פורסם 2015 במאי 1710 שנים הייאני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600).אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה.בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות?אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק?מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה.תודה רבה ושבוע טוב
פורסם 2015 במאי 1710 שנים רשימה מלאה יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htmאם אתה רוצה לרכוש בחו"ל, אני ממליץ לקנות Q1000 משומש שעולה סביב 130 שקל כולל משלוח לארץ.
פורסם 2015 במאי 1710 שנים מחבר היי תודה על התייחסותךהאם באמת נחוץ ראוטר משולב מודם? לא ניתן להשתמש במודם שציינתי?
פורסם 2015 במאי 1710 שנים המודם שציינת תומך ב-ADSL, כלומר עד מהירות של 15M - כיוון שאתה רוצה מהירות של 100M אתה צריך מודם VDSL. למצוא מודם VDSL מאוד קשה עד בלתי אפשרי ולכן הפתרון הסביר ביותר היא לרכוש מכשיר משולב ולהפוך אותו למודם נטו.
פורסם 2015 במאי 1810 שנים מחבר היישוב מודה לך על התייחסותךהאם המכשיר כראוטר הוא גם מומלץ? שכן אני צריך גם מודם וגם ראוטר..תודה שובבנוסף - האם טווח הwireless שלו נורמלי? היום אני עם הנטגיר לא קולט בצורה נורמלית קומה אחת מתחת.. נערך 2015 במאי 1810 שנים על-ידי puhs
פורסם 2015 במאי 1810 שנים הטווח שלו סביר מאוד - אמנם לא ערכתי לו בדיקת ביצועים אלחוטיים מקיפה אבל התחושה שלי היא שהוא דומה מאוד לנתב N סטנדרטי עם שתי אנטנות.
פורסם 2015 במאי 2210 שנים מחבר הייאני קצת חושש - המודם ראוטר נראה לי זול מאד ואני זקוק לביצועים גבוהים ברשת האלחוטית. גם אם זה מעט יקר יותר. יש אופציה למודם ראוטר יקר יותר וטוב יותר?בנוסף מצאתי מודם ראוטר ישן B-Focus router 270PR - האם אפשר להשתמש בו רק כמודם במהירות של 100 MB? תודה רבה שבת שלום וחג שמח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.