עבור לתוכן

האם יש דרך לשלוח חבילה לאמריקה לא במחירים הגבוהים של דואר ישראל?

Featured Replies

פורסם

הם רוצים 181 שח לשני קילו

פורסם

181 זה לא ל-2 ק"ג אלא ל-2-3 ק"ג, כלומר מעל 2.

אבל בכל מקרה זה המחיר של משלוח "חבילה" (חבילה = קופסה גדולה, בניגוד ל"צרור קטן" שזה חבילות קטנות יותר וזולות יותר) לארה"ב באופציה היקרה ביותר - EMS.

מה הגודל הפיזי של החבילה שלך? אולי הוא בכלל יכול להיחשב ל"צרור קטן".

גם אם תשאר במסגרת המחירון של "חבילה", משלוח אוויר יעלה לך 159 ש"ח ומשלוח ימי איטי יותר יעלה לך 92 ש"ח בלבד.

עכשיו אני רואה ש"צרור קטן" מוגבל בלי קשר לגודל גם ל-2 ק"ג, אז אם אתה חורג מ-2.00 ק"ג זה לא יעזור לך.

אבל בכל מקרה צרור קטן במשקל 2.00 ק"ג לארה"ב במשלוח ים רשום עולה 27 ש"ח בלבד ובמשלוח אוויר רשום 94 ש"ח.

ככה שאם המהירות לא דחופה לך ואם אתה יכול לפצל את המשלוח כדי שלא יחרוג מ-2.00 ק"ג אז עדיף לך אפילו לשלוח 2 חבילות נפרדות בדואר ים רגיל (רשום).

http://www.israelpost.co.il/npostcalc.nsf/Calculator2?OpenForm&mo=2&menu=10&hidec=3

פורסם
  • מחבר

לא... אני תקוע עם חבילה אחת של 2405 גרם.

פורסם

ISR SOLDIER, לצערי, אני לא רואה את נרעיון שלך יוצא לפועל. תסביר לי בדיוק איך עוברים את השאלות הבאות בשדה התעופה:

"ארזת לבד?"

"מישהו נתן לך חבילה?"

וגם אם היית מספיק טיפש בשביל לענות לא על השאלות האלו, איך תסביר אח"כ מצב שיגלו בחבילה שלך סמים/חומרים אסורים/חיות מוברחות וכו'?

- - - תגובה אוחדה: - - -

UPGRADE אתה יכול לשלוח במחירים הגבוהים של DHL, FEDEX וכו'

פורסם

אם החבילה שלך מעל 2 קילו, אין לך הרבה ברירות אחרות למיטב ידיעתי.

פורסם

בכל מקרה יש לו ברירות אחרות, המחיר שהוא קיבל (181 ש"ח) הוא ל-EMS.

יש עוד 2 אופציות זולות יותר:

משלוח אוויר ב-159 ש"ח ומשלוח ימי ב-92 ש"ח בלבד.

פורסם

מישהו שלח דרך "בפליינג קרגו"?

יש פה דיון והם מוזכרים פה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1748&messageid=178487012

אחרי שאני אמרתי שאני שולח באקו פוסט אמרו לי שאני לוקח סיכון לאבד חבילה והמליצו לי פליינג קרגו שעוד לא השתמשתי.

שלחתי באקו פוסט ואני יכול לומר שמעקב שלהם לא שווה את זה ומבחינת מהירות הייתי יכול לשלוח בדואר אוויר רגיל ולקבל אותו דבר.

פורסם

כן, פליינג קרגו הם סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים