עבור לתוכן

המחשב שלי כל הזמן עושה רסטרט

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר.

וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק attachment.php?attachmentid=8628&stc=1

הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז של המחשב(לא את הצד עם המאוורר אלה את הצד עם הפתחי אוורור) כדי שיהיה יותר אוורור אבל זה לא עזר.

אני רוצה לקנות מחשב חדש בזול, ולהתקין עליו לפחות דיסק קשיח אחד שיש לי ואת הזיכרון RAM, האם יכול להיות בעיה עם זה? יש לי הרבה דברים במחשב שאני ממש לא רוצה לאבד.

פורסם

תעשה בדיקת מאמץ לכל רכיב בנפרד ותראה איזה רכיב גורם לבעיה זה יכול להיות הרבה דברים..

לדעתי יש מצב טוב שזה הספק אבל שוב זה יכול להיות משהו אחר..

פורסם
  • מחבר
תעשה בדיקת מאמץ לכל רכיב בנפרד ותראה איזה רכיב גורם לבעיה זה יכול להיות הרבה דברים..

לדעתי יש מצב טוב שזה הספק אבל שוב זה יכול להיות משהו אחר..

מה זה בדיקת מאמץ ואיך עושים את זה?.

אגב למה אתה חושב שזה הספק? האם הספק לא עומד בעומס? כי אני יודע בבירור שהמחשב נכבה ונדלק בתגובה למאמץ מסוים כמו פעולה בתוכנות מסוימות.

נערך על-ידי sw500

פורסם

אתה מגיע לטמפ' מעבד מקסימלית, תנסה להחליף משחה טרמית או שהקירור לא מספיק.

פורסם

תבטל בחלונות איתחול בשגיאה

אם תקבל מסך כחול

צלם אותו ותעלה לפורום.

פורסם

טמפרטורה 75 מעלות למעבד זה יותר מידי כמו שאמר נונ77 אם המחשב יותר מבן 3 צריך להחליף את המשחה הטרמית ואולי את המאורר של המעבד...

פורסם
  • מחבר

המחשב אצלי 8 שנים. יש מצב שעוד חלקים במחשב התקלקלו או שזה רק המאוורר והמשחה הטרמית?.

ואיך אני יודע איזה מאוורר לקנות? ראיתי שיש סוגים שונים שמתאימים לתושבת שונה. ואיך מחליפים משחה טרמית? פשוט מגרדים את מה שנשאר מהמשחה הקודמת ושמים משחה חדשה?.

נערך על-ידי sw500

פורסם

תבדוק קודם כמו שאמרו אם המאוורר מסתובב.

פורסם
  • מחבר
תבדוק קודם כמו שאמרו אם המאוורר מסתובב.

בדקתי. המאוורר של המעבד מסתובב, וגם המאוורר של האריזה מסתובב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם הבעיה היא עם הקירור. איך אני אמור לדעת איזה מאוורר חדש לקנות? כי אני מעדיף לקנות מאוורר חדש וגם להחליף משחה במקום לקוות שרק אם אחליף משחה זה יסתדר

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף מאוורר אולי זה רק אבק שתקוע בתוכו .

תראה אולי המאוורר נשלף מצלעות הקירור וככה תוכל לנקות אותו יותר טוב .

פורסם

שים לב המחשב חייב אבל חייב להיות מכובה ללא מאורר המעבד נשרף.... לפי סוג לוח האם תדע איזה סוקט יש למעבד לפי הסוקט תדע איזה מאורר מתאים אולי הוא סוקט 775 או יותר ישן.. החלפת משחה: בעדינות מפרקים את המאורר ומנקים את המעבד משאריות המשחה הישנה עם כוהל נקי...וצמר גפן או נייר טואלט לא לגעת באצבעות לאחר הניקוי במעבד (שלא ישאר שומן ) ואז מתקינים את המאורר הישן לאחר ניקוי מאבק או חדש. לא לשכוח את החוט ללוח האם (של המאורר). יש סרטונים ביוטיוב שמראים איך מרכיבים או מפרקים את המאורר...

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם

מהניסיון המר שלי עם מחשבים שמאתחלים עצמאית באופן רנדומלי ובתדירות גוברת, כמעט בטוח שמדובר ב-RAM דפוק. כנראה סטיק ה-RAM, אבל לא הייתי שולל גם שקע זכרון בלוח האם.

ולפני שאתם קופצים, הייתי מריץ עשרות בדיקות memtest על כל כרטיסי הזכרון במשך ימים. כל הבדיקות עברו מצויין, לא התגלו אף שגיאות, אבל האתחולים המשיכו. הבעיות התגלו במעבדות המחשבים בלבד.

פורסם
תבטל בחלונות איתחול בשגיאה

אם תקבל מסך כחול

צלם אותו ותעלה לפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים