עבור לתוכן

מחפש מחשב לעבודה + לימודים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מחשב נייד טוב לעבודה (בונה ומעצב אתרים) וללימודים (מדעי המחשב), המחשב שאני מחפש צריך להיות מחשב טוב ומהיר (אני יודע שזה משהו ברור אבל עדיין).

אני עובד עם המון תוכנות במקביל וחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויגיב בלי תקיעות, אני מאוד חסר סלבנות בדברים כאלו.... חחחח.... :mad0233:

דברים שחשובים לי:

1. לא HP ולא ACER (ניסיון קודם).

2. זיכרון של לפחות 16GB

3. עדיפות ל-SSD בנפח של לפחות 256GB ואם לא אז 1TB + 8SHDD.

4. מסך 15.6 אינץ' עם רזולוציית FHD או 4K.

5. סוללה שתחזיק כמה שיותר (עדיפות ל-4 שעות ומעלה)

6. בנייה איכותית עם אפשר

7. חובה מקלדת מוארת.

8. יציאת HDMI או mDP.

9. אין צורך בצורב, אני חושב שזה די מיותר היום.

10. משקל שלא יעבור את ה-2.5 ק"ג

התקציב שלי הוא עד 6,000 ואפשר (אבל עדיף שלא) לחרוג ל-6,500 ש"ח.

תודה רבה ושיהיה לנו חג שמח!!! :)

נערך על-ידי צוב!

• תגובות 31
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בהכרח מחפש מחשב שמגיע בתצורה הזו ישר מהקופסא או שאין לך בעיה לקנות מחשב מסויים ואז לשנות בו חלקים ככה שיתאים לצרכים שלך? בעיקר זכרון וSSD ניתן להוסיף עצמאית.

זה יכול לפתוח לך עוד אופציות של דגמים וגם להוזיל עלויות.

אם זאת, זה לא דבר נחוץ, אם מפלטרים את הדרישות שלך מקבלים מספר דגמים מצומצם:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db138933=1484533%2C1484532%2C1484531%2C1484530&db147729=147912%2C1133427%2C997429&db1634543=1759471&db710529=4790932&db147733=2834771&orderby=price&noidx=1&db239046=239055&db239046=239063&db239046=239071

מכאן צריך להתעמק ולבדוק זמני סוללה, ולטעמי מומלץ לשים דגש על מסך IPS. שני הנתונים האלו יצמצמו עוד את הדגמים.

אתה חושב שתצטרך מעבד מרובע ליבות? (לי נשמע שזה מיותר לפי הדרישות שלך) זה כמובן בא על חשבון עובי משקל וסוללה.

לדעתי המחשבים המאוזנים ברשימה יהיו הטושיבה S50 או הדל 7548. תשווה בניהם ותראה מה יותר נראה לך. הטושיבה נראלי דיל טוב יותר

בשניהם אין SSD אבל תוכל להוסיף אותו בעצמך.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
אתה בהכרח מחפש מחשב שמגיע בתצורה הזו ישר מהקופסא או שאין לך בעיה לקנות מחשב מסויים ואז לשנות בו חלקים ככה שיתאים לצרכים שלך? בעיקר זכרון וSSD ניתן להוסיף עצמאית.

זה יכול לפתוח לך עוד אופציות של דגמים וגם להוזיל עלויות.

אם זאת, זה לא דבר נחוץ, אם מפלטרים את הדרישות שלך מקבלים מספר דגמים מצומצם:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db138933=1484533%2C1484532%2C1484531%2C1484530&db147729=147912%2C1133427%2C997429&db1634543=1759471&db710529=4790932&db147733=2834771&orderby=price&noidx=1&db239046=239055&db239046=239063&db239046=239071

מכאן צריך להתעמק ולבדוק זמני סוללה, ולטעמי מומלץ לשים דגש על מסך IPS. שני הנתונים האלו יצמצמו עוד את הדגמים.

אתה חושב שתצטרך מעבד מרובע ליבות? (לי נשמע שזה מיותר לפי הדרישות שלך) זה כמובן בא על חשבון עובי משקל וסוללה.

לדעתי המחשבים המאוזנים ברשימה יהיו הטושיבה S50 או הדל 7548. תשווה בניהם ותראה מה יותר נראה לך. הטושיבה נראלי דיל טוב יותר

בשניהם אין SSD אבל תוכל להוסיף אותו בעצמך.

היי יוסי!

דבר ראשון תודה רבה על התגובה שלך, מעריך מאוד :)

דבר שני, להיכנס ל-ZAP ולצמצם את הדרישות גם אני הייתי יכול לעשות, אני מחפש המלצה מניסיון או עצות וטיפים מה כן ומה לא :)

דבר שלישי, לגבי ההוספה של זיכרון ו-SSD, מעדיף שזה יגיע כבר מורכב כי זה יכול להיות כבר יותר זול וגם זה לא יפר את האחריות (לדוגמנא בדל יש אחריות של 3 שנים עם איסוף).

דבר רביעי, אני רוצה מחשב חזק מכיוון שכמו שציינתי כבר אני עובד עם המון תוכנות במקביל והמון טאבים פתוחים בדפדפן, ככה שכוח עיבוד וזיכרון זה דבר שמאוד חשוב לי, ושוב, אני קונה מחב עם ראיה ל-3-4 שנים קדימה (תקופת התואר), לכן חשוב לי לרכוש מחשב שיתן לי ערך גם בעוד שנתיים שלוש :)

דבר אחרון, טושיבה? באמת? אני דווקא שמעתי דברים לא טובים על המחשבים שלהם...

ושוב תצודה רבה אחי וחג שמח שיהיה!!! :rolleye0018:

פורסם

מבחינת עלות מול מה שמקבלים ה Y50-70 של לנובו עדיין ללא מתחרים פה בארץ.

יש בו כל מה שביקשת ובנוסף מסך IPS איכותי, 512GB SSD, כרטיס מסך מובנה למשחקים (מריץ היום כל משחק על MED-HIGH), מעבד 4 ליבות אמיתי.

זמן סוללה יספיק ל 4.5 שעות לשימושים משרדיים עם בהירות על חצי.

לטווח הארוך זה המחשב שהייתי רוכש כי מבחינת מפרט אין לו מתחרים, חורג מהתקציב אבל לדעתי זה שווה.

במידה ותרכוש באילת יעלה לך 1K פחות.

http://ksp.co.il/?uin=26536

יצא לי גם להתנסות איתו כמה שעות, מקלדת ממש נוחה מוארת בצורה טובה, איכות בניה מפלסטיק אבל מרגיש טוב ויציב בעבודה, מבחינת מסך הבדל גדול לטובה לעומת מסכי הTN הזולים שאוהבים לשים במחשבים הניידים הפשוטים. בנוסף מתפקד בצורה טובה במשחקים, BF4 עבד יציב על HIGH נותן חווית משחק טובה אם זה מעניין אותך :)

נערך על-ידי Mentos

פורסם
  • מחבר
מבחינת עלות מול מה שמקבלים ה Y50-70 של לנובו עדיין ללא מתחרים פה בארץ.

יש בו כל מה שביקשת ובנוסף מסך IPS איכותי, 512GB SSD, כרטיס מסך מובנה למשחקים (מריץ היום כל משחק על MED-HIGH), מעבד 4 ליבות אמיתי.

זמן סוללה יספיק ל 4.5 שעות לשימושים משרדיים עם בהירות על חצי.

לטווח הארוך זה המחשב שהייתי רוכש כי מבחינת מפרט אין לו מתחרים, חורג מהתקציב אבל לדעתי זה שווה.

במידה ותרכוש באילת יעלה לך 1K פחות.

http://ksp.co.il/?uin=26536

יצא לי גם להתנסות איתו כמה שעות, מקלדת ממש נוחה מוארת בצורה טובה, איכות בניה מפלסטיק אבל מרגיש טוב ויציב בעבודה, מבחינת מסך הבדל גדול לטובה לעומת מסכי הTN הזולים שאוהבים לשים במחשבים הניידים הפשוטים. בנוסף מתפקד בצורה טובה במשחקים, BF4 עבד יציב על HIGH נותן חווית משחק טובה אם זה מעניין אותך :)

היי מנטוס ;)

תודה רבה על התגובה :)

חשבתי על לקחת אותו, ראיתי כמה ביקורות עליו שהוא קצת מזייף בביצועים ושבשימוש משרדי הוא מספיק לאיזה 2.5-3 שעות (מעט מאוד), יש לו מפרט מטורף ויש גם כמה וריאציות שלו שבהחלט נותן לי את המגוון והאפשרות לבחור, על אף אני חושב שהוא קצת יותר מידי עמוס, ויותר יקר מהתקציב שלי, אני בטוח שיש ניידים שיתאימו יותר לעבודה משרדית וללימודים.

בנוסף שמעתי שהמחשב הזה מרעיש מאוד בגלל המאווררים...

הייתי שמח לדעת איך המעבד i7-5500U (או משהו כזה) מבחינת ביצועים ועבודה, יש לך אולי ידע או ניסיון?

תודה רבה וחג שמח :)

פורסם

^זה כבר שיקול שלך :)

לשימושים שלך המעבד מספיק בהחלט, מה שכן אם אתה אוהב ביצועים תקנה נייד עם SSD.

מספק חוויית שימוש הרבה יותר טובה מכונן מכני רגיל וזה משמעותי בניידים.

פורסם
  • מחבר
^זה כבר שיקול שלך :)

לשימושים שלך המעבד מספיק בהחלט, מה שכן אם אתה אוהב ביצועים תקנה נייד עם SSD.

מספק חוויית שימוש הרבה יותר טובה מכונן מכני רגיל וזה משמעותי בניידים.

היי מנטוס,

שוב תודה רבה על התגובה, מה אתה אומר על המחשב הזה עם השדרוג ל-ssd?

https://www.pc365.co.il/product-2021-Dell_Inspiron_15_7000_7537_IN_RD33_8083__%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99

פורסם

זו סדרה 7 הישנה.

לטעמי לא משהוא בכלל, מחשב מאוד גדול עבה וכבד. מסך בינוני, וסוללה בינונית.

הפסילה שלך של טושיבה מגוכחת לדעתי, יש להם מחשבים מצויינים, פשוט צריך לבחור את הדגם הנכון.

אם היית יכול להיכנס לזאפ ולפלטר בעצמך אז השאלות שלך לא היו רלוונטיות במיוחד, כי אחרי פילטור בזאפ נשארים בערך 4 דגמים אפשריים, 3 אם אתה לא מוכן לקחת טושיבה. מכאן כל מה שהיית צריך לעשות זה לחפש בגוגל מידע על הדגמים האלו ולהשוות. הידע שמצוי בידי חברי הפורום תמיד קטן יותר מהידע שמצוי בידי גוגל. מה שכן נראלי הלינק שלי לא תקין משומה.

Y50 הוא כמובן אופציה טובה, אבל לדעתי המשקל של 2~ קילו בדל סדרה 7 החדש או של הטושיבה הוא יתרון עצום במידה ואתה מתכנן לנייד אותו קצת. אם אתה רוצה את המחשב הכי חזק ומעבד מרובע ליבות (Q) אז הוא האופציה הטובה.

הטיפ הכי רלוונטי זה כמו שאמרו, תוודא שיש לך SSD. אבל כמו שאמרתי זה לא תמיד פשוט מבחינת היצע ולכן אתה צריך להחליט אם אתה מעוניין לבצע את השינוי לבד.

שורה תחתונה. יש 3 דגמים רלוונטיים, Y50, טושיבה s50-b, דל 7548. תחליט בניהם מה אתה מעדיף, כל אחד מציע דברים מעט שונים.

ולגבי 5500U, זה המעבד כפול ליבה הכי חזק היום לניידים, העליה היחידה מכאן תיהיה למרובע ליבות.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
זו סדרה 7 הישנה.

לטעמי לא משהוא בכלל, מחשב מאוד גדול עבה וכבד. מסך בינוני, וסוללה בינונית.

הפסילה שלך של טושיבה מגוכחת לדעתי, יש להם מחשבים מצויינים, פשוט צריך לבחור את הדגם הנכון.

אם היית יכול להיכנס לזאפ ולפלטר בעצמך אז השאלות שלך לא היו רלוונטיות במיוחד, כי אחרי פילטור בזאפ נשארים בערך 4 דגמים אפשריים, 3 אם אתה לא מוכן לקחת טושיבה. מכאן כל מה שהיית צריך לעשות זה לחפש בגוגל מידע על הדגמים האלו ולהשוות. הידע שמצוי בידי חברי הפורום תמיד קטן יותר מהידע שמצוי בידי גוגל. מה שכן נראלי הלינק שלי לא תקין משומה.

Y50 הוא כמובן אופציה טובה, אבל לדעתי המשקל של 2~ קילו בדל סדרה 7 החדש או של הטושיבה הוא יתרון עצום במידה ואתה מתכנן לנייד אותו קצת. אם אתה רוצה את המחשב הכי חזק ומעבד מרובע ליבות (Q) אז הוא האופציה הטובה.

הטיפ הכי רלוונטי זה כמו שאמרו, תוודא שיש לך SSD. אבל כמו שאמרתי זה לא תמיד פשוט מבחינת היצע ולכן אתה צריך להחליט אם אתה מעוניין לבצע את השינוי לבד.

שורה תחתונה. יש 3 דגמים רלוונטיים, Y50, טושיבה s50-b, דל 7548. תחליט בניהם מה אתה מעדיף, כל אחד מציע דברים מעט שונים.

ולגבי 5500U, זה המעבד כפול ליבה הכי חזק היום לניידים, העליה היחידה מכאן תיהיה למרובע ליבות.

תודה רבה על התגובה שוב :)

אתה אומר ש-7537 הוא מהסדרה הישנה, מאיזה שנה הוא שהוא כבר ישן?

לגבי טושיבה, שוב אמרתי ששמעתי עליהם דברים רעים לא פסלתי אותו ישר ;)

שלא תחשוב לרגע זלזלתי חלילה בידע שלך או בתגובות פשוט רציתי לקבל חוו“ד מניסיון קודם או המלצה למשהו אחר ממה שאני חושב.

האם בעידן של היום מעבד כפול ליבה באמת מספיק לעבודה שוטפת ורציפה?

פורסם

הבנתי אותך, פשוט מן הסתם שכמות המשתמשים עם נסיון על הדגמים האלו הוא די אפסי כי אלו מחשבי נישה. מצד שני ביקורות וחוות דעת בגוגל לא חסר, אלו המקורות שלי עבור דגמים שלא נגעתי בהם.

7537 יצא בתחילת 2014 לפי מה שזכור לי. לחבר שלי יש כזה. הוא עושה את העבודה אבל גם לדעתי וגם לדעתו הוא מגושם מדי. גדול עבה כבד, וסוללה בינונית כפי שרשמתי.

הדגם החדש של 2015 משפר את כל אלו ובעל דגם מעבד חדש יותר, אבל גם עולה יותר מן הסתם.

את הטושיבה יצא לי לראות, לא ממש להשתמש. הוא נראה אחלה חוץ מהמסגרת מסך המבריקה שאני לא מבין מי חשב עליה.

5500U מספיק היום ל99% מהצרכים. יוצאו דופן יהיו משחקים כבדים ותוכנות עריכה/חישובים כבדות ששם מרובע ליבה יכול לתת לפעמים שיפור של כמעט פי 2.

לדעתי כשמדובר בשימושים כאלו גם ככה עדיף מסך גדול ועמדה שולחנית נוחה. כלומר מחשב שולחני. ככה שרק במקרים מאוד מסויימים שאתה חייב כוח עיבוד גדול בדרכים או שאין באפשרותך להשתמש בנייח, מעבד מרובע בנייד הוא מוצדק.

ככה או ככה, מעבד מרובע הוא תוספת נחמדה שתגם תגביל אותך לY50 או טושיבה P50-B

דבר אחרון, אחד המשתמשים בפורום כתב שכרגע יש מלאי מצומם של מרובעי ליבה מהדור ה-4 כי כנראה שעומדים להגיע חדשים מהדור ה-5

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
הבנתי אותך, פשוט מן הסתם שכמות המשתמשים עם נסיון על הדגמים האלו הוא די אפסי כי אלו מחשבי נישה. מצד שני ביקורות וחוות דעת בגוגל לא חסר, אלו המקורות שלי עבור דגמים שלא נגעתי בהם.

7537 יצא בתחילת 2014 לפי מה שזכור לי. לחבר שלי יש כזה. הוא עושה את העבודה אבל גם לדעתי וגם לדעתו הוא מגושם מדי. גדול עבה כבד, וסוללה בינונית כפי שרשמתי.

הדגם החדש של 2015 משפר את כל אלו ובעל דגם מעבד חדש יותר, אבל גם עולה יותר מן הסתם.

את הטושיבה יצא לי לראות, לא ממש להשתמש. הוא נראה אחלה חוץ מהמסגרת מסך המבריקה שאני לא מבין מי חשב עליה.

5500U מספיק היום ל99% מהצרכים. יוצאו דופן יהיו משחקים כבדים ותוכנות עריכה/חישובים כבדות ששם מרובע ליבה יכול לתת לפעמים שיפור של כמעט פי 2.

לדעתי כשמדובר בשימושים כאלו גם ככה עדיף מסך גדול ועמדה שולחנית נוחה. כלומר מחשב שולחני. ככה שרק במקרים מאוד מסויימים שאתה חייב כוח עיבוד גדול בדרכים או שאין באפשרותך להשתמש בנייח, מעבד מרובע בנייד הוא מוצדק.

ככה או ככה, מעבד מרובע הוא תוספת נחמדה שתגם תגביל אותך לY50 או טושיבה P50-B

דבר אחרון, אחד המשתמשים בפורום כתב שכרגע יש מלאי מצומם של מרובעי ליבה מהדור ה-4 כי כנראה שעומדים להגיע חדשים מהדור ה-5

תודה רבה על העזרה והמילות חוכמה ;)

אני כנראה אלך על 7458 כמו שאמרת, אני מתלבט אם לרכוש בארץ או להביא מחו"ל, בארץ יש שני דגמים שמוכרים שהם באים עם 4K ואני חושב שאולי זה מיותר בשבילי (?), אני צריך לראות ולחשב עלויות אם זה ישתלם לי. אני עכשיו קורא ביקורות באינטרנט וצופה בחלק ב-YT, נראה שהוא בעיקר בסדר, קצת מפחיד אותי שהוא כזה דק אבל זה משהו שאצטרך להתגבר עליו :)

השימש של המחשב הזה זה נטו עבודה ולימודים, לא מתכנן לשחק עליו בכלל, בשביל זה יש לי XBOX1 ומחשב נייח ;)

פורסם

משהוא קטן לגבי המסך בדל הישן, לחבר שלי כנראה יש את המסך עם הרזולוציה הנמוכה ובגלל זה הוא לא נראה טוב.

4K דבר נחמד אבל בשלב זה בעייתי.

לנובו יוגה למשל מגיע עם מסך כזה, מה שקורה זה שרוב התוכנות לא מותאמות לזה והכל הופך להיות פצפון ברמה שאי אפשר להשתמש.

ניתן לרדת לרזולוציה כזו שעל כל 4 פיקסלים מוצג פיקסל אחד, אם אני זוכר נכון זה 1600X900 ואז האיכות לא נפגמת עקב רזולוציה לא טבעית.

בקיצור כמה שזה נחמד בתיאוריה כנראה שעדיף 1080P

מצד שני העניין עם 4K כנראה יפתר בעתיד הלא רחוק.

ולגבי מרובעים חדשים:

http://hwzone.co.il/community/threads/563391-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A6%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-i7-%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99-HQ#.VWFmAU-qpBc

צריך לקחת בערבון מוגבל מן הסתם כי המקור הוא כנראה מוכר חסר ידע מהחנות.

דבר נוסף, קח בחשבון בדל אין Numpad

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
משהוא קטן לגבי המסך בדל הישן, לחבר שלי כנראה יש את המסך עם הרזולוציה הנמוכה ובגלל זה הוא לא נראה טוב.

4K דבר נחמד אבל בשלב זה בעייתי.

לנובו יוגה למשל מגיע עם מסך כזה, מה שקורה זה שרוב התוכנות לא מותאמות לזה והכל הופך להיות פצפון ברמה שאי אפשר להשתמש.

ניתן לרדת לרזולוציה כזו שעל כל 4 פיקסלים מוצג פיקסל אחד, אם אני זוכר נכון זה 1600X900 ואז האיכות לא נפגמת עקב רזולוציה לא טבעית.

בקיצור כמה שזה נחמד בתיאוריה כנראה שעדיף 1080P

מצד שני העניין עם 4K כנראה יפתר בעתיד הלא רחוק.

ולגבי מרובעים חדשים:

http://hwzone.co.il/community/threads/563391-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A6%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-i7-%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99-HQ#.VWFmAU-qpBc

צריך לקחת בערבון מוגבל מן הסתם כי המקור הוא כנראה מוכר חסר ידע מהחנות.

דבר נוסף, קח בחשבון בדל אין Numpad

קראתי כמה ביקורות על 7548 ואני חייב להגיד שאני מאוכזב מהאיכות בנייה כי כל המחשב עשוי מפלסטיק, ומפחיד האמת, תסתכל בסרטון הבא:

אני אובד עצות חחח...

אני לא מבין למה במחשבים שהם באיזור המחיר של 6K עדיין בוניים מפלסטיק זול :\

פורסם

בעייה חח.

תראה פלסטיק זה לא תמיד דבר רע, גם מחשבים מפלסטיק אפשר לבנות ברמה גבוהה.

המעבר לפלסטיק אני מניח קשור בעיקר למשקל. הסדרה החדשה קלה ב500 גרם בערך, זו כנראה אחת הסיבות.

יותר מזה דווקא קראתי שבדור הקודם אזור ההקלדה היה גמיש ומתעקם, ודווקא הדבר הזה תוקן בדור החדש.

את הגמישות במכסה ראיתי אבל בפועל אני בספק שזה ממש משנה, הרי לא מרגישים את זה. המכסה אמור להגן על המסך ואני בספק שהגמישות הזו מסכנת את המסך.

גם בY50 יש הרבה פלסטיק.

אם אתה רוצה מחשב שכולו אלומניום אז הדל סדרה 7 של שנה שעברה הוא אכן כזה. אם לא מפריעה לך תוספת המשקל אז זה אופציה סבירה.

האתר הזה הוא אחד הכי טובים שיש לביקורות ושם דווקא אהבו את הבניה

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם
  • מחבר
בעייה חח.

תראה פלסטיק זה לא תמיד דבר רע, גם מחשבים מפלסטיק אפשר לבנות ברמה גבוהה.

המעבר לפלסטיק אני מניח קשור בעיקר למשקל. הסדרה החדשה קלה ב500 גרם בערך, זו כנראה אחת הסיבות.

יותר מזה דווקא קראתי שבדור הקודם אזור ההקלדה היה גמיש ומתעקם, ודווקא הדבר הזה תוקן בדור החדש.

את הגמישות במכסה ראיתי אבל בפועל אני בספק שזה ממש משנה, הרי לא מרגישים את זה. המכסה אמור להגן על המסך ואני בספק שהגמישות הזו מסכנת את המסך.

גם בY50 יש הרבה פלסטיק.

אם אתה רוצה מחשב שכולו אלומניום אז הדל סדרה 7 של שנה שעברה הוא אכן כזה. אם לא מפריעה לך תוספת המשקל אז זה אופציה סבירה.

האתר הזה הוא אחד הכי טובים שיש לביקורות ושם דווקא אהבו את הבניה

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-15-7548-Notebook-Review.139966.0.html

היי יוסי,

בדקתי עוד קצת ואשמח לחוו"ד שלך, חשבתי ללכת על סדרת Latitude של Dell, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים:

1. https://www.pc365.co.il/product-4681-Dell_Latitude_E5550_LT_RD33_8791 ( עם ההרחבה ל-16GB)

2. https://www.pc365.co.il/product-3618-Dell_Latitude_15_5000_E5550_LT_RD33_8543_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94 (עם ההרחבה ל-16GB)

ההבדל בין השניים הוא הכרטיס מסך וה-SSD, לגבי הכונן SSD זה משהו שאני מתכנן לרכוש אבל אולי חודש אחרי כי זאת הוצאה קצת כבדה...

לגבי הכרטיס מסך, האם אני באמת צריך את הכרטיס מסך? אני מתכנן לחבר את המחשב לעוד 2 מסכים, האם זה רלוונטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים