עבור לתוכן

מחשב נייד של לנובו לא עולה לאחר התעסקות עם הMBR

Featured Replies

פורסם

תגגל את ה ״כונן נעול״ או כל שגיאה חדשה שאתה נתקל

בטוח יש פתרון

למרות שלהתקין ידני זה יותר טוב מהאימג׳ של היצרן עם כל ה junk ..

אבל אתה מאבד מה״מקוריות״ של המוצר..

פורסם
  • מחבר

את הווינדוס כבר הצלחתי להפעיל...

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב אז אני אסביר מחדש, החלק שיותר קריטי לי הוא להחזיר את המחשב למצב שהוא בא מהמפעל.

ז"א להתקין ווינדוס מחדש זאת לא בעיה, אבל החלק של הOKR מבחינתי הוא החשוב(יש כאלה שיגידו שלא), ואותו לא הצלחתי לשחזר

המחיצות קיימות והכל, אבל לא מצאתי ברשת שום פיתרון שייתן לי לשחזר את הboot של ה one key recovery

פורסם

אני הבנתי שה okr זו הבעיה.

איך הוא פועל אגב? לוחצים על הכפתור כשהמחשב כבוי או דרך אחרת ?

ומה קורה בפועל כשאתה מנסה להעלות את ה okr? כלום, שגיאה?

תן יותר פרטים תמונה של הגיאה וכו׳

פורסם
  • מחבר
אני הבנתי שה okr זו הבעיה. איך הוא פועל אגב? לוחצים על הכפתור כשהמחשב כבוי או דרך אחרת ? ומה קורה בפועל כשאתה מנסה להעלות את ה okr? כלום, שגיאה? תן יותר פרטים תמונה של הגיאה וכו׳

אוקיי אז ככה:

יש כמה דרכים להפעיל את הOKR, או דרך הווינדוס דרך התוכנה של לנובו שעושה ריסט וטוענת את הOKR

או דרך כפתור שנמצא ליד הכפתור כיבוי שטוען תפריט שבו אתה בוחר אם להכנס לביוס\הפעלה רגילה\או OKR

כשאני מנסה דרך הכפתור(כי מן הסתם התוכנה לא קיימת בווינדוס) לא קורה כלום והווינדוס ישר עולה

פורסם

תראה את השגיאה ״כונן נעול״ כשאתה מנסה reset my pc

פורסם

יש כל מיני תוכנות שעורכות את רשומות האתחול של ה-UEFI. נסה להחזיר את האתחול לUEFI בלבד, שים את המחיצה של הOKR ראשונה בתוכנה שתשתמש בה (אתה צריך למצוא בתוכה את קובץ האתחול הספציפי). את Windows Boot Manager שים שני ברשימה.

אם זה יעבוד כראוי ואכן בהפעלה הבאה המחשב יעלה ממחיצת השחזור, לכאורה לאחר התקנה מחדש מתוך האימג' העניין יסתדר.

פורסם

יש בכלל מחיצת שיחזור ?

תעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום.

פורסם
  • מחבר
תראה את השגיאה ״כונן נעול״ כשאתה מנסה reset my pc

כמו שאמרתי באחת ההודעות הקודמות, הווינדוס כבר עולה, ככה שאין טעם לעשות reset my pc

הוא שוחזר עם instellation media מפה - http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

ועכשיו יש התקנה נקיה(בלי כל התוספות של לנובו)

פורסם
  • מחבר

טוב חברים הרמתי ידיים, אחרי חיפושים רבים ברשת והדבר הכי קרוב שמצאתי הוא באחד מאתרי הטורנטים engineer disk בסינית של לנובו.

תודה רבה לכל העוזרים באשכול!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים