עבור לתוכן

ייעוץ בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים

נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות.

אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA

פורסם

לג'יגהבייט דווקה כרטיסים טובים , ו-3.5 שנים זה סביר לכ. מסך למרות שיש כאלו שעובדים יותר , יכול להיות שאתה עשיתה לו OC רציני שבמשך השנים הוא עבד איתו וזה אולי גרם לקיצור חייו .

בקיצור , אני אישית מאוד אהבתי את הדגם של ג'יגהבייט - GTX 970 G1 GAMING , יש עליו ביקורות טובות ברחבי הרשת , במקומות מסויימים בטסטים הוא אפילו קצת מעל דגמי ASUS ו-MSI בכמה פרמטרים .

אם בכל זאת אתה לא רוצה ג'יגהבייט , אז במקום השני עבורי (שוב, ממה שקראתי עליו ביקורות באינטרנט) , זה הוא הכרטיס של ASUS , דגם STRIX , כרטיס גם טוב , עם קירור משופר ושקט , כמו גם הדגם של ג'יגהבייט .

רק במקום השלישי עבורי זה הוא ה-MSI , דגם GAMING , רק בגלל שאין לו פלטה אחורית ל-PCB , כאשר לדגם של ג'יגהבייט ולדגם של אסוס יש פלטה ל-PCB , כאשר בדגם של ג'יגהבייט הפלטה גם משמשת לפיזור חום נוסף מהצד האחורי של ה-PCB .

דגמי EVGA בכלל לא בדקתי .

פורסם

איך הדגם של gainward?

הבנתי שהוא מאד שקט אבל אין הרבה ביקורות עליו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי הלך השבוע GTX560TI של גיגהבייט אחרי 4 שנים.

אחד משני המאוררים שלו היה תקוע די הרבה זמן.

היה מגיע למעל 90 מעלות כנראה נמאס לו.(לא עשיתי לו מעולם OC).

יש לי במערכת אחרת 460 של גיינוורד כבר 6 שנים.

מריץ על המערכת שלי פאר קריי 3 ב30-35FPS על OPTIMAL (לא רע)

המאורר היחיד שם עובד מצוין והכרטיס תקין לגמרי.(אם כי הוא עבד פחות קשה).

גם אני מתלבט לגבי 970 הMINI ITX של גיגהבייט (מארז קטן).

כרגע משתמש בכרטיס ONBOARD.ׁ

(20FPS בפאר קריי 3 על LOWׂ).

פורסם

עוד עשרה ימים יוצגו כרטיסי סדרת 3XX של AMD. יהיו הרבה כרטיסים מחודשים שרלוונטיים מאוד ל FHD וסביר מאוד להניח שבמחירים טובים יותר.

להערכתי 970 עדין יישאר אופציה טובה אך יש לצפות גם לעוד כרטיס\ים של NV לסגמנט הזה.

כך שבזמן הקרוב מה שנכון להיום עומד להשתנות. לאור זה שווה לשקול לפני שקונים עכשיו כרטיס חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים