פורסם 2015 במאי 2410 שנים התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מחבר כן, והרצתי גם Heaven Benchmark 4.0 וזה נשאר על X2- - - תגובה אוחדה: - - -העניין הוא שאני חושב להחליף כרטיס מסך ל970 אבל אם זאת בעיה בלוח אני לא ישדרג עכשיו לוח וכרטיס מסך יש גבול לכסף שאני יכול להוציא על המחשב
פורסם 2015 במאי 2410 שנים יש לי כזה לוח ישן אתה חיברת את הכרטיס לסלוט העליון ?אם לא יכול להיות זאת הסיבה
פורסם 2015 במאי 2410 שנים לא בטוח אבל לחבר שלי היה בעיה כזו עם לוח של MSI Z77 גם כן הוא פשוט עדכן ביוס וזה פתר לו את הבעיה. אני אישית אף פעם לא שמתי לב לזה כי הייתי עם 7870CF זה ממילא היה על X4 - - - תגובה אוחדה: - - - חוץ מזה ותקנו אותי אם אני טועה אבל NVIDIA דורש מינימוםX8 לא? או שזה רק ל SLI כך שאם זה עובד זה כנראה סתם באג
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מחבר שכנעת אותי איך מעדכנים ביוס?- - - תגובה אוחדה: - - -http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#bios איזה מהם?- - - תגובה אוחדה: - - -*עדכון*עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט ללוח שלי והבעיה לא נפתרה- - - תגובה אוחדה: - - -*עדכון אחרון*הבעיה נפתרה, כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל הוצאתי את הסוללה וכשהמחשב עלה עשיתי load optimazied defult and reboot ועכשיו זה על X16.מי יודע אולי זה מה שגרם לכרטיס שלי להיות לא יציב גם בOC מינימלי של +70 לCORE למרות שהטמפ במאמץ מלא לא עברו את ה60 ועשיתי העלת מתח למקסימום האפשרי.
פורסם 2015 במאי 2410 שנים מגניב פשוט עשית CLEAR CMOS בעקרון.כל עוד הכל עובד אני שמח אחי.לוח אם פצצה עדיין יש לי פה אחד שוכב אולי אני אעשה TEST BENCH עליו- - - תגובה אוחדה: - - -אהה אם יש לך בזכרון XMP תפעיל אותו מחדש כי זה לא אוטומאטי בDEFAULT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.