.

נ.ב. אגב, איני מבין מה מפריע כל כך בזה. לא יצא לי להשתמש מעולם באפליקציות שלהם. מוזיקה ווידאו במדיה פלייר \ VLC \ iTunes. סריקה באשף הישן. וכן הלאה

פורסם
  • מחבר

יותר מידי דברים באנגלית.

אפי' העזרה+עצות שבמסך ההתחל וכדו'.

זה בהחלט מציק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה.

עשיתי הסרת השפה העברית, והגדרתי את האנגלית כשפה עיקרית, אבל כשאני בא לבחור שוב בעברית זה לא מצריך אותי להתקין שוב מחדש את העברית, כאילו היא קיימת עדיין במערכת, וברגע שאני בוחר אותה כשפת ברירת המחדל היא נהפכת מיד מאנגלית לעברית.

חוץ מזה כל האפליקציות המובנות של ווינדוס לוידיאו תמונות ועוד ועוד, אין בהם בכלל אופציית מיזעור חלונית או הקטנת חלונית, אלא רק אופציית סגירה. אך בחלונות הקלאסיים יש את האופציות הנ"ל. זה נראה כאילו משהו תקול איתם.

תודה למי שיפצח את הסיבה.

פורסם

מה שאתה מתאר תקין. אין מזעור באפליקציות הללו.

לאחרונה ערכת השפה העברית לא כוללת משום מה עברית לממשק האפליקציות. ככה זה.

את כל הסרת והוספת השפות אפשר לנהל דרך שורת הפקודה עם DISM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים