פורסם 2015 במאי 2010 שנים הי,אני מעוניין לרכוש למחשב שלי SSD חדש,אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל (Intel 535 240GB VS Crucial MX200 250GB),הפרש המחיר לא קריטי לי בין שני הדגמים, אשמח לדעת איזה כדאי לי לרכוש.תודה מראש.
פורסם 2015 במאי 2010 שנים האמת שלא ראיתי עדיין שום השוואה בינייהם. זה טרי מדי.אבל יש הבדל אחד משמעותי באחריות של שני המוצרים. 3 שנים לקרושיאל ו 5 לאינטלובגלל זה ההפרש של כמה שקלים בינייהם גורם למחשבה על האינטל אבל ללא השוואה טובהקשה לענות לדעתי.
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים יש לי SSD אינטל 330 וניסיתי לעדכן לו קושחהסיוט כזה לא ברא השטןבמקום שאצל האחרים לוחצים על כפתור עדכן, אצל אינטל צריך ספר הדרכה מורדים קובץ עלום שם וצורבים אותו כ-ISO עם תוכנה מיוחדתעושים BOOT למחשב ומעלים את ה-ISOאחרי כל הטררם היה לו את החוצפה להודיע שהקושחה אצלי מעודכנת
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים ברור לך שיש תוכנה בשם Intel SSD Toolbox שגם אומרת לך אם ה firmware של הכוננים שלך עדכני וגם מעדכנת אותו אם צריך בלי ISO ושטויות אחרות ?
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים ברור לך שיש תוכנה בשם Intel SSD Toolbox שגם אומרת לך אם ה firmware של הכוננים שלך עדכני וגם מעדכנת אותו אם צריך בלי ISO ושטויות אחרות ?מתוך התוכנה הופניתי לתהליך הזה
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים התוכנה אומרת שאם אני רוצה לבדוק קיום גירסה אחרונה של הקושחה יש ללחוץ על לחצן "חפש עדכונים" ומשם מתחיל התהליך.
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מוזר מאוד, אצלי זה רושםThe selected Intel SSD contains current firmware as of this Toolbox release. Click Check For Updates to look for a newer version of the Intel SSD Toolbox, which may include newer firmware.והבדיקה של עדכון הוא כמובן לתוכנת ה SSD Toolbox והגרסא החדשה יכולה להגיד שיש עדכון או שאין.
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים הכי קל זה בתוכנה של סמסונג הקוסםהוא מסדר לך קושחה אחרונה ועושה אופטימיזציה מיטבית ל-SSD והכל בפשטותכמה רמות מעל אינטל
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים כן אבל האמינות של אינטל עולה בהרבה מסמסונג וזה גם בלי לעדכן את הקושחה. אצל סמסונג או הולך הכונן או הביצועים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.