עבור לתוכן

קניית מחשב ULTRABOOK חזק מחו"ל

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

אני עומד להשתחרר עוד כחודש, ומתכוון להתחיל לימודי אדריכלות בקרוב.

אני רוצה לקנות מחשב עבודה קל וחזק שיהיה לו את הנתונים הבאים:

מעבד חזק.

זיכרון 8GB

עדיפות לכונן SSD

משקל מקסימלי 1.5kg

מסך מגע FHD שמתקפל 360° (מצב טאבלט) שמיועד לשרטוטים מדויקים/ כתיבת מסמכים (עם עט ייעודי).

תקציב:

עד 1000$ מארה"ב (לא מוגבל למלאי בארץ- אני קונה אותו בחו"ל בעז"ה).

שאלה: אני מתכנן לקנות את המחשב מארה"ב ורציתי לדעת האם האחריות שאני מקבל מחברות כמו LENOVO / DELL / HP / ASUS / ACER וכו' תקפות גם לארץ.

אני לא משחק משחקים אך חשוב שיהיה מהיר ובעל יכולת גראפית סבירה (מסתדר עם כרטיס מסך מובנה טוב).

כשחיפשתי מעבדים הלכתי לאיבוד ולא הבנתי אם מעבדי Intel core M עדיפים על מעבדי i7-U.

אודה מאוד לכל מי שיוכל לתת המלצה.

בברכת שבוע טוב, יצחק.

נערך על-ידי tsuky7

פורסם

לא יודע להגיד לך דגם ספציפי אבל מבחינת כח עיבוד מעבדי I7 U חזקים יותר ממעבדי הM אבל גם ההספק שלהם פי 3 בערך וחלק יותר.

בגלל זה אני לא מכיר מחשבים עם מעבדי I7 U עם קירור פאסיבי לעומת הM שזה היתרון העיקרי שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אם ככה, אז אולי עדיף את מעבדי ה- i7-u.

לא מצאת בשום מקום מחשב עם גודל נורמלי 13"-14" שמגיע עם עט. יש חיה כזאת?

נערך על-ידי tsuky7

פורסם

יש את הטבלט של ווקום, אבל הוא ממש מעל התקציב שלך, יקר להחריד וניראה לי שממש לא יתאים לסוג התוכנות שתשתמש.

https://store.wacom.com/us/cintiq-companion-2/

תשקול אולי לקנות מחשב סטנדרתי בלי להתפשר על המפרט ועל המעבד והמאיץ הגרפי שחשובים מאוד בסביבה של תוכנות תלת מימד ורינדום. ובנוסף לקנות משטח מגע עם עט כמו הBamboo .

לדעתי מחשב מסוג הקינטיק של ווקום הוא לא יותר מגימיק לסטודנט לאדריכלות, כיוון שהוא מתאים יותר לגרפקאים ואנימטורים, ועובד מושלם בסיבבת עבודה של Adobe, אבל כיוון שרוב העבודה שלך על המחשב במהלך התואר תתבסס בעיקר על תוכנות קאד ו3D אין לסטיילוס וללוח מגע כמעט שימוש, כיוון שלא תיתן לשרטט איתו באוטוקד או בתוכנות תלת מיימד כמו rhino ו 3Dmax.

לסקיצות זה נחמד, אבל לבסס את חומרה שלך בשביל כמה סקיצות וקצת פוטושופ, לדעתי מיותר.

נערך על-ידי Emanuel.T.B

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם ותודה רבה על התגובות.

אחרי מחקר החלטתי ללכת דווקא על lenovo yoga 3 "14.(דגם חדש).

מפרט בקצרה: i7 5500u, 8gb, 256 ssd, ips FHD מסך מגע" 14, NVIDIA-GeForce GT940M.

כרגע נמכר רק באתר של לנובו ב 1050$.

עמנואל, באמת הקשבתי לך ונראה שעדיף לוותר על העט ולחפש כרטיס מסך.

מנטוס, ביררתי והטכנולוגיה של המסך היא סינטפיק- שזה לא איכותי כ"כ.

ומצאתי פתרון גם לזה: עט סטיילוס למסכי capacitive עם דיוק גבוה שנקרא: adonit jot pro. עולה 30$.

לפי דעתי זה הכי משתלם כרגע, ואני עוד מחכה שמחיר קצת ירד כי הדגם ממש חדש.

נ.ב.

מישהו יודע האם האחריות של לנובו תופסת גם בארץ?

נערך על-ידי tsuky7

פורסם

אני גם קונה מחשב מארה״ב (Alienware 13) ומצטרף לשאלה על האחריות.

מעניין אותי האם בדקת את עניין החשמל, האם אפשר לטעון את המכשיר בשימוש מתאם רגיל? או שצריך להחליף את השנאי?

פורסם
  • מחבר

שיהיה במזל טוב! האמת שלא בדקתי; שאלה מצוינת.

פורסם

רק שים לב שליוגה 3 14 יש מספר חסרונות,

מסך לא בהיר במיוחד, מתחמם ומרעיש מעל הממוצע.

פורסם

קח בחשבון שגם מעבדי הu הם מעבדים מוחלשים לעומת הq. אמנם כנראה שהם החזקים ביותר שתמצא באולטראבוק.

פורסם
  • מחבר

Ag43-תודה על המידע, אני מודע לזה.

מנטוס- בעקבות התגובה שלך קראתי כמה סקירות עליו, ואכן כולם מציינים שהמסך שלו בעייתי קצת (מעומעם וחלש) וזה סוג של Deal-breaker.

עם זאת, עדיין לא מצאתי אולטרה בוק מתקפל/מתנתק שמכיל מעבד חזק וגם כרטיס מסך.

האמת היא שחשבתי על ה Acer r13 שמגיע עם i7 5500u ועם שני(ssd (raid 0. אך לקנות מחשב ללא כ. מסך זה לא אסטרטגי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים